La Thuile

Forside » Italien » La Thuile

Skiferie i La Thulie
Om La Thuile| Pistekort | Vejr og webcams

Pister: 161 stk| Højde: 570 – 3488 m.o.h.

Begyndere: | Øvede: | Eksperter: | Off-piste: | Snesikkerhed: | Charme: | Afterski:

Find indkvartering i La Thuile: Booking.com

La Thuile er en del af det store og internationalt anerkendte skisportssted Espace San Bernado, der med sine 161 kilometer piste byder på noget for enhver smag. La Thuile ligger i Norditalien og værner om sit autentiske udtryk. Den gamle mineby ligger smukt i Aosta dalen og har udsigt til mange af Europas højeste bjergtinder – blandt andet Mont Blanc. 

Hvis I er til en naturoplevelse i særklasse og skisport på højt niveau, så er en skiferie i La Thuile absolut en rejse værd.

Ski i La Thuile for hele familien – uanset alder og niveau

Hvis I er flere afsted, har I sikkert forskellige behov, I ønsker at imødekomme, og her udmærker La Thuile sig særligt. 

Området har gode faciliteter og forskellige muligheder for at dyrke skisport. Hvad end I er til langrend, snowboard eller slalom ski, så har Espace San Bernado noget for den enkelte. Skisportsstedet har desuden en rigtig god skiskole og flere børnebakker, hvor de yngste i familien kan prøve sig frem i sikre omgivelser. 

På skiferie i La Thuile vil I kunne nyde godt af intet mindre end 161 pister, godt fordelt med 10 grønne, 46 blå, 82 røde og 23 sorte. Det er en bred vifte af niveauer, som vil tillade jer at sætte sværhedsgraden op eller ned efter behov.
Bliv tryg på skiene, og arbejd jer op sammen, eller start med at udfordre hinanden fra starten af ferien.

Espace San Bernado råder over mere end 400 snekanoner og ligger i øvrigt så højt, at snesikkerheden er god. Området har sæson fra november til april og er et populært og velbesøgt skisportssted. Anlægget har en god fordeling af piste og sværhedsgrad, og det er nemt at komme rundt til de forskellige områder. 

Byliv, kultur og mad i La Thuile

På skiferie i La Thuile kan I nyde en lækker, traditionel Italiensk middag på én af de flere gode italienske restauranter. Byen har desuden et godt udvalg af caféer med et mere bredt menukort, og så er den særligt kendt for sine små, hyggelige vinbarer, der hver især udgør et oplagt sted at hvile benene efter en lang dag på ski.

De forskellige barer gør det også muligt at komme på afterski, om dog i begrænset omfang. En skiferie i La Thuile giver masser af muligheder i sneen, men afterski kan variere alt efter tidspunktet på sæsonen.

La Thuile er en hyggelig by med en romantisk og autentisk atmosfære. Minebyen ved floden byder på kultur og historie såvel som velvære og luksus. La Thuile har flere gode hoteller og er generelt en god og alsidig ferieby, der byder på lidt af hvert – for børnefamilien såvel som for parret, der søger en romantisk vinterferie.

Få en unik skirejse i La Thuile

I La Thuile kan du nyde den smukke bjergby og suse ned af pisterne, men søger du det helt store adrenalinsus, kan I godt glæde jer: La Thuile byder nemlig også på muligheden for heliskiing.

Heliskiing er, som navnet måske allerede afslører, skisport kombineret med udspring fra en helikopter. Du kommer op i bjergene, hvor sneen er uberørt og dyb. Heliskiing er forbudt i Frankrig, men fordi La Thuile er lige på den anden side af den italienske grænse, kan I prøve den helt unikke skisportsform oppe på én af gletsjerne Rutor på 3,4 km og Miravidi på 3 km.

Uanset om du er til de smukke omgivelser eller det hastigt bankende hjerte, kan du få en uforglemmelig skiferie i La Thuile med vennerne eller familien. Området er himlen for skiløbere med erfaring i benene, som gerne vil have nybegyndere med, eller som bare vil suse ned ad bjergene på egen hånd.

Find indkvartering i La Thuile: Booking.com

Menu