Willingen

Forside » Tyskland » Willingen

Skiferie i Willingen
Om Willingen | Pistekort | Vejr og webcams

Pister: 17 stk | Højde: 590 – 838 m.o.h.

Begyndere: | Øvede: | Eksperter: | Off-piste: | Snesikkerhed: | Charme: | Afterski:

Find indkvartering: Skitour.dk eller Booking.com

Willingen ligger nær Winterberg i Tyskland og er en fremragende destination for skielskere, der har børn med sig. Udover at være godt forbundet til andre områder ligger byen ikke længere væk fra Danmark, end at du kan køre derned selv!

Hvis du vil have en skiferie med lidt mere ro på, så tag på skiferie i Willingen. Her kan du sætte farten ned, selv når den sættes op på pisterne. Der er noget for enhver smag, så alle kan være med.

POPULÆRE INDKVARTERINGER I willingen

Her har vi fundet et par populære indkvarteringer i Willingen.

#1 Hotel k1

hotel i willingenHotel K1 har den perfekte beliggenhed, som du kan se på billedet. Du træder direkte fra hotellet og ud på pisten. Inden dagen begynder kan du nyde en lækker morgenmad, så du er 100% klar til en lang dag på pisterne.

– Læs mere om hotellet her

#2 Wellness Hotel Bürgerstuben

hotel i willingenWellness Hotel Bürgerstuben er et familiedrevet hotel i Willingen, hvor der hersker en hyggelig, hjemlig og afslappet stemning. På hotellet er der en skøn pool, og hvis du vil opleve byen, er den kun en kort gåtur væk.

– Læs mere om hotellet her

#3 Hotel Sauerland Stern

otel Sauerland SternHotel Sauerland Stern er det største – og måske flotteste hotel i Willingen. Her bor du på et moderne 4-stjernet hotel, hvor der er skiløb direkte foran hoveddøren.

– Læs mere om hotellet her

Find en skiferie til Willingen

stå på ski i willingen

Willingen er ikke et særlig stort område, men det er billigt og utroligt velegnet for børnefamilier med helt små børn. Med kun 17 pister er det nemt at blive fortrolig med området, og der er ingen grund til at have travlt eller jage rundt.

Sæt farten ned, og nyd de dejlige omgivelser og hinandens selskab. Af de 7 pister er 5 grønne, 5 er blå og 7 er røde, så evnerne kan arbejdes op under ferien.

En skiferie i Willingen giver dig godt og vel 18 kilometers pister, som nemt kan gennemføres på en uge. Hvis du rejser uden børn eller på en forlænget weekend, er det en perfekt størrelse til at nå det hele i løbet af din skiferie i Willingen.

Skirejse i Willingen kan føles en smule atypisk, da du hverken er lige så højt oppe eller har så mange pister at løbe på som andre områder. Men her finder du trygge omgivelser, så børnene kan lære at elske ski lige så meget som dig, og der er masser af muligheder for adspredelse, hvis der skal prøves mere end skisport.

Find indkvartering: Skitour.dk eller Booking.com

Dét kan du opleve på din skirejse i Willingen

Willingen er forbundet med større skisportsområder, men du finder ikke noget så stort som i Østrig eller Norge. Dét betyder dog ikke, du ikke kan finde masser at lave i området.

På din skiferie i Willingen kan du sætte farten ned og give plads til dit indre barn. Ferien er let og billig, og du kan hygge dig i din hytte eller på hotelværelset eller tage på aftenski og kælketure. Særligt i weekenderne holder pisterne længe åbent til omkring klokken 22, og har du ikke selv kælken med, kan den nemt lejes.

Langrend er også en mulighed på din skiferie i Willingen. Det giver god variation fra alpinski, og du får virkelig mulighed for at værdsætte de smukke tyske skove. Langrend er nemlig særlig godt i området, og du finder intet mindre end 107 kilometers spor fordelt på 11 løjper.
Den korteste rute er på 2 kilometer, mens den længste er omkring 18 kilometer. Det betyder, at alle kan være med, og du kan udfordre dig selv på forskellige dage, som din skiferie i Willingen skrider frem.

Skisport for de yngste

Det er ingen hemmelighed, at der langt fra er tale om det største skisportsområde – men det er de perfekte omgivelser til familiens yngste, der skal blive fortrolige og trygge med skiene. Pisterne er nemme at navigere, og skal den ikke stå på skisport hele ugen, kan I nyde godt af det indendørs badeland hos Center Parcs Park Hochsauerland lige i nærheden.

Introducer dine børn til ski med en skiferie i Willingen. Uanset om du har masser af erfaring og selv vil lære dem sporten, eller du vil sende dem på skiskole, kan I tage det i jeres eget tempo i de flotte hvide omgivelser.

Kør selv i bil, eller tag bus på skiferie i Willingen, så kan du være fremme på mindre end 6 timer. Det bliver ikke nemmere, og derfor er det også en fremragende destination til dig, der elsker at stå på ski, men gerne vil afsted på en forlænget weekend – og helst uden at tømme kontoen fuldstændigt.

Find indkvartering: Skitour.dk eller Booking.com

Menu