Billige skirejser i uge 7

Se billige skirejser i uge 7 hos NortlanderOnlineSki | SlopetrotterDanski | Skiferie.dk

I skolernes vinterferie i uge 7 er der stor efterspørgsel på billige skirejser til både Østrig, Frankrig, Italien, Norge og Sverige.

Her får du 12 bud på, hvordan du og din familie nemmest kommer på en billig skiferie i uge 7.

Billige skirejser i uge 7 (2017)

Vi har samlet en række aktuelle tilbud på skirejser i uge 7. Vi opdaterer listen jævnligt, men da der ofte er tale om afbudsrejser eller restpladser, kan du sagtens risikere, at en skirejse nævnt på vores liste ikke længere er til salg.

Billige skirejser til Østrig i uge 7

Bad Gastein – Uge 7

Netop nu kan du på Nortlander.dk booke en skirejse til Bad Gastein i Østrig i uge 7 til en pris på blot 3.999,- pr. person inklusiv liftkort.

Denne billige skirejse er en kør-selv skiferie med indkvartering i en 3-stjernet “Alpenresidenz” lejlighed med plads til 4 personer.

Se alle Nortlanders afbudsrejser og restpladser i uge 7 på denne side på Nortlander.dk.

Wagrain / Flachau – uge 7

Hvis du er på jagt efter en billig skirejse til Wagrain i uge 7, kan OnlineSki.dk tilbyde en uges ophold på det 3-stjernede Hotel Brückenwirt i Flachau for 13.186,- for 2 personer inklusiv halvpension og liftkort til Wagrain/Flachau/Alpendorf-området.

Se alle OnlineSki.dks tilbud på skirejser i uge 7 på denne side på OnlineSki.dk.

Maria Alm – Uge 7

Også til Maria Alm er det fortsat muligt at finde ledige skirejser i uge 7. Vinterly Skirejser har stadig ledige senge på det 4-stjernede Alpenpark Resort i Maria Alm. Efter rabat er prisen 5.299,- pr. person ved 2 personer. Prisen er inklusiv liftkort og skileje til børn. Bustransport kan tilkøbes.

Ischgl – Uge 7

Hos SnowTrex.dk sætter de afbudsrejser og restpladser ned præcis 14 dage før afgang. I øjeblikket kan du booke skirejser til Ischgl i uge 7 med rabat på op til 1.750 kroner pr. person.

Se SnoxTrexs afbudsrejser og restpladser i uge 7 på denne side på SnowTrex.dk.

Billige skirejser til Italien i uge 7

Canazei – Uge 7

Hos Højmark Rejser er der stadig ledige senge på det 3-stjernede Hotel Villa Emma i Canazei. En kør-selv skirejse til Canazei i uge 7 med ophold på dette hotel koster 6.098,- pr. person ved 2 personer. Prisen er inklusiv halvpension og liftkort. Transport med bus eller fly kan tilkøbes.

Se alle Højmark Rejsers restpladser til skirejser i uge 7 på denne side på Hojmark.dk.

Livigno – Uge 7

Hos Slopetrotter er der stadige ledige skirejser i uge 7 på hylderne.

Netop nu kan du booke en skirejse til Livigno i uge 7 på Slopetrotter.dk for 3.995 kroner pr. person. Prisen er inklusiv ophold i lejlighederne “Casa Taylor” samt liftkort og guideservice. Bustransport kan tilkøbes.

Se Slopetrotters skirejser til Livigno i uge 7 på denne side på Slopetrotter.dk (vælg “Uge 7” i menuen).

Sestriere – Uge 7

Lørdag den 11. februar kan du flyve med Nortlander på en uges skiferie i Italien med indkvartering på Palace Residence i Sestriere. Skirejsen koster 7.499 kroner pr. person inklusiv transport, ophold, liftkort og guideservice.

Se Danskis afbudsrejser og restpladser til Sestriere i uge 7 på Danski.dk.

Passo Tonale – Uge 7

En billig skirejse i uge 7 kan også gå til Passo Tonale i Italien, hvor SNE & SNÖ fortsat har enkelte restpladser med indkvartering på det 4-stjernede Hotel Piandineve.

Prisen er 5.495,- pr. person ved 4 personer. Halvpension og liftkort er inklusiv. Flytransport kan tilkøbes.

Se SNE & SNÖs restpladser og afbudsrejser til Passo Tonale i uge 7 på denne side på Skirejser.dk.

Billige skirejser til Frankrig i uge 7

Val Thorens – Uge 7

Hos Nortlander.dk kan du booke en skirejse til Val Thorens i uge 7 med overnatning i uspecificeret indkvartering til priser fra 5.149,-. Prisen er inklusiv bustransport (afgang fredag, retur søndag) og liftkort til Val Thorens.

Se restpladser og afbudsrejser til Val Thorens i uge 7 på denne side på Nortlander.dk.

Serre Chevalier – Uge 7

På Nortlander.dk kan du netop nu booke en skirejse i uge 7 til Serre Chevalier i Frankrig.

Du bliver indkvarteret på Nortlanders eget 3-stjernede hotel “Mont Prorel”.

Prisen er 5.599,- pr. person inklusiv halvpension og liftkort.

Se Nortlanders restpladser og afbudsrejser til Serre Chevalier i uge 7 på denne side på Nortlander.dk.

Tignes – Uge 7

Danski.dk har fortsat et par ledige værelser på Hotel l’Arbina i Tignes.

Hotellet ligger i centrum af Tignes og har ski-in/ski-out til et af Europas største og bedste skiområder.

Prisen er for denne skirejse til Tignes i uge 7 er dog knap 10.000,- pr. person inklusiv halvpension og flytransport, som evt. kan fravælges.

Se Danskis restpladser og afbudsrejser til Tignes i uge 7 på Danski.dk.

Les Deux Alpes – Uge 7

Hos SunWeb.dk har de i skrivende stund ledige 3-stjernede lejligheder i “Résidence Le Flocon d’Or” i Alpe d’Huez. Der er 50 meter fra lejligheden til pisten.

Prisen er 3.859 kroner pr. person inklusiv lifkort, men eksklusiv transport.

Se alle Sunweb.dks restpladser og afbudsrejser til Frankrig på denne side på Sunweb.dk.

Billige skirejser til Norge i uge 7

Stena Line har næsten udsolgt af skirejser til Norge i uge 7, men der er stadig enkelte gode tilbud tilbage i bl.a. Hafjell og Skeikampen.

Se Stena Lines tilbud på skirejser til Norge i uge 7 på denne side på StenaLine.dk.

Gode råd om skirejser i uge 7

  • Hvis du gerne vil invitere familien med på en billig skirejse i uge 7, er det en god idé at booke enten tidligt eller sent. Du kan ofte få “book-tidligt” rabat på skiferie i uge 7, hvis du booker familiens vinterferie allerede i august eller september, når de danske skirejsebureauer for alvor sætter tryk på salget af den kommende vintersæsons skirejser. Alternativt kan du vente med at booke skirejsen til slutningen af januar eller starten af februar, hvor de sidste skiferie restpladser og afbudsrejser i uge 7 sættes til salg.
  • Uge 7 er en populær skiferieuge, men udvalget af skirejser i uge 7 er tilsvarende stort. Hvis dine børns vinterferie ligger i uge 7, kan der dog være penge at spare ved at kigge efter billige skirejser til destinationer, der ikke har en alt for stor andel danske skigæster. I andre lande ligger skolernes vinterferie i andre uger og det gør, at priserne ikke i samme omfang presses i vejret i uge 7, da efterspørgslen er fordelt mere jævnt.
  • Hvis du og din familie har bil til rådighed, er kør-selv skiferie ofte den billigste form for skiferie i uge 7. Uanset om I vælger en populær norsk destination som Trysil eller populære destinationer i Alperne som Wagrain, Livigno eller Val Thorens er det svært at sammensætte en billigere skirejse i uge 7 end en kør-selv skiferie.
  • Billige skirejser i uge 7 med bus eller fly er sværere at finde end billige kør-selv skirejser i uge 7. Ofte er det pladserne i fly og bus, der først bliver udsolgt. Derfor er der altid et større udvalg af kør-selv skirejser i uge 7 end skirejser med bus eller fly.
Menu