En ekstra skiferie til påske?

Hvis du drømmer om mere end én skiferie i 2022, så har jeg gode nyheder til dig.

Påsken ligger i år (2022) i uge 15.

Selv i uge 15 er der heldigvis stadig gode chancer for fine sneforhold på flere af de mest populære skissportssteder i Europa.

Denne vinter har du “gratis” fri torsdag den 14. april 2022, langfredag den 15. april 2022 og 2. påskedag den 18. april 2022.

Det kan være “risky business” at booke skiferie omkring påske, da april nogle steder er lig med højere temperaturer og usikre sneforhold. Påsken 2022 er dog optimal for skiløbere, der ikke vil nøjes med én enkelt skirejse i løbet af vinteren.

Selv midt i april er der fortsat gode muligheder for både solskin og pudder på nogle af de mest populære destinationer.

Et kig på historiske snedata fra eksempelvis Val Thorens afslører, at snedybden ofte topper i uge 10 eller uge 11. Altså ikke voldsomt langt fra uge 15, som er påskeugen i denne vintersæson.

I svenske Åre slutter sæsonen først 1. maj og på norske destinationer som Trysil og Hemsedal er der normalt godt skiløb et stykke ind i april måned.

Da skirejser i påsken ikke er ligeså populære som skirejser i ugerne 6, 7, 8 og 9, er det ofte nemt at finde skarpe priser og gode tilbud på skirejser i påskeugen hos danske skirejsebureauer.

Aktuelle tilbud på skiferie til påske 2022

Skirejser i påsken behøver ikke at koste en bondegård. Transport, indkvartering og liftkort til 7 dages skiløb i påsken kan købes til priser fra cirka 4.100 kroner pr. person, hvis du ikke er alt for kræsen.

Her er en række eksempler på skarpe tilbud på påske 2022 skirejser hos de største danske skirejsebureauer.

Østrig – Skirejser – Påske 2022

 • En uges skiferie i påsken 2022 til snesikre Sölden med syv overnatninger på det centralt beliggende Hotel Alpina. Se priser på Hotels.com.
 • Påskefrokost i Ischgl, 90 % af skiområdet er over 2.000 meter. Rimelig garanti for god sne, bo eksempelvis på Hotel Sylvia eller Hotel Abendrot.
 • Kør-selv skiferie inkl. liftkort med indkvartering i lejlighederne “Fliana” i højtliggende Ischgl. En hel uges påskeskiferie til priser fra 3.519 kroner pr. person ved 4 personer i en 3-værelses lejlighed. Kan bookes via Sunweb.dk.
 • Påskeski i Bad Gastein, hvor de højtliggende pister i Sportgastein er din garanti for hvid påskeskiferie. Overnat eksempelvis på Hotel Eden Rock, som har en fremragende italiensk restaurant i stueetagen. Kan bookes via Sunweb.dk.

Italien – Skirejser – Påske 2022

 • Hold påske i charmerende og nogenlunde snesikre Livigno. Bo eksempelvis i lejlighederne “Bait da Poz” eller på Alpen Village Hotel i centrum af Livigno.  Begge steder kan du nyde en god påskeferie i 2022.
 • Snesikker påskeferie med gletscher i baghånden på Hotel Delle Alpi i Passo Tonale.
 • Cervinia er et af Italiens højest beliggende og mest snesikre skiområder. Selv når påsken ligger sent er der mange muligheder for godt skiløb her. Bo eksempelvis på det godt slidte, men yderst velbeliggende Hotel Lo Stambecco, som ligger midt i Cervinias skiområde.

Frankrig – Skirejser – Påske 2022

 • Val Thorens er meget snesikkert skiområde, både til skiløb i december og til en sen påskeskirejse i uge 15 i april 2022. Book f.eks. rejsen hos Sunweb og bo i lejlighed på Chamois d’Or med ski-in/ski-out. Hvis du foretrækker hotel til dit Val Thorens besøg i påsken, så overvej Hotel Le Sherpa i den øvre del af Val Thorens.
 • Pisterne i Alpe d’Huez ligger også højt, og chancerne for godt påskeskiløb i Alpe d’Huez er gode. Sunweb har et stort udvalg af skirejser med liftkort og indkvartering i Alpe d’Huez i dagene omkring påsken 2022. Se hoteller og lejligheder her.
 • Tignes giver dig snesikkerhed med Grande Motte gletscheren og et fantastisk skiområde. Bo eksempelvis på Hotel L´Arbina.
 • Val d´Isére byder også på høj snesikkerhed, du kan eksempelvis tage med Danski på Hotel Les Cretes Blanches

Norge – Skirejser – Påske 2022

 • Hvis du gerne vil på påskeskiferie i Norge, bør du overveje snesikre destinationer som Hemsedal, Trysil og Beitostølen. Husk at påsken er den absolutte højsæson i Norge, priserne er meget høje overalt i Påsken.
Menu