11 forslag til all-inclusive skiferie

All-inclusive skirejser bliver stadig mere populære hos skiglade danskere, der gerne have fuld kontrol over udgifterne til årets skiferie.

Vi har samlet inspiration og gode råd til dig, der overvejer at booke din næste skiferie som en “alt inklusive skirejse”.

All-inclusive skiferie er ikke altid det bedste valg

All-inclusive skirejser består typisk af transport, liftkort samt indkvartering på hotel med helpension.

Nogle steder er enten skileje eller skiskole også med i prisen.

På nogle “all-inclusive” hoteller kan du smøre madpakke og tage den med ud på bjerget.

På andre “all-inclusive” hoteller skal du retur til hotellets restaurant omkring frokosttid, når sulten melder sig.

All-inclusive skiferie er bedst til

 • familier med mindre børn og andre der har hotellet som fast base under hele skiferien
 • større grupper der gerne vil spise sammen og dele røverhistorier undervejs
 • dig der godt kan lide faste rammer og gerne vil have faste spisetider
 • dig der har det fint med at spise på samme restaurant 7 dage i træk
 • dig der gerne vil kende næsten alle skiferiens udgifter inden ankomst

Skirejser med all inclusive er ikke perfekt for

 • dig der gerne vil udforske det lokale køkken og besøge en ny restaurant hver aften
 • dig der ikke ønsker alt for faste rammer og tidsplaner
 • dig der helst spiser varm mad oppe i terrænet
 • dig der altid drikker dig i hegnet til afterski og glemmer alt om aftensmad
 • familier med meget kræsne børn

All inclusive skiferie – Østrig

Østrig er sandsynligvis det skiferieland, som har de fleste og bedste muligheder for all-inclusive skiferie.

I Østrig er der mange hoteller og pensionater, der tilbyder halvpension eller helpension.

Ofte kan du også via hotellet eller dit danske skirejsebureau bestille og betale for liftkort, skileje og skiskole hjemmefra.

All-inclusive skiferie i Østrig gør det dermed nemt for dig at sikre, at skiferiebudgettet ikke overskrides.

All inclusive Wagrain

Wagrain er det mest populære skisportssted i Østrig blandt danske skiløbere. Det tætteste du kommer på all-inclusive skirejser til Wagrain er pakkerejser fra Danmark med indkvartering på hotel med enten helpension med madpakke eller halvpension. Her er tre bud på noget, der smager af all-inclusive skiferie i Wagrain:

Hotel Widmoos (danskejet hotel med halvpension og mulighed for at bestille og betale både transport, ophold, liftkort, skileje og skiskole hjemmefra).
Hotel Alpina (populært hotel i Kirchboden med halvpension og mulighed for at bestille og betale både transport, ophold, liftkort, skileje og skiskole hjemmefra).
Hotel Botenwirt (børnevenligt all-inclusive hotel i Kleinarl).

All inclusive skiferie – Norge

Der er ingen danske skirejsebureauer og kun få norske hoteller, der tilbyder all-inclusive skirejser til Norge.

Det tætteste du kommer er pakkerejser fra DFDS Seaways, hvor transport, ophold med halvpension, liftkort, skiskole og skileje kan bookes hjemmefra.

All inclusive Trysil

På det lækre Radisson Blu Resort Trysil har du mulighed for at spise både morgen- og aftensmad på en af hotellets tre restauranter. Du kan bestille og betale for transport, ophold, liftkort, skileje og skiskole hjemmefra. Dermed er det kun din frokost, som skal bestilles og betales på stedet. Det er sandsynligvis det tætteste du kommer på all-inclusive skiferie i Trysil.

Læs mere om  Radisson Blu Resort Trysil eller hop direkte til priser/bestilling.

All inclusive skiferie – Tjekkiet

Tjekkiet er kendt for billige skirejser og er der lang tradition for all-inclusive skiferie i Tjekkiet.

På populære tjekkiske skisportssteder som Špindlerův Mlýn og Černá Hora er halvpension eller helpension standard på næsten alle hoteller.

Hos det danske skirejsebureau Jeresskirejse.dk kan du købe “All-inclusive” skirejser til Tjekkiet (Špindlerův Mlýn, Černá Hora eller Harrachov), hvor både liftkort og skileje er med i prisen.

Danske skirejsebureauer med all-inclusive skirejser

Der er i øjeblikket en håndfuld danske skirejsebureauer, der sælger “all-inclusive skirejser” til danske skientusiaster. Der er stor variation og mange forskellige muligheder for at vælge netop det pakketilbud, der passer dig bedst.

Fem gode råd om all-inclusive skiferie

 • Selvom du har købt en “all-inclusive” skirejse betyder det sjældent, at alt er inklusiv i prisen. Eksempelvis er der normalt ikke ubegrænset adgang til drikkevarer. Nogle steder skal du betale for alle drikkevarer. Andre steder skal du betale, hvis du ønsker øl fra bestemte producenter, en bedre flaske rødvin eller specielle mærker spiritus.
 • Nogle steder er “all-inclusive” en sovepude for kokkene på “all-inclusive” hoteller. Når restauranten ved, at gæsterne automatisk kommer igen i morgen, slækkes der nogle gange på kvaliteten af både råvarer og tilberedning. Læs derfor gerne om andre gæsters erfaringer, før du booker det pågældende sted. Hvis du booker all-inclusive skirejsen hos et veletableret dansk skirejsebureau, kan du dog være ret sikker på, at kvaliteten er i orden. Det danske skirejsebureau vil nemlig gerne have dig til også at købe din næste all-inclusive vinterferie hos dem.
 • Jo før du bestiller, desto flere destinationer og all-inclusive hoteller kan du vælge imellem. Hvis du booker skiferien allerede i juli eller august, er der ofte book-tidligt rabat.
 • Hvis du har børn med på skiferie, kan det ofte være en fordel at vælge et all-inclusive hotel, hvor både morgenmad, frokost og aftensmad serveres som buffet. Det gør det nemmere og hurtigere for børnefamilier at få mad på bordet, når sulten melder sig.
 • Hvis frokosten er smør-selv madpakke, kan det være idé at tage et par madkasser og lidt ekstra plastikposer og staniol med hjemmefra. Det er ikke altid, at hotellet har et perfekt udvalg af emballage.

Du kan også kigge i Skisport.dks store guide med all inclusive information.

Læs også: Skiferie med halvpension

Menu