Billige skiferier i uge 7

Se billige skirejser i uge 7 hos NortlanderDanski | Skiferie.dk | Skilink.dk| Slopestar | Fjällferie | Snowtrex

I skolernes vinterferie er der stor efterspørgsel på billige skirejser til både Østrig, Frankrig, Italien, Norge og Sverige. Det er ikke den billigste uge at rejse i, men der er muligheder.

Her får du 7 bud på, hvordan du og din familie nemmest kommer på en billig skiferie i uge 7.

OBS: De konkrete priser kan have ændret sig.

Artiklen er opdateret: 17. oktober 2023.

Billige skirejser i uge 7 (2024)

Vi har samlet en række aktuelle tilbud på billige skiferier i uge 7. Vi opdaterer listen jævnligt, men da der ofte er tale om afbudsrejser eller restpladser, kan du sagtens risikere, at en skirejse nævnt på vores liste ikke længere er til salg.

Billige skirejser til Østrig i uge 7

Saalbach – Uge 7

Netop nu kan du på Nortlander.dk booke en skirejse til Saalbach i Østrig i uge 7 til en pris på 7.482,- pr. person (ved 4 rejsende) inklusiv liftkort, hotel og morgenmad. Se rejsen her.

Se alle skiferier i uge 7 hos Nortlander.

Bad Gastein – Uge 7

Du kan også vælge at rejse med Slopestar til Bad Gastein i uge 7. Her kan I bo på et centralt hotel i gåafstand til den centrale lift. Hvis I er fire personer, kan I rejse for 7.078,- kroner. Prisen inkluderer liftkort, hotel og turistskat. Se rejsen her.

Se alle skiferier i uge 7 hos Slopestar.

Billige skirejser til Italien i uge 7

Livigno – Uge 7

Lørdag den 10. februar kan du ankomme med Danski på en uges skiferie i Italien med indkvartering i lejlighed i Livigno. Skirejsen koster 6.074 kroner pr. person inklusiv liftkort. Se rejsen her.

Se alle skiferier i uge 7 hos Danski.

Billige skirejser til Frankrig i uge 7

Val d’Isére – Uge 7

Skilink.dk har gode tilbud på rejser til Val d’Isére – blandt andet i lejlighederne “Hameau des Verdets”. Lejlighederne ligger i centrum af byen og i gåafstand til liften.

Prisen er for denne skirejse til Val d’Isére i uge 7 er på 8.421,- pr. person. Se rejsen her.

Se alle skiferier i uge 7 hos Skilink.

Valfréjus – Uge 7

Hvis du er ude i god tid, er der rigtig gode tilbud at hente – ikke mindst hos Snowtrex. Her kan du blandt andet booke en skirejse for 4 personer, hvor I bor i Chalets de la Ramoure. Prisen for hele herligheden er 4.200,- pr. person – og det er inklusiv liftkort samt adgang til pool. Se rejsen her.

Se alle skiferier i uge 7 hos Snowtrex.

Billig skirejse til Frankrig

Chalets de la Ramoure

Billige skirejser til Norge i uge 7

De fleste rejseselskaber får hurtigt udsolgt på skirejser til Norge i uge 7, men der er stadig gode tilbud tilbage. Du kan eksempelvis rejse med Fjällferie til Beiostølen til en helt fair pris.

Her kan du bo i en lejlighed for kun 4.172 kroner pr. person. Fra lejligheden er der kun en kort gåtur til pisten, og der er god udsigt over bakkerne. Se rejsen her.

Se alle skiferier i uge 7 hos Fjällferie.

Billige skirejser til Sverige i uge 7

Hvis du vil finde en billig skirejse til Sverige i uge 7, så har vi fundet en god mulighed til dig. Du kan rejse med Skiferie.dk til Vemdalen. Her kan du leje en hyggelig lejlighed til en pris på kun 902 kroner pr. person ved 4 rejsende. Se rejsen her.

Se alle skiferier i uge 7 hos Skiferie.dk.

Gode råd om skiferie i uge 7

  • Hvis du gerne vil invitere familien med på en billig skiferie i uge 7, er det en god idé at booke enten tidligt eller sent. Du kan ofte få “book-tidligt” rabat på skiferie i uge 7, hvis du booker familiens vinterferie allerede i august eller september, når de danske skirejsebureauer for alvor sætter tryk på salget af den kommende vintersæsons skirejser. Alternativt kan du vente med at booke skirejsen til slutningen af januar eller starten af februar, hvor de sidste skiferie restpladser og afbudsrejser i uge 7 sættes til salg.
  • Uge 7 er en populær skiferieuge, men udvalget af skirejser i uge 7 er tilsvarende stort. Hvis dine børns vinterferie ligger i uge 7, kan der dog være penge at spare ved at kigge efter billige skirejser til destinationer, der ikke har en alt for stor andel danske skigæster. I andre lande ligger skolernes vinterferie i andre uger og det gør, at priserne ikke i samme omfang presses i vejret i uge 7, da efterspørgslen er fordelt mere jævnt.
  • Hvis du og din familie har bil til rådighed, er kør-selv skiferie ofte den billigste form for skiferie i uge 7. Uanset om I vælger en populær norsk destination som Trysil eller populære destinationer i Alperne som Wagrain, Livigno eller Val Thorens er det svært at sammensætte en billigere skirejse i uge 7 end en kør-selv skiferie.
  • Billige skirejser i uge 7 med bus eller fly er sværere at finde end billige kør-selv skirejser i uge 7. Ofte er det pladserne i fly og bus, der først bliver udsolgt. Derfor er der altid et større udvalg af kør-selv skirejser i uge 7 end skirejser med bus eller fly.

Se også vores guides til: 

Menu