Harrachov

Forside » Tjekkiet » Harrachov

Om Harrachov | Pistekort | Indkvartering

Harrachov er en hyggelig tjekkisk bjergby, der ligger cirka 700 kilometer fra Puttgarden og 750 kilometer fra Padborg.

Harrachov ligger i samme bjergkæde som de større og mere kendte tjekkiske skisportssteder Špindlerův Mlýn og Černá Hora.

Trods den beskedne størrelse er Harrachov et fint skirejsemål til en kort skitur med vennerne eller en hel uges skiferie for en børnefamilie.

Skiområdet i Harrachov er et meget begyndervenligt og har i alt 7 kilometer pister.

Der er to stolelifter (af ældre dato) og en træklift i Harrachov.

Harrachov

På billedet ses en af de to ældre stolelifter i Harrachov.

Harrachov er ikke ligeså snesikkert som højtbeliggende skisportssteder i Alperne eller nordlige skisportssteder som Trysil (Norge), men i januar og februar er der ofte gode sneforhold på alle skisportsstederne i de tjekkiske Krkonoše-bjerge.

Et 7-dages liftkort til Harrachov koster cirka 1.000 danske kroner. Se øvrige priser på liftkort i Harrachov på denne oversigt (2015/2016-priser).

Harrachov by

Selve Harrachov by er det naturlige samlingspunkt for de mange skiturister, som hvert år besøger byen.

Byen har flere gode hoteller, komfortable lejligheder og hyggelige pensionater.

Harrachov by

Harrachovs hyggelige bymiljø kompenserer delvist for skiområdets kun syv pistekilometer.

Der ligger også en håndfuld gode spisesteder i Harrachov by, hvor priserne ligger langt under priserne på andre skisportssteder i Europa. Et halv fad tjekkisk øl koster cirka 10 kroner og maden er tilsvarende meget billig.

Hoteller og lejligheder i Harrachov

Kør-selv skiferie til Harrachov er i mange tilfælde den bedste transportform, hvis vi gerne vil på skitur til Harrachov.

Der er gode veje hele vejen fra Danmark til Harrachov og der er flere muligheder for at booke billig indkvartering hjemmefra.

Hotels.com kan du booke direkte hos de forskellige hoteller og lejligheder i Harrachov og slipper dermed for at betale for eksempelvis dansk guideservice.

Selv på et godt fire-stjernet hotel som Orea Vital Hotel, der ligger lige i udkanten af Harrachov koster en overnatning inklusiv morgenmad kun cirka 350 kroner pr. person.

Menu