Billige skirejser i uge 7

Se billige skirejser i uge 7 hos Nortlander | SlopetrotterDanski | Skiferie.dk | Skilink.dk

I skolernes vinterferie i uge 7 er der stor efterspørgsel på billige skirejser til både Østrig, Frankrig, Italien, Norge og Sverige. Det er ikke den billigste uge at rejse i, men der findes muligheder.

Her får du 11 bud på, hvordan du og din familie nemmest kommer på en billig skiferie i uge 7.

Billige skirejser i uge 7 (2022)

Vi har samlet en række aktuelle tilbud på skirejser i uge 7. Vi opdaterer listen jævnligt, men da der ofte er tale om afbudsrejser eller restpladser, kan du sagtens risikere, at en skirejse nævnt på vores liste ikke længere er til salg.

Billige skirejser til Østrig i uge 7

Zell am Ziller – Uge 7

Netop nu kan du på Nortlander.dk booke en skirejse til Zell am Ziller i Østrig i uge 7 til en pris på blot 4.624,- pr. person (2 voksne, 2 børn) inklusiv liftkort og halvpension.

Denne billige skirejse er en kør-selv skiferie med indkvartering på hyggelige og børnevenlige Hotel Kirchenwirt.

Se alle Nortlanders afbudsrejser og restpladser i uge 7 på denne side på Nortlander.dk.

Billige skirejser til Italien i uge 7

Livigno – Uge 7

Hos Slopetrotter er der stadige ledige skirejser i uge 7 på hylderne.

Netop nu kan du booke en skirejse til Livigno i uge 7 på Slopetrotter.dk for 5.599 kroner pr. person. Prisen er inklusiv ophold på Hotel Garni Serena med morgenmad samt liftkort og guideservice. Bustransport kan tilkøbes.

Se Slopetrotters skirejser til Livigno i uge 7 på denne side på Slopetrotter.dk (vælg “Uge 7” i menuen).

Sauze d’Oulx – Uge 7

Lørdag den 12. februar kan du ankomme med Danski på en uges skiferie i Italien med indkvartering på Hotel Holiday Debili i Sestriere. Skirejsen koster 6.249 kroner pr. person inklusiv ophold, halvpension, liftkort og guideservice.

Se Danskis afbudsrejser og restpladser til Sestriere i uge 7 på Danski.dk.

Ponte di Legno – Uge 7

En billig skirejse i uge 7 kan også gå til Ponte di Legno tæt ved Passo Tonale i Italien, hvor SNE & SNÖ fortsat har enkelte restpladser med indkvartering på det 3-stjernede Residence Acero Rosso.

Prisen er 4.495,- pr. person ved 2 personer. Ophold, guideservice og liftkort er inklusiv.

Se SNE & SNÖs restpladser og afbudsrejser til Ponte di Legno i uge 7 på denne side på Skirejser.dk.

Billige skirejser til Frankrig i uge 7

Val Thorens – Uge 7

Hos Nortlander.dk kan du booke en skirejse til Val Thorens i uge 7 med overnatning i Apartment Neves/Glacieres uspecificeret til prisen 6.878,-. Indkvarteringen ligger kun 50 meter fra nærmeste lift og i samme afstand fra centrum. Rejsen er inklusiv ophold og liftkort.

Se restpladser og afbudsrejser til Val Thorens i uge 7 på denne side på Nortlander.dk.

Alpe d’Huez – Uge 7

På Nortlander.dk kan du netop nu booke en skirejse i uge 7 til Alpe d’Huez i Frankrig.

Du bliver indkvarteret på det Hotel Le Chamois.

Prisen er 7.049,- pr. person inklusiv morgenmad og liftkort.

Se Nortlanders restpladser og afbudsrejser til Alpe d’Huez i uge 7 på denne side på Nortlander.dk.

Tignes – Uge 7

Skilink.dk har fortsat et par ledige værelser på Hotel l’Arbina i Tignes.

Hotellet ligger i centrum af Tignes og har ski-in/ski-out til et af Europas største og bedste skiområder.

Prisen er for denne skirejse til Tignes i uge 7 er dog på 8.686,- pr. person inklusiv halvpension. Til gengæld får man byens bedste placering på et af de hyggeligste hoteller.

Se Skilinks restpladser og afbudsrejser til Tignes i uge 7 på Skilink.dk.

Les Arcs – Uge 7

Skilink.dk har fortsat et par ledige værelser på Hotel L’Aiguille Rouge i Les Arcs i uge 7.

Hotellet ligger tæt på det hele i Arc 2000, hvor der kun er 25 meter til både lift og piste, og blot 100 meter til centrum.

Prisen er for denne skirejse til Les Arcs i uge 7 er 6.728,- pr. person inklusiv halvpension og liftkort – og med en af byens bedste placeringer.

Se Skilinks restpladser og afbudsrejser til Les Arcs i uge 7 på Skilink.dk.

Billige skirejser til Norge i uge 7

De fleste rejseselskaber har udsolgt af skirejser til Norge i uge 7, men der er stadig enkelte gode tilbud tilbage.

Se tilbud på skirejser til Norge i uge 7 på denne side.

Gode råd om skirejser i uge 7

  • Hvis du gerne vil invitere familien med på en billig skirejse i uge 7, er det en god idé at booke enten tidligt eller sent. Du kan ofte få “book-tidligt” rabat på skiferie i uge 7, hvis du booker familiens vinterferie allerede i august eller september, når de danske skirejsebureauer for alvor sætter tryk på salget af den kommende vintersæsons skirejser. Alternativt kan du vente med at booke skirejsen til slutningen af januar eller starten af februar, hvor de sidste skiferie restpladser og afbudsrejser i uge 7 sættes til salg.
  • Uge 7 er en populær skiferieuge, men udvalget af skirejser i uge 7 er tilsvarende stort. Hvis dine børns vinterferie ligger i uge 7, kan der dog være penge at spare ved at kigge efter billige skirejser til destinationer, der ikke har en alt for stor andel danske skigæster. I andre lande ligger skolernes vinterferie i andre uger og det gør, at priserne ikke i samme omfang presses i vejret i uge 7, da efterspørgslen er fordelt mere jævnt.
  • Hvis du og din familie har bil til rådighed, er kør-selv skiferie ofte den billigste form for skiferie i uge 7. Uanset om I vælger en populær norsk destination som Trysil eller populære destinationer i Alperne som Wagrain, Livigno eller Val Thorens er det svært at sammensætte en billigere skirejse i uge 7 end en kør-selv skiferie.
  • Billige skirejser i uge 7 med bus eller fly er sværere at finde end billige kør-selv skirejser i uge 7. Ofte er det pladserne i fly og bus, der først bliver udsolgt. Derfor er der altid et større udvalg af kør-selv skirejser i uge 7 end skirejser med bus eller fly.
  • Udover at tjekke den gense pakkeliste skal du i år også huske at pakke coronapas og mundbind, samt tjekke det pågældende lands rejserestriktioner inden afgang.
Menu