Skihandsker til børn

Forside » Skitøj » Skihandsker » Børn

Se populære skihandsker til børn hos AktivVinter.dk | Skisport.dk | Sportmaster.dk

Skihandsker til børn

Skihandsker Børn

Kolde og våde fingre kan få selv de mest skiglade børn til at miste glæden ved skiløbet.

Hvis du skal have ungerne med på skiferie, bør du derfor købe (eller låne) et par gode børneskihandsker, som kan holde din drengs eller piges fingre tørre og varme, uanset vejrgudernes humør.

Hvis dine børn allerede har et par gode vand- og vindafvisende vinterhandsker, så kan de sandsynligvis godt bruges til årets skiferie.

Du skal blot sikre dig, at de ikke er alt for varme og i øvrigt er lavet af et åndbart materiale, så dine børns fingre og hænder kan “ånde”, når ungerne får varmen af at knokle rundt ude på pisten.

Hvis du vælger luffer (fremfor skihandsker med fem fingre) til dine børn, bør du sikre dig, at de ikke er alt for tykke. Finmotorikken er i forvejen hæmmet af, at fire fingre er samlet i et rum.

Skiluffer med dunfyld er derfor et dårlig valg til unge skiløberes fingre.

Hvis du har besluttet dig for at købe skiluffer som en del af dit barns skitøj, så vælg en variant, hvor isoleringsmaterialet er enten uld eller et syntetisk materiale som eksempelvis Thinsulate eller Primaloft.

Du bør for øvrigt overveje at medbringe et par reservehandsker eller luffer til dit barn, så det ene par af barnets skihandsker kan hænge til tørre, mens det andet er i brug.

Test af skihandsker til børn

Her på redaktionen har vi testet en del forskellige skihandsker til børn. Resultatet af vores test af skihandsker til børn er – ikke voldsomt overraskende – faldet ud til fordel for svenske Hestra, som også laver rigtig gode og holdbare skihandsker til voksne.

Kvaliteten af Hestra skihandsker til børn er på niveau med deres populære skihandsker til voksne.

Til priser fra cirka 400 kroner (billigere på udsalg i januar eller februar) er Hestras børneskihandsker en god investering, der øger sandsynligheden for glade børn på pisten.

Bedste skihandsker til drenge og piger

Et godt bud på de absolut bedste skihandsker til børn er junior-udgaven af de Army Leather Heli Ski skihandsker, som vi også anbefaler til voksne. De lavet af naturlæder i høj kvalitet og koster cirka 650 kroner. Hestra Army Leather Heli Ski handskerne findes både i en udgave med 5 fingre og i en skiluffe-variant.

Et alternativt og lidt billigere bud på gode skihandsker til børn er Hestra CZone Gauntlet Junior, som er lavet af syntetiske materialer med CZone membram og tynd, men effektiv, isolering. CZone Gauntlet Jr skihandsker fra Hestra koster cirka 400 kroner. Der findes varianter af Hestra CZone skihandskerne til både drenge og piger. Eneste forskel er farven.

Se populære skihandsker til børn hos AktivVinter.dk | Skisport.dk | Sportmaster.dk

Menu