En ekstra skiferie til påske?

Hvis du drømmer om mere end én skiferie i 2019, så har jeg gode nyheder til dig.

Påsken ligger i år (2019) i uge 16.

Selv i uge 16 er der heldigvis stadig gode chancer for fine sneforhold på flere af de mest populære skissportssteder i Europa.

Denne vinter har du “gratis” fri torsdag den 18. april 2019, langfredag den 19. april 2019 og 2. påskedag den 22. april 2019.

Det kan være “risky business” at booke skiferie omkring påske, da april nogle steder er lig med højere temperaturer og usikre sneforhold. Påsken 2019 er dog optimal for skiløbere, der ikke vil nøjes med én enkelt skirejse i løbet af vinteren.

Selv midt i april er der fortsat gode muligheder for både solskin og pudder på nogle af de mest populære destinationer.

Et kig på historiske snedata fra eksempelvis Val Thorens afslører, at snedybden ofte topper i uge 10 eller uge 11. Altså ikke voldsomt langt fra uge 16, som er påskeugen i denne vintersæson.

I svenske Åre slutter sæsonen først 1. maj og på norske destinationer som Trysil og Hemsedal er der normalt godt skiløb et stykke ind i april måned.

Da skirejser i påsken ikke er ligeså populære som skirejser i ugerne 6, 7, 8 og 9, er det ofte nemt at finde skarpe priser og gode tilbud på skirejser i påskeugen hos danske skirejsebureauer.

Aktuelle tilbud på skiferie til påske 2019

Skirejser i påsken behøver ikke at koste en bondegård. Transport, indkvartering og liftkort til 7 dages skiløb i påsken kan købes til priser fra cirka 4.100 kroner pr. person, hvis du ikke er alt for kræsen.

Her er en række eksempler på skarpe tilbud på påske 2019 skirejser hos de største danske skirejsebureauer.

Østrig – Skirejser – Påske 2019

  • En uges skiferie i påsken 2019 til snesikre Sölden med syv overnatninger på det centralt beliggende Hotel Alpina. Se priser på Hotels.com.
  • Kør-selv skiferie inkl. liftkort med indkvartering i lejlighederne “Fliana” i højtliggende Ischgl. En hel uges påskeskiferie til priser fra 3.019 kroner pr. person ved 4 personer i en 3-værelses lejlighed. Kan bookes via Sunweb.dk.
  • Påskeski i Bad Gastein, hvor de højtliggende pister i Sportgastein er din garanti for hvid påskeskiferie. Overnat eksempelvis på Hotel Eden Rock, som har en fremragende italiensk restaurant i stueetagen. Kan bookes via Sunweb.dk.

Italien – Skirejser – Påske 2019

  • Hold påske i charmerende og nogenlunde snesikre Livigno. Bo eksempelvis i lejlighederne “Bait da Poz” eller på Hotel Helvetia i centrum af Livigno.  Begge steder kan du nyde en god påskeferie i 2019.
  • Cervinia er et af Italiens højest beliggende og mest snesikre skiområder. Selv når påsken ligger sent er der mange muligheder for godt skiløb her. Bo eksempelvis på det godt slidte, men yderst velbeliggende Hotel Lo Stambecco, som ligger midt i Cervinias skiområde.

Frankrig – Skirejser – Påske 2019

  • Val Thorens er meget snesikkert skiområde, både til skiløb i december og til en sen påskeskirejse i uge 16 i april 2019. Book f.eks. rejsen hos Sunweb og bo i lejlighed på Chamois d’Or med ski-in/ski-out. Hvis du foretrækker hotel til dit Val Thorens besøg i påsken, så overvej Hotel Le Sherpa i den øvre del af Val Thorens.
  • Pisterne i Alpe d’Huez ligger også højt, og chancerne for godt påskeskiløb i Alpe d’Huez er gode. Sunweb har et stort udvalg af skirejser med liftkort og indkvartering i Alpe d’Huez i dagene omkring påsken 2019. Se hoteller og lejligheder her.

Norge – Skirejser – Påske 2019

Menu