Lejligheder Tignes

Forside » Frankrig » Tignes » Lejligheder

Om Tignes | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Vejr og webcams

Tignes består af to adskilte bydele. Tignes Val Claret, som er den øverste bydel og Tignes le Lac, som ligger cirka en kilometer længere nede i dalen. Der findes et stort udvalg af lejligheder i begge Tignes bydele. Der er mest gang i nattelivet i Val Claret. Her er tre Tignes lejligheder, som vi tør anbefale. To lejligheder i Tignes le Lac og én lejlighed i Tignes Val Claret.

Les Suites Du Montana

Rue des Almes
Résidences Village Montana
73320 Tignes le Lac

Tignes Lejlighed Les Suites Du Montana

Les Suites Du Montana ligger på Rue des Almes i Tignes le Lac og disse 5 chalets med ialt 27 lejligheder er blandt det bedste som Tignes kan tilbyde. Der er tale om meget store og luksuriøse hotelsuiter, der rummer mellem 2 og 4 personer. Alle suiterne er på 60 kvm. og har både eget spabad og egen sauna. På hotellet er der også et større wellness-område med en lækker pool, hvorfra du har en flot panoramaudsigt over de omkringliggende bjerge. Hotellets restaurant er kendt for sin gode mad og benyttes både af skigæster og lokale indbyggere. Som et ekstra plus ved denne indkvarteringsmulighed er det muligt at stå på ski helt til døren. Les Suites Du Montana er et perfekt valg til jer, der er villige til at betale ekstra for indkvartering i absolut topklasse i et af verdens bedste skiområder.

Læs mere om Les Suites Du Montana på Booking.com.

Résidence Le Rond Point des Pistes

Résidences Le Rond Point des Pistes
73320 Tignes Val Claret

Tignes Lejlighed Le Rond Point de Piste

I den modsatte ende af skalaen finder du Tignes’ klassiske lejlighedskompleks “Le Rond Point des Pistes”, som har lagt senge til et utal af danske skigæsters nattesøvn. Hvis du er på jagt efter en billig og centralt beliggende lejlighed i Tignes Val Claret, findes der ikke bedre valg. Lejlighederne er små og møbleringen er spartansk, men til gengæld bor du tæt på både pister, lifter, butikker, restauranter og afterskisteder. Lejlighederne har 2-6 sovepladser, men overvej at lade være med at fylde lejligheden helt. Vi anbefaler disse lejligheder til studerende eller andre med begrænset budget. Lejlighederne er bedst til dig, som bare ønsker en soveplads og et sted at stille bagagen, mens du suser ned ad pisterne eller drikker dig i hegnet på et af Tignes mange afterskisteder. Skiferie til Tignes med indkvartering på Le Rond Point des Pistes kan i år bookes via danske SlopeTrotter.

Læs mere om Le Rond Point des Pistes på Nortlander.dk.

Résidence Maeva Le Lac

Rue de la Poste
73320 Tignes le Lac

Tignes Lejlighed Maeva Le Lac

Maeva Le Lac er et større lejlighedskompleks med i alt 72 lejligheder. Lejlighederne ligger centralt i Tignes le Lac og det er muligt at stå på ski direkte til/fra bygningen. Alle lejligheder er på 26 kvm. og har hver fire sengepladser (herfra to på sofasofa i stuen). Lejlighederne har ældre, men funktionel møblering. Der er gratis Wi-Fi i lobbyen (men ikke i lejlighederne). Når solen skinner, er det muligt at nyde solen og en kold øl på lejlighedens sydvendte balkon. Hvis du er på kør selv ferie til Tignes, så overvej at forhåndsreservere en parkeringsplads (mod betaling). Disse Tignes le Lac lejligheder anbefaler vi til dig, der ønsker indkvartering af acceptabel standard til en god pris.

Læs mere om Maeva Le Lac på da.hotels.com.

Menu