Billige skiferier i uge 7

Se billige skirejser i uge 7 hos NortlanderDanski | Skiferie.dk | Skilink.dk| Sunweb | Slopestar | Fjällferie | Alltime Travel | Thinggaard | SNE & SNÖ | De Brede Planker

I skolernes vinterferie er der stor efterspørgsel på billige skirejser til både Østrig, Frankrig, Italien, Norge og Sverige. Det er ikke den billigste uge at rejse i, men der er muligheder.

Her får du et par bud på, hvordan du og din familie nemmest kommer på en billig skiferie i uge 7.

Artiklen er opdateret: 20. juni 2024. Priser kan ændre sig. 

Billige skirejser i uge 7 (2024)

Vi opdaterer listen jævnligt, men da der ofte er tale om afbudsrejser eller restpladser, kan du sagtens risikere, at en skirejse nævnt på vores liste ikke længere er til salg, eller at prisen er ændret.

Billige skirejser til frankrig i uge 7

Avoriaz – Uge 7

Hvis du leder efter en billig skiferie i uge 7, kan du kigge på nogle af de store lejlighedskomplesker i Avoriaz, hvor der ofte er rigtig lave priser på simple indkvarteringer.

Se en god mulighed her.

Se alle skiferier i uge 7 hos Sunweb.

Billige skirejser til Tyskland i uge 7

Berchtesgaden – Uge 7

Netop nu kan du på Snowtours.dk booke en skirejse til Berchtesgaden i Tyskland i uge 7 til en pris på 4.460,- pr. person (ved 2 børn, 2 voksne) inklusiv liftkort, hotel og skileje.

Se rejsen her.

Se alle skiferier i uge 7 hos SnowTours.

Billige skirejser til Italien i uge 7

Passo Tonale – Uge 7

Lørdag den 8. februar kan du komme med Danski på en uges skiferie i Italien med indkvartering i lejlighed i Passo Tonale. Skirejsen koster 4.259 kroner pr. person inklusiv liftkort (gælder ved to voksne, to børn). Se rejsen her.

Se alle skiferier i uge 7 hos Danski.

Billige skirejser til Østrig i uge 7

Mayrhofen – uge 7

Du kan rejse med Nortlander til Mayrhofen i uge 7 for 6.338,- pr. person. Prisen er inkl. liftkort, hotel og morgenmad (ved 2 voksne og 2 børn). Se rejsen her.

Se alle skiferier i uge 7 hos Skilink.

Billige skiresjer Til Norge i uge 7

De fleste rejseselskaber får hurtigt udsolgt på skirejser til Norge i uge 7, men der er stadig gode tilbud tilbage. Du kan eksempelvis rejse med Alltime-Travel til Geilo til en helt fair pris.

Her kan du bo i en hytte for kun 2.757 kroner pr. person (ved 4 personer). Fra lejligheden er der kun en kort gåtur til bussen, og der er god udsigt over bakkerne. Se rejsen her.

Se alle skiferier i uge 7 hos Alltime Travel.

Billige skirejser til Sverige i uge 7

Hvis du vil finde en billig skirejse til Sverige i uge 7, så har vi fundet en god mulighed til dig. Du kan rejse med Fjällferie til Åre. Her kan du leje en hyggelig lejlighed til en pris på kun 2.029 kroner pr. person ved 4 rejsende. Se rejsen her.

Se alle skiferier i uge 7 hos Fjällferie.

I kan også besøge Ramundberget i Sverige, hvor I kan finde rejser hos De Brede Planker til gode priser – både i lejlighed eller på hotel. Her slipper i for tonsvis af danskere, så I kan opleve den skujlte perle i fred.

Se tilbud på hotel
Se tilbud på lejlighed

Gode råd om skiferie i uge 7

  • Hvis du gerne vil invitere familien med på en billig skiferie i uge 7, er det en god idé at booke enten tidligt eller sent. Du kan ofte få “book-tidligt” rabat på skiferie i uge 7, hvis du booker familiens vinterferie allerede i august eller september, når de danske skirejsebureauer for alvor sætter tryk på salget af den kommende vintersæsons skirejser. Alternativt kan du vente med at booke skirejsen til slutningen af januar eller starten af februar, hvor de sidste skiferie restpladser og afbudsrejser i uge 7 sættes til salg.
  • Uge 7 er en populær skiferieuge, men udvalget af skirejser i uge 7 er tilsvarende stort. Hvis dine børns vinterferie ligger i uge 7, kan der dog være penge at spare ved at kigge efter billige skirejser til destinationer, der ikke har en alt for stor andel danske skigæster. I andre lande ligger skolernes vinterferie i andre uger og det gør, at priserne ikke i samme omfang presses i vejret i uge 7, da efterspørgslen er fordelt mere jævnt.
  • Hvis du og din familie har bil til rådighed, er kør-selv skiferie ofte den billigste form for skiferie i uge 7. Uanset om I vælger en populær norsk destination som Trysil eller populære destinationer i Alperne som Wagrain, Livigno eller Val Thorens er det svært at sammensætte en billigere skirejse i uge 7 end en kør-selv skiferie.
  • Billige skirejser i uge 7 med bus eller fly er sværere at finde end billige kør-selv skirejser i uge 7. Ofte er det pladserne i fly og bus, der først bliver udsolgt. Derfor er der altid et større udvalg af kør-selv skirejser i uge 7 end skirejser med bus eller fly.

Se også vores guides til: 

Menu