Cervinia

Forside » Italien » Cervinia

Panorama Cervinia
Om Cervinia | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Vejr og webcams

Rejsebureauer: Nortlander | SKILINK.dk

Det italienske skiområde Breuil-Cervinia har bjergtinden Matterhorn som nærmeste nabo, og både udsigten og skiløbet i Cervinia er storslået. Find de billigste skirejser og de bedste hoteller her.

Fakta om Cervinia

Skisportsstedet Cervinia ligger højt over havets overflade, og de mange højtliggende og primært sydvendte pister tiltrækker skielskere fra hele Europa.

Italiens mere kendte skibyer som Canazei og Livigno løber dog ofte med opmærksomheden, når danske skigæster skal booke årets skiferie.

Men det er ufortjent, for en skiferie til Cervinia kan tilfredsstille selv kræsne skiløberes forventninger.

Pisterne er brede og snesikre, liftsystemet er effektivt og køfrit, og bylivet byder på både italiensk kultur og kulinariske oplevelser i topklasse.

Indkvartering i Cervinia

For at hjælpe dig med at vælge den rette indkvartering i Cervinia, har vi besøgt byen og udvalgt en række af de bedste og/eller billigste lejligheder og hoteller i centrum af Cervinia.

Generelt er kvalitetsniveauet for både lejligheder og hoteller i Cervinia højt, da Cervinia primært henvender sig til et lidt ældre og mere kræsent publikum end mange andre skisportssteder i Alperne.

Find et godt hotel i Cervinia på vores side med anbefalinger af Cervinia hoteller.

Find en god lejlighed i Cervinia på vores side med anbefalinger af Cervinia lejligheder.

Cervinia Skirejser

Hvis du har lyst til tilbringe en uge på de velpræparerede italienske pister i Matterhorns skygge, så kan følgende skirejseselskaber hjælpe dig med at realisere drømmen.

Skirejser til cervinia

Tips til din Cervinia skiferie

  • Undgå at rejse i uge 1 og 2. Italienerne holder ofte ferie i de første uger af januar og Cervinia står højt på italienernes egen liste over gode skiområder.
  • Cervinia er ikke et godt valg til børn og nybegyndere, så hvis du skal have familiens mindste med på skiferien, så læs gode råd om valg af børnevenlige skisportssteder i artiklen skiferie med børn.
  • Du skal være heldig, hvis du skal finde en billig skiferie til Cervinia, da der er tale om et eksklusivt skisportsted. Hvis dit budget er stramt, så læs i stedet vore anbefalinger i artiklen billig skiferie.

Fakta og tal

Koordinater 45°56′04″N og 7°37′52″E
Maksimal faldhøjde 2347 m
Højeste piste 3480 m (3899 meter, hvis Zermatt regnes med)
Byens beliggenhed 2050 m in Breuil-Cervinia (1524 meter i Valtournenche)
Antal pister 56 (200 km)
Længeste nedfart 22.5 km
Antal lifte 24
Liftkapacitet 41.000 skiløbere i timen (90.000 hvis Zermatt regnes med)

Menu