Om Skiferietips.dk

Forside » Om Skiferietips.dk

(Click here for English version)

Vi elsker skiferie

Troels2-3001

Troels Kjems // Stifter af Skiferietips

Denne hjemmeside er startet af skientusiasten Troels Kjems.

Siden starten i 2012 er der skrevet over 200 artikler om alpint skiløb, skiferie og skiudstyr.

Artiklerne bliver hver vintersæson læst af over 220.000 skiglade danskere (tal fra 2019/2020).

Mere end 13.000 danskere følger Facebook.com/skiferietips og over 6.500 modtager nyhedsbrevet, der udsendes cirka 12 gange pr. sæson.

Siden foråret 2021 er der kommet flere hænder bag skærmene som bidrager med indhold og artikler, men filosofien er den samme som da siden blev åbnet tilbage i 2012.

Hvis du har spørgsmål til artikler eller forslag til emner, som du gerne vil læse mere om, så kontakt teamet bag her.

Du kan læse cookie- og privatlivspolitik her.

Der skrives om skiferie

Når du skal booke skiferie, er det ofte svært at finde objektiv information omkring de forskellige skisportssteder og indkvarteringsmuligheder.

Ifølge rejsebureauerne er næsten alle skiområderne “snesikre” og “velegnede til både nybegyndere og øvede”. Tilsvarende ligger næsten alle lejligheder og hoteller “i centrum” eller “lige ved liften”.

Vi vil gerne gøre det nemmere for dig at skelne mellem skidt og kanel.

Vi besøger derfor løbende en række af de mest populære europæiske skisportssteder og dokumenterer efterfølgende besøget med billeder og tekst.

Vi skriver sandheden om skiområdet og anbefaler dig kun de indkvarteringsmuligheder, som rent faktisk ligger optimalt i forhold til en komfortabel skiferie.

Vi forbedrer løbende mine destinationsbeskrivelser, så de alle bliver ligeså detaljerede som mine store guides til Serfaus-Fiss-Ladis, Kvitfjell, Kitzsteinhorn, Zell am See, Idre Fjäll, Hemsedal, Saalbach-Hinterglemm, Val Thorens, SälenSkeikampen, Wagrain, Schladming, Kleinarl/Flachauwinkl, Zauchensee, Hafjell, TrysilVal GardenaIsabergObertauern, FONNA,  SöldenIschglLivigno og Vallåsen.

Der skrives om skiudstyr

Din skiferie bliver markant sjovere, hvis du har det rigtige udstyr.

Der er derfor skrevet en lang række guides, som du med fordel kan læse inden du køber eller lejer nyt skiudstyr.

Vi ved en del – men ikke alt – om skiudstyr. Derfor overlader vi gerne spaltepladsen til de virkelige eksperter når vi kommer til kort.

Eksempelvis bidrager skistøvleeksperten Jørgen “Pedal” Nielsen med gode råd ud i  min store guide til køb af skistøvler, mens tidligere Freeride Danmarksmester Martin Schøber har leveret input til min artikel om skihandsker.

Hvis du importerer skiudstyr eller ejer en skibutik og gerne vil have testet og omtalt et af dine produkter, så er du velkommen til at kontakte os.

Menu