En ekstra skiferie til påske?

Hvis du drømmer om mere end én skiferie i 2025, har jeg gode nyheder til dig.

I 2025 falder påsken sent – nemlig i uge 16. Selv i uge 16 er der heldigvis stadig gode chancer for fine sneforhold på flere af de mest populære skisportssteder i Europa.

Denne vinter har du “gratis” fri torsdag den 17 april, fredag den 18. april og mandag den 21. april.

Så meget sne er der i påsken

Det kan være “risky business” at booke skiferie omkring påske, da april nogle steder er lig med højere temperaturer og usikre sneforhold.

Et kig på historiske snedata fra eksempelvis Val Thorens afslører, at snedybden ofte topper i uge 11. Altså ikke voldsomt langt fra påsken.

I svenske Åre slutter sæsonen først 1. maj og på norske destinationer som Trysil og Hemsedal er der normalt godt skiløb et stykke ind i april måned.

Da skirejser i påsken ikke er ligeså populære som skirejser i ugerne 6, 7, 8 og 9, er det ofte nemt at finde skarpe priser og gode tilbud på skirejser i påskeugen hos danske skirejsebureauer.

Aktuelle tilbud på skiferie til påske 2025

Skirejser i påsken behøver ikke at koste en bondegård. Transport, indkvartering og liftkort til 7 dages skiløb i påsken kan købes til gode priser.

Her er en række eksempler på tilbud på skiferier i påsken (2025) hos de største danske skirejsebureauer.

Østrig – Skirejser – Påske 2025

 • Sölden: En uges skiferie i påsken til snesikre Sölden med syv overnatninger på det centralt beliggende Hotel Alpina. Se priser på Hotels.com.
 • Ischgl: Påskefrokost i Ischgl, 90% af skiområdet er over 2.000 meter. Rimelig garanti for god sne, bo eksempelvis på Hotel Sylvia eller lejlighederne Cima.
 • Ischgl: Kør-selv skiferie inkl. liftkort med indkvartering i lejlighederne “Bella Vista“. En hel uges påskeskiferie til skarpe priser i en 1, 2, 3 eller 4-værelses lejlighed. Kan bookes via SKILINK.

Italien – Skirejser – Påske 2025

 • Livigno: Hold påske i charmerende og nogenlunde snesikre Livigno. Bo eksempelvis på Alpen Village Hotel i centrum af Livigno. Har kan du nyde en god påskeferie i 2023.
 • Passo Tonale: Snesikker påskeferie med gletscher i baghånden på Hotel Delle Alpi i Passo Tonale.
 • Cervinia: Et af Italiens højest beliggende og mest snesikre skiområder. Selv når påsken ligger sent er der mange muligheder for godt skiløb her. Bo eksempelvis på det godt slidte, men yderst velbeliggende Hotel Lo Stambecco, som ligger midt i Cervinias skiområde.

Frankrig – Skirejser – Påske 2025

 • Val Thorens er meget snesikkert skiområde, både til skiløb i december og til en sen påskeskirejse i uge 13, 2024. Hvis du foretrækker hotel, så overvej Hotel Le Sherpa i den øvre del af Val Thorens.
 • Alpe d’Huez ligger også højt, og chancerne for godt påskeskiløb i Alpe d’Huez er gode. Nortlander har et stort udvalg af skirejser med liftkort og indkvartering i dagene omkring påsken 2024. Se hoteller og lejligheder her.
 • Tignes giver dig snesikkerhed med Grande Motte gletscheren og et fantastisk skiområde. Bo eksempelvis på Hotel L´Arbina.
 • Val d´Isére byder også på høj snesikkerhed, du kan eksempelvis tage med Danski på Hotel Les Cretes Blanches.

Norge – Skirejser – Påske 2025

 • Hvis du gerne vil på påskeskiferie i Norge, bør du overveje snesikre destinationer som Hemsedal, Trysil og Beitostølen. Husk at påsken er den absolutte højsæson i Norge, priserne er meget høje overalt i Påsken.
Menu