Les Arcs

Forside » Frankrig » Les Arcs

Skiferie i Les Arcs
Om Les Arcs| Pistekort | Vejr og webcams

Pister: 239 stk| Højde: 1000 – 3225 m.o.h.

Begyndere: | Øvede: | Eksperter: | Off-piste: | Snesikkerhed: | Charme: | Afterski:


Find rejser til Les Arcs hos: Danski | Skilink | Nortlander

Skiferie i Les Arcs

Les Arcs er et område i Frankrig bestående af fire forskellige byer, som alle ligger tæt på hinanden. I stedet for individuelle navne, hedder de alle Les Arcs efterfuldt af et tal, der indikerer, hvor højt de ligger. Den største af de fire byer er Les Arcs 1800, der byder på et hyggeligt byliv med barer og restauranter.

Uanset hvilken by du vælger, er en skiferie i Les Arcs en fantastisk oplevelse. Og uanset hvilken slags skiløb du foretrækker, kan du finde det her!

Tag på skirejse i Les Arcs

En skiferie i Les Arcs byder på masser af muligheder på pisterne. Du finder nemlig ikke mindre end 239 forskellige pister spredt ud på alle fire forskellige niveauer. Faktisk er området så stort, at det er ét af Frankrigs allerstørste.

De helt nye skiløbere, uanset alder, kan blive fortrolige på de 12 grønne pister. Det er en kæmpe fordel for børnefamilier med lidt ældre børn, der gerne vil være inkluderede i skiferien, men endnu ikke er helt sikre i sneen.

For de let øvede eller de modige nybegyndere er der rig mulighed for skiløb, for 132 pister er blå. Det giver også masser af skiløb til dig, der er tilfreds med bare at nyde skiene og naturen uden at skulle være alt for opmærksom på stejle hældninger eller pludselige sving.
Er det dét, du søger, kan du dog sagtens finde det! 66 af pisterne er røde, og 29 er sorte, så de erfarne skiløbere også kan få sig en udfordring.

Der er skiløb til hele familien og alle niveauer, så du kan have det sjovt, uanset hvem du rejser med. En skiferie i Les Arcs er et paradis for alle typer skiløbere – faktisk i en sådan grad, at ét af skiområderne hedder Paradiski!

Aktiviteter med og uden ski i Les Arcs

På en skiferie i Les Arcs kan du også finde aktiviteter væk fra pisten. Området ligger i Frankrig, så selvfølgelig kan du finde lækre, autentiske madoplevelser. Restauranterne ligger både oppe i bjergene og i byen, så du kan få ny energi, mens du er oppe mellem skyerne, eller stille sulten hen ad aftenen.

Det er ikke kun de største byer, der har noget at byde på, for i Les Arcs 2000 kan du finde rustikke og autentiske restauranter med alpin atmosfære og traditionel fransk mad.
Hvis du vil smage lidt af det hele, anbefales det at undersøge restauranterne nær dig på forhånd. Det kan jo være, at du bor lige om hjørnet fra den populære Le Mazot, og du bør bestemt ikke gå glip af deres specialiserede Savoyard-retter.

Der er rig mulighed for afterski på din skiferie i Les Arcs uanset hvilken by, du besøger. Du kan tage ud med vennerne eller slutte dig til et decideres arrangement, når højsæsonen først er i gang.

Skal der slappes af, finder du spaer og kurbade, der kan hjælpe dig med at få løsnet op efter en aktiv dag. Pak badedragten, og book en tid, så du kan komme hjem mere afslappet, end da du tog afsted.

Derfor skal du tage på skiferie i Les Arcs

En skiferie i Les Arcs vil gavne alle uanset niveau. Uanset om du rejser alene, med en partner, med vennerne eller familien, kan du finde noget at foretage dig. Området er stort, og forskellige interesser kommer ikke i konflikt, så længe man kan få lov til at være sig selv.
Slap af med en god bog efter en lang dag, og deltag i lige de aktiviteter, du har lyst til. Stå på ski med fuld fart over feltet, eller kør langsomt og nyd den smukke udsigt.

Skiferie i Les Arcs er særlig godt for børnefamilierne, fordi der er så mange forskellige områder. Der er plads til at vokse, uanset hvem du er, eller hvor meget du før har stået på ski. Fra pisterne til maden – her finder du alt, der gør en skirejse perfekt.

Find rejser til Les Arcs hos: Danski | Skilink | Nortlander

Menu