Winterberg

Forside » Tyskland » Winterberg

Winterberg_skiferie
Om Winterberg | Pistekort | Vejr og webcams

Pister: 50 stk | Højde: 630 – 820 m.o.h.

Begyndere: | Øvede: | Eksperter: | Off-piste: | Snesikkerhed: | Charme: | Afterski:

Find indkvartering: Skitour.dk eller Booking.com

Er der et mere perfekt navn til et skisportssted end Winterberg? Hvis du drømmer om at komme lidt væk til et skisportsområde, der har noget for enhver smag året rundt, er det her, du skal tage hen.

På din skiferie i Winterberg er du ikke bundet til pisterne, og det kan blive et stamsted for familien eller vennerne, når I rejser sammen. Der er masser at give sig til uanset alder, når du vælger en skiferie i Winterberg.

Ski i Winterberg – tæt på Danmark

Winterberg ligger meget tættere på, end man skulle tro. Faktisk er det tyske skisportsområde kun omkring 520 kilometer fra den danske grænse, så det er en fremragende destination til kør-selv-skiferie.

Skiferie i Winterberg byder på masser af skiløb, men faktisk ikke så højtliggende pister. Snekanoner holder pisterne åbne, og er temperaturen under frysepunktet, er der fri leg.

50 kilometers alpine pister lyder ikke af meget, men med aftenåbning med belysning kan du opleve dem på en helt ny måde. Der er 23 kilometer af både blå og røde pister, men kun 4 kilometers sort. Dertil er der 24 skilifte i området jævnt fordelt mellem slæbe- og stolelifte.

Det er altså ikke det ideelle område til dig, der jager adrenalin og vil have mange hundrede kilometers sorte pister. Men det er en fremragende destination for børnefamilien. Der er nemlig mange andre ting at lave på en skiferie i Winterberg.

Andre aktiviteter på din skirejse i Winterberg

Hvis du rejser med en gruppe, der ikke alle vil på ski under hele ferien, eller du prøver at dele dagene op for lidt adspredelse, er en skiferie i Winterberg perfekt.

Du kan få masser af sjove oplevelser i blandt andet Park Hochsauerland. Her finder du et enormt indendørs vandland fyldt med rutsjebaner, bassiner og spaområder.

Områdets mange mountainbikespor er selvfølgelig utilgængelige, når sneen ligger højt, men dét giver masser af ruter til langrend og vandreture i dalen.

Dertil byder hver sæson på masser af sneaktiviteter arrangeret enten af lokalområdet eller forskellige guides, som du kan slutte dig til, uanset hvem du rejser med.

populære indkvarteringer i winterberg

Her har vi fundet et par populære indkvarteringer i Winterberg.

#1 Hapimag lejligheder

Vælg Hapimag lejlighederne i Winterberg, hvis du vil bo i en skøn lejlighed i et moderne feriecenter på din næste skiferie. Her er der sauna, pool og udendørs jacuzzi – perfekt efter en lang dag på pisterne.

Læs mere om lejlighederne her

#2 Hotel Nuhnetal

Hvis du vælger Hotel Nuhnetal til din skiferie i Winterberg, kan du se frem til lækker halvpension, moderne værelser og en dejlig beliggenhed tæt på byen.

Læs mere om hotellet her

#3 Hotel winterberg

Hotel Winterberg ligger lige ved pisten og en ny stolelift, så du kan komme på ski lige foran hoveddøren. Når dagen på pisterne er slut, kan du slappe af på dit nyrenoverede værelse eller dage en dukkert i poolen.

Læs mere om hotellet her

Godt at vide, inden du tager på skiferie i Winterberg

Winterberg er ikke et højtliggende skisportsområde, og hvis du er vant til uendelige pister med svær hældning, kan det måske hurtigt blive kedeligt. Men rejser du med børn, er det en fantastisk destination. Vil du lidt væk og prøve længere pister et nyt sted, er der desuden også forbindelse til andre skisportssteder i området.

Ikke nok med at Winterberg ligger tæt på Danmark, så er det også børnevenligt og et fremragende rejsemål året rundt. Det er en sikker destination med god mulighed for at underholde hele familien. Hvis du elsker ski og skal have børnene med for første gang, er en skiferie i Winterberg et rigtig godt sted at starte.

Winterberg er kendt for sine sport- og sundhedsresorts, så elsker du sportsferier om sommeren, kan det her være et fantastisk alternativ til vinterferierne.

I Winterberg finder du som sagt også rig mulighed for langrend. Det gør området perfekt for hele familien, for alle kan tage det i deres eget tempo. Kom op og sus på pisterne, nyd naturen i et roligere tempo, eller slap af med en god bog i sofaen eller i én af de indendørs svømmebassiner i området.

Find indkvartering: Skitour.dk eller Booking.com

Menu