Hoteller Cervinia

Forside » Italien » Cervinia » Hoteller

Om Cervinia | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Vejr og webcams

Kvalitetsniveauet for hoteller i Cervinia er generelt højt. Breuil-Cervinia er et af de mest eksklusive skiområder i Italien og tiltrækker kræsne skigæster fra det meste af verden. Hvis du er på jagt efter et godt hotel i Cervinia, får du her vores bud på fire gode Cervinia hoteller.

Hotel Excelsior Planet

Piazzale Planet, 1
11021 Breuil Cervinia (AO)

Cervinia Hotel Excelsior Planet

Det klassiske Hotel Excelsior Planet er på mange måder essensen af skiferie i Italien. Luksus, gæstfrihed og sublime kulinariske oplevelser gør dette 4-stjernede Cervinia hotel til en perfekt base for en skiferie i Cervinia. Fra mange af hotellets værelser er der en storslået udsigt mod Monte Rosa (Matterhorn) og de andre bjergtoppe omkring Cervinia. Hotellet ligger i centrum af Cervinia, men du har alligevel under 100 meter til de nærmeste lifter og kan næsten stå på ski helt ned til hotellet. Hotel Excelsior Planets egen restaurant serverer klassiske italienske retter suppleret med lokale specialiteter, og du kan sagtens tillade dig at smage på vinkortets bedre vine uden at gå fallit. I hotellets kælder er der pool, boblebad, sauna, tyrkisk bad og mulighed for diverse skønhedsbehandlinger (mod ekstra betaling). Hvis skituren går til Cervinia og I ønsker at forkæle jer selv, så er det populære Excelsior Planet et optimalt valg.

Læs mere om Hotel Excelsior Planet på Booking.com.

Hotel Lo Stambecco

Plan Maison
11021 Breuil Cervinia (AO)

Cervinia Hotel Lo Stambecco

Hotel Lo Stambecco er et unikt hotel. Dette Cervinia hotel ligger IKKE i Cervinias bymidte, men derimod oppe i selve skiterrænet, knap 2.600 meter over havets overflade. Adgang til hotellet foregår derfor via kabineliften nede fra byen, eller via snescooter/pistemaskine. Hotellet og dets værelser er rustikt indrettet og en del af møblementet er af ældre dato. Til gengæld er dette hotel et af Europas smukkest placerede skihoteller med pisterne og det majestætiske bjerg Monte Rosa som nærmeste naboer. Både fra værelserne og fra hotellets restaurant, hvor der serveres halvpension, er der en bjergtagende udsigt. På dette hotel får du rigtig meget skiløb for pengene – og en mindeværdig oplevelse oveni.

Læs mere om Hotel Lo Stambecco på Booking.com.

Hotel Mon Reve

Strada Giomein, 45
11021 Breuil Cervinia (AO)

Cervinia Hotel Mon Reve

Hotel Mon Reve ligger på Strada Giomein 45, klods op ad den røde “Cervinia”-piste. Fra dette ski-out/ski-in hotel er der dermed optimal adgang til det store skiområde omkring Cervinia. Hotellet ligger lidt væk fra centrum af Cervinia, men hotellet har en gratis shuttlebus, der kører gæsterne rundt i byen efter behov i tidsrummet 08.00 til 12.00 og 16.00 til 24.00. Hotelopholdet inkluderer kvartpension (morgenmad). Frokost og aftensmad spises oppe i skiterrænet eller ude i byen. Selve hotellet har 3 (store) stjerner og i alt 25 komfortabelt indrettede værelser. Alle hotelværelser har balkon og fremragende udsigt. Der er gratis internetadgang (WiFi) på hotellet. Der er pt. ikke danske skirejsebureauer, som har dette Cervinia hotel med i rejseprogrammet, men det kan bookes direkte via Hotels.com.

Læs mere om Hotel Mon Reve på da.hotels.com.

Hotel Punta Maquignaz

11021 Breuil Cervinia (AO)

Cervinia Hotel Punta Maquiqnaz

Hotel Punta Maquignaz er et ældre, men meget lækkert og stemningsfuldt hotel i Cervinia centrum. Punta Maquignaz har 4 stjerner, men ligger kvalitetsmæssigt en smule under Hotel Excelsior Planet, som er det andet hotel med 4 stjerner i Cervina. Hotellet ligger et par sneboldkast fra de nærmeste skilifter og samtidig optimalt i forhold til Cervinias mange hyggelige afterskisteder og gode restauranter. Der er også flere butikker og supermarkeder i nærheden af dette hotel, som er et af de største og mest populære hoteller i Cervina. Værelserne på Hotel Punta Maquignaz er ikke voldsomt store, men de gode senge er garant for en god nattesøvn. Du kan med fordel booke skiferie til Cervinia med indkvartering på Punta Maquignaz som en samlet pakke med ophold, transport, liftkort, lokalkendte danske guider og halvpension via SNE & SNÖ.

Læs mere om Hotel Punta Maquignaz på Skirejser.dk.

Menu