En ekstra skiferie til påske?

Hvis du drømmer om mere end én skiferie i 2024, har jeg gode nyheder til dig.

I 2024 falder påsken i uge 13 – og der er masser af muligheder for en snesikker påske skiferie.

Selv i uge 13 er der heldigvis stadig gode chancer for fine sneforhold på flere af de mest populære skisportssteder i Europa.

Denne vinter har du “gratis” fri torsdag den 28. marts, fredag den 29. marts og mandag den 1. april.

Læs også: De bedste tilbud og kampagner på skiferier i 2024.

Så meget sne er der i påsken

Det kan være “risky business” at booke skiferie omkring påske, da april nogle steder er lig med højere temperaturer og usikre sneforhold. Påsken 2024 er dog optimal for skiløbere, der ikke vil nøjes med én enkelt skirejse i løbet af vinteren.

Selv i slutningen af marts og starten af april er der gode muligheder for både solskin og pudder på nogle af de mest populære destinationer.

Et kig på historiske snedata fra eksempelvis Val Thorens afslører, at snedybden ofte topper i uge 10 eller uge 11. Altså ikke voldsomt langt fra uge 13, som er påskeugen i denne vintersæson.

I svenske Åre slutter sæsonen først 1. maj og på norske destinationer som Trysil og Hemsedal er der normalt godt skiløb et stykke ind i april måned.

Da skirejser i påsken ikke er ligeså populære som skirejser i ugerne 6, 7, 8 og 9, er det ofte nemt at finde skarpe priser og gode tilbud på skirejser i påskeugen hos danske skirejsebureauer.

Aktuelle tilbud på skiferie til påske 2024

Skirejser i påsken behøver ikke at koste en bondegård. Transport, indkvartering og liftkort til 7 dages skiløb i påsken kan købes til priser fra cirka 4.100 kroner pr. person, hvis du ikke er alt for kræsen.

Her er en række eksempler på skarpe tilbud på skiferier i påsken (2024) hos de største danske skirejsebureauer.

Østrig – Skirejser – Påske 2024

 • Sölden: En uges skiferie i påsken til snesikre Sölden med syv overnatninger på det centralt beliggende Hotel Alpina. Se priser på Hotels.com.
 • Ischgl: Påskefrokost i Ischgl, 90% af skiområdet er over 2.000 meter. Rimelig garanti for god sne, bo eksempelvis på Hotel Sylvia eller lejlighederne Cima.
 • Ischgl: Kør-selv skiferie inkl. liftkort med indkvartering i lejlighederne “Bella Vista“. En hel uges påskeskiferie til skarpe priser i en 1, 2, 3 eller 4-værelses lejlighed. Kan bookes via SKILINK.
 • Bad Gastein: Påskeski i Bad Gastein, hvor de højtliggende pister i Sportgastein er din garanti for hvid påskeskiferie. Overnat eksempelvis på Hotel Krone, som har halvpension og liftkort inkluderet i prisen. Kan bookes via Slopetrotter.dk.

Italien – Skirejser – Påske 2024

 • Livigno: Hold påske i charmerende og nogenlunde snesikre Livigno. Bo eksempelvis på Alpen Village Hotel i centrum af Livigno. Har kan du nyde en god påskeferie i 2023.
 • Passo Tonale: Snesikker påskeferie med gletscher i baghånden på Hotel Delle Alpi i Passo Tonale.
 • Cervinia: Et af Italiens højest beliggende og mest snesikre skiområder. Selv når påsken ligger sent er der mange muligheder for godt skiløb her. Bo eksempelvis på det godt slidte, men yderst velbeliggende Hotel Lo Stambecco, som ligger midt i Cervinias skiområde.

Frankrig – Skirejser – Påske 2024

 • Val Thorens er meget snesikkert skiområde, både til skiløb i december og til en sen påskeskirejse i uge 13, 2024. Hvis du foretrækker hotel, så overvej Hotel Le Sherpa i den øvre del af Val Thorens.
 • Alpe d’Huez ligger også højt, og chancerne for godt påskeskiløb i Alpe d’Huez er gode. Nortlander har et stort udvalg af skirejser med liftkort og indkvartering i dagene omkring påsken 2024. Se hoteller og lejligheder her.
 • Tignes giver dig snesikkerhed med Grande Motte gletscheren og et fantastisk skiområde. Bo eksempelvis på Hotel L´Arbina.
 • Val d´Isére byder også på høj snesikkerhed, du kan eksempelvis tage med Danski på Hotel Les Cretes Blanches.

Norge – Skirejser – Påske 2024

 • Hvis du gerne vil på påskeskiferie i Norge, bør du overveje snesikre destinationer som Hemsedal, Trysil og Beitostølen. Husk at påsken er den absolutte højsæson i Norge, priserne er meget høje overalt i Påsken.
Menu