Gautefall

Forside » Norge » Gautefall

Panorama Gautefall
Om Gautefall | Pistekort | Vejr og webcams

Pister: 10 | Højde: 500 – 800 m.o.h.

Begyndere: | Øvede: | Eksperter: | Off-piste: | Snesikkerhed: | Charme: | Afterski:

Find rejser til Gautefall hos: Alltime Travel | Skiferie.dk

Er du på udkig efter et skisportssted, der er tæt på Danmark, har varieret terræn og gode faciliteter til både børn og voksne? Så er Gautefall i Norge et oplagt valg for dig og din familie!

Gautefall ligger kun 100 km fra Larvik og 150 km fra Kristiansand, hvilket betyder, at du kan være på skiene på ingen tid. Hvis du sejler fra Hirtshals tager færgen cirka 3,5 timer og herefter er der kun en kort køretur på cirka to timer til området.

Skiløb i Gautefall

Skiområdet byder på 10 nedfarter med forskellige sværhedsgrader, 1 træklift, en stolelift og to rullebånd, der er specielt designet til de yngste skiløbere.

Med en kapacitet på 4.000 personer i timen er der ingen grund til at vente i kø ved liften, og med ekspress-liften kan du være på toppen på kun 3 minutter!

Er du mere til terrænpark og snow-crossbane, så har Gautefall også det! Der er en 1,2 km lang snow-crossbane, en halfpipe, hop og to sjove kælkebakker. Og når dagen på ski er ved at være forbi, kan du nyde afterski på Bjørnehiet eller feste løs på BånnSki.

Du kan iøvrigt også nyde dine aftener på pisterne. Gautefall har nemlig flere oplyste piser, hvor du kan prøve aftenskiløb flere dage om ugen indtil kl. 20:30.

Et perfekt valg for børnefamilier

Gautefall er også ideelt til børnefamilier, med skiskoler på mange niveauer, en LEGO® Mini-park, og en terrasse, hvor børnene kan brænde det sidste energi af, mens de voksne slapper af i solen.

Gautefall har en børnebakke med et “rullebånd” og gratis liftkort til børn under 7 år. Derudover har det store skicenter ikke mindre end 5 store oppustelige hoppeborge, som børnene kan nyde, når vinterkulden bliver for meget og de har brug for en varm pause med leg.

Aktiviteter i Gautefall

Gautefall har et omfattende udvalg af aktiviteter til rådighed. Udover de alpine aktiviteter er der også 55 km langrendsløjper, en svømmehal, en kælkebane, snescooterkørsel samt isbanekørsel i ægte rallybiler.

Som noget helt unikt har Gautefall Norges flotteste skiskydningsanlæg, hvor du kan prøve kræfter med den spændende sport. Gautefall er kort sagt dit nye favorit skisportssted, så tag familien med og oplev det for dig selv!

Afterski i Gautefall

Når skidagen nærmer sig sin afslutning, er det tid til afterski, og det gælder også for Gautefall. På Bjørnehiet kan man opleve den perfekte afterski-stemning, hvor atmosfæren er afslappet, og man kan diskutere dagens oplevelser over et godt glas. Hvis man er mere til en mere livlig afterski, så kan man tage til BånnSki, som ligger lige i nærheden, hvor der er højt musik og en festlig stemning.

Find rejser til Gautefall hos: Alltime Travel | Skiferie.dk

Menu