Norefjell

Forside » Norge » Norefjell


Om Norefjell | Pistekort | Vejr og webcams

Pister: 30 km | Højde: 180 – 1.188 m.o.h.

Begyndere: | Øvede: | Eksperter: | Off-piste: | Snesikkerhed: | Charme: | Afterski:

Find din rejse til Norefjell hos: Alltime Travel | Fjällferie | Skiferie.dk | SnowTours

Er du klar til at opleve et eventyr på Oslos nærmeste højfjeld? Vi taler selvfølgelig om Norefjell – et skiområde med masser af sjov og spænding. Med en imponerende højdeforskel på 1.010 meter og 26 kilometer alpint skiløb, er der noget for enhver smag. Og hvis du vil prøve noget nyt, kan du også hoppe i terrænparken, hvor der er masser af rails, halfpipes og big jumps.

Aktiviteter i Norefjell

Men Norefjell byder ikke kun på skiløb. Der er også masser af muligheder for overnatning i alle prisklasser – fra hytter til luksuriøse hoteller som “Norefjell Ski og Spa”, hvor du kan forkæle dig selv med en tur i udendørs spa, klatrevæg og swimmingpool. Og hvis du har brug for en pause fra skiløbet, kan du tage på en hundeslædetur, en tur på skøjter eller en ATV-tur.

Skiløb i norefjell

Men lad os ikke glemme det vigtigste – selve skiløbet! Med 28 pister, herunder 9 grønne, 11 blå, 7 røde og 3 sorte, er der masser af variation for både begyndere og erfarne skiløbere. Og hvis du er en fartdjævel, kan du teste dine evner på den 6,5 kilometer lange nedfart.

Hvis du tænker, at 30 km pister er småting, så kan Norefjell i Norge sagtens give dig en overraskelse eller to. For selvom pistelængden ikke er enorm, så er højdeforskellen i området noget af en game changer. Med mere end 600 meter i højdeforskel er det en fed oplevelse at tage liften op til toppen med Norefjellheisen.

Området er perfekt til både begyndere og erfarne skiløbere. Hvis du er nybegynder, vil du have masser af udfordringer i lang tid. Mens de mere øvede vil kunne køre de samme pister flere gange på en uge, men de kan også udfordre sig selv i funparken eller med off-piste-oplevelser på de åbne fjeldsider.

Norefjell har en rig historie og har blandt andet lagt bakker til OL i 1952. I dag er området populært blandt både endagsturister og gæster, der bliver flere dage på stedet. Indkvarteringsmulighederne er blevet udvidet i de seneste år, så der er masser af muligheder for at finde det perfekte sted at bo.

En af de nyere muligheder er ophold med fokus på kursus og konference. Her kan du bo i en luksuriøs storhytte med mulighed for egen kok og plads til 20-30 deltagere i kursuslokalerne. Det er en oplagt mulighed for firmaets næste interne uddannelses-seminar.

Så tag dine ski eller snowboard med og oplev Norefjell – eventyret starter her!

Norefjell er perfekt til kør-selv skiferie

Norefjell er perfekt til kør-selv skiferie for både jyder, fynboer og sjællændere. Norefjell ligger under to timers kørsel fra Oslo. Der er gode veje helt frem til Norefjell. Kun på det sidste stykke op til hytter og hotellet “Norefjell Ski & Spa” kan der være brug for snekæder, hvis vejen er glat. Læs også artiklen færger fra Jylland til Norge.

Indkøbsmuligheder i Norefjell

Der er mulighed for at handle ind til skiferien i det store Kiwi lavpris-supermarked, der ligger nede i Noresund. Alternativt ligger der et lille Joker-supermarked oppe i det store hytteområde midt i terrænet.

Opladning af elbil i Norefjell

Norge er et godt land for elbilejere. Norske skisportssteder er velforsynede med lademuligheder for elbiler. Norefjell er ingen undtagelse. Der er lademuligheder både nede i dalen og oppe på fjeldet. Eksempelvis er der cirka 30 ladestandere i parkeringskælderen under “Norefjell Ski & Spa”, som kan lades via app (eller ladebrik) fra Kople.no.

Find din rejse til Norefjell hos: Alltime Travel | Fjällferie | Skiferie.dk

Menu