Avoriaz

Forside » Frankrig » Avoriaz

Panorama AvoriazOm Avoriaz | Pistekort | Vejr og webcams

Rejsebureauer: SKILINK & Sunweb

Avoriaz er en af store franske satellitbyer fra 1960’erne, der blev bygget for at tiltrække skiturister fra hele Europa.

Selve Avoriaz by ligger midt i skiområdet og der er nem adgang til pisterne fra alle lejligheder og hoteller i området. Hvis ikke ski-in/ski-out, så tæt på.

Mange af vejene i byen er dog stejle og det kan være anstrengende at bevæge sig rundt i byen. Avoriaz er en bilfri by og transport rundt i byen foregår på ski, på gåben eller i en kane trukket af en hest.

Du kan derfor med fordel vælge indkvartering centralt i byen, så du ikke skal bevæge dig så langt.

POPULÆRE INDKVARTERINGER I Avoriaz

Her har vi fundet et par populære indkvarteringer i Avoriaz.

#1 Résidence L’Hermine

lejlighed i Avoriaz

Résidence L’Hermine er en oplagt indkvartering for dig, der vil bo lige ved pisten i Avoriaz. Fra lejligheden er der kun 100 meter til den nærmeste piste – og udsigten er fantastisk.

Læs mere om lejlighederne

#2 Hotel Des Dromonts

hotel i Avoriaz

Hotel Des Dromonts er et 4-stjernet hotel med halvpension, som ligger lige ved pisten. Her kan du nyde de skønne faciliteter og slappe af i spa- og wellnessområdet efter en dag på pisterne.

– Læs mere om hotellet

#3 Résidence Atria Crozats

Lejlighed i Avoriaz

I de her smarte lejligheder bor du lige ved pisten, Mélèzes, så du har en gylden mulighed for at være den første på pisterne om morgenen.

Læs mere om lejlighederne

#4 L’amara lejligheder

lejlighed i Avoriaz

Hvis du vælger L’Amara, kommer du til at bo i en 5-stjernet lejlighed på en af de bedste beliggenheder i Avoriaz. Du bor lige ved pisten og få skridt fra liften.

– Læs mere om lejlighederne

#5 Antarés lejligheder

Billig lejlighed i Avoriaz

Hvis du leder efter lidt mindre luksus og lidt mere for pengene, så er det oplagt at kigge på Antarés lejlighederne. Her bor du i en pæn og moderne lejlighed kun 20 meter fra pisterne.

– Læs mere om lejlighederne

Avoriaz er meget snesikkert

Der er ”kun” 72 kilometer pister i Avoriaz og pisterne ligger primært i højder mellem 1.500 og 2.200 meter over havet. Det er tilpas højt til, at Avoriaz er snesikkert i højsæsonen fra ultimo december til primo marts.

Historisk snestatistik viser, at der på toppen gennemsnitlig ligger:

  • 109 cm sne i uge 50
  • 165 cm sne i uge 2
  • 229 cm sne i uge 7
  • 233 cm sne i uge 12

Opgradér dit liftkort

Avoriaz er en del af Portes du Soleil, som giver dig masser af ekstra pistekilometer på dit liftkort. Hvis du vælger et liftkort til Portes du Soleil, får du adgang til 12 skiområder spredt ud over både Frankrig og Schweiz.

Her kan du boltre dig på 307 pister og hele 600 pistekilometer i områder som Morzine, Avoriaz, Champery, Morgins  og mange flere.

Se skirejser til Avoriaz

Menu