Tignes

Forside » Frankrig » Tignes

Panorama Tignes
Om Tignes | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Vejr og webcams

Rejsebureauer: Sunweb | Danski | Nortlander | SKILINK.dk | Thinggaard

Franske Tignes er ikke just en arkitektonisk perle, men områdets gode pister og billige indkvarteringsmuligheder kompenserer så rigeligt for manglen på charme og netop derfor tiltrækker Tignes hvert år mange danske skiturister.

Skiferie Tignes

Især er Tignes et populært skiområde blandt unge studerende samt skibumser, da Tignes byder på både livlig afterski og et heftigt natteliv i sammenligning med de fleste andre skisportssteder i både Frankrig, Italien og Østrig.

Især i uge 7 og 8 er der ekstra gang i Tignes natteliv.

Det betyder samtidig, at Tignes ikke er specielt børnevenligt, så hvis du ønsker at tage din familie med på skiferie til Frankrig, så bør du i stedet læse mere om børnevenlige Valmorel.

Gode pister i Tignes

Tignes er en del af det store sammenhængende skiområde Espace Killy. Alle pisterne ligger højt oppe i bjergene og der er normalt godt snedække i hele perioden fra slut December til sæsonafslutningen i April. Det er muligt at stå på ski hele vejen fra Tignes til Val d’Isère og tilbage igen. Afsæt en hel dag til turen, så du er sikker på at nå retur, inden lifterne lukker.

Offpiste i Tignes

Heliskiing er desværre forbudt i Tignes, men der er alligevel rigtig gode muligheder for off piste skiløb i Tignes. Fra toppen af flere af områdets lifter er der mulighed for at finde off-piste ruter nedad primært nordvendte pister. Du bør dog hyre en lokal off-piste i Tignes, inden du begiver dig uden for de afmærkede pister. Laviner koster jævnligt uforsigtige skiløbere livet. Læs om lavinefare.

Godt hotel i Tignes Le Lac

Hvis du vil have vores anbefaling af hoteller i Tignes, kig på vores side “Hoteller i Tignes

God lejlighed i Tignes

Franske skilejligheder er ofte små og dårligt vedligeholdte. Lejligheder i Tignes er ingen undtagelse. Der er de senere år bygget en del nye lejligheder i både Tignes le Lac og Tignes Val Claret, men der er stadig mangel på gode og store lejligheder i Tignes centrum. Til gengæld er det nemt at finde en billig lejlighed i både Tignes Val Claret og Tignes le Lac

Hvis du er på jagt efter gode og/eller billige lejligheder i Tignes, så læs vores anbefalinger af lejligheder i Tignes.

Skirejser Tignes

Du kan booke skiferie til Tignes hos følgende rejsebureauer:

Menu