Mayrhofen

Forside » Østrig » Mayrhofen

Skiferie i Mayrhofen
Om Mayrhofen| Pistekort | Vejr og webcams

Pister: 625 km | Højde: 550 – 3.286 m.o.h. (Mayrhofen by: 580 m.o.h.)

Begyndere: | Øvede: | Eksperter: | Off-piste: | Snesikkerhed: | Charme: | Afterski:

Find fantastiske rejser til Mayrhofen hos: Nortlander | Danski 

Uanset om du elsker at stå på ski eller skal afsted for første gang, så er Mayrhofen i Østrig en fremragende destination. Byen ligger bagerst i dalen Zillertal lige midt i det skønne Tyrol, og den er et hotspot for skiløbere.

Skiferie i Mayrhofen er det perfekte valg for den lille familie, der skal ud for første gang, de vilde unge, der vil slå sig løs til afterski, og den blandede gruppe, der ikke alle vil op på pisterne hver dag. Skiferie i Mayrhofen er for alle!

Komfortabel skiferie i Mayrhofen med masser af oplevelser

Mayrhofen er én af de mest populære skisportsdestinationer i Østrig, men der er meget mere at foretage sig end at stå på ski.

Du finder et væld af lokale fritidsaktiviteter, som gør området ideelt for dig, der rejser i en gruppe med mange meninger og interesser.

Det er ikke kun ski i Mayrhofen, der er populært, og sommer i Tyrol smitter af på de koldere måneder. Du behøver ikke stå på hverken alpinski, langrend eller snowboard for at være med!

Området byder blandt andet på mange familieorienterede aktiviteter både indendørs og udendørs. Hvis kulden bliver for meget på trods af solen, kan badedragten pakkes til et besøg i Erlebnisbad.

Her finder du en lækker indendørs pool til både børn og voksne, to rutsjebaner og en opvarmet pool med damp- og saunaområde.

For de lidt ældre vil områdets mange muligheder for afterski måske være mere tillokkende. Med en stribe af barer kan der festes til sent på natten, eller den gode dag kan sluttes af med en enkelt drink eller to.

Er du til musik, kan du evt. også vende tilbage i det tidlige april, hvor Mayrhofen er vært for musikfestivalen Snowbombing.

Find fantastiske rejser til Mayrhofen hos: Nortlander | Danski 

MayrhofenNyd den hyggelige stemning i hjertet af Tyrol med skirejse i Mayrhofen

En skiferie i Mayrhofen giver dig mulighed for at sætte farten lidt ned – også selvom du vil have mere vilde oplevelser med hjem i bagagen. Tyrol er et fantastisk smukt område, og uanset årstiden kan du nyde den smukke udsigt fra toppen af bjerget eller den hyggelige stemning nede i byen.

Oppe på pisten kan du gøre stop ved én af de mange restauranter. Læn dig tilbage, og få noget af spise og drikke, inden du skal i gang igen, og giv dig selv et øjeblik til at se rundt og nyde omgivelserne.

Det idylliske landskab og det ofte vidunderlige vejr kan give en helt særlig ro, som lader dig op og gør dig klar til nye eventyr!

På din skiferie i Mayrhofen finder du også hyggelige restauranter, der er åbne om aftenen. Selve byen er ikke særligt stor, men den er hyggelig, og der er liv i gaderne særligt i vintersæsonen.

Det er en god destination for alle aldre, og du skal ikke bekymre dig om tæt trafik eller svær navigation.

Med 178 lifte kan du komme op i bjergene fra næsten alle steder, og fordi byen ikke er større, er det nemt at finde rundt, når man først har orienteret sig!

Skiferie i Mayrhofen for alle aldre

Med 178 lifte er der uendelige muligheder for at komme op på pisterne næsten uanset, hvor du er. På din skiferie i Mayrhofen kan du komme ud at køre på ikke mindre end 625 pister, som er velegnede for ethvert niveau.

Af de mere end 600 pister er 169 af dem blå, altså det nemmeste køreniveau, der ikke er øvebane. Her kan du køre med familie eller blive mere sikker på dine ski eller dit snowboard, inden du bevæger dig videre til én af de 382 røde pister eller 73 sorte.

Hvis du tager den sunde fornuft, og gerne en lokal guide, med, kan du også komme ud og boltre dig på off-pist på din skiferie i Mayrhofen.

Faktisk har Mayrhofen 15,4 kilometer markerede skiruter, som ikke er på pisterne, men som kan hjælpe dig med at holde dig sikker. Husk altid at undersøge dagens vejr- og sneforhold, før du tager afsted på skiene.

Børn, unge, voksne og gamle kan blive fortrolige i sneen på en skiferie i Mayrhofen. Kør de 142 kilometer pister tynde, eller slap af nede i dalen – det er skiferie, som du vil have det!

Find fantastiske rejser til Mayrhofen hos: Nortlander | Danski 

Menu