Val d’Isère

Forside » Frankrig » Val d'Isère

Panorama Val d'Isère
Om Val d’Isère | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Vejr og webcams

Rejsebureauer: Danski |Nortlander | SKILINK.dk

Hvis du skal på skiferie i Val d’Isère, så læs denne guide og få tips, der kan gøre din skitur til de franske alper endnu bedre. Find de billigste rejser og de bedste hoteller.

Skiferie i Val d’Isère

I modsætning til nyere franske skisportssteder som Val Thorens og Tignes, så er Val d’Isère en rigtig fransk by, som tilfældigvis ligger midt i et af verdens bedste skiområder, Espace Killy.

Næstefter skiområdet De 3 dale så byder Val d’Isère/Tignes på noget af det bedste skiløb, som kan opdrives i Europa.

Der findes pister, som kan tilbyde passende udfordringer til både nybegyndere og øvede skiløbere, men hvis du er helt ny på ski, så læs i stedet artiklen gode skisportssteder til nybegyndere.

Mange danske rejsebureauer har skirejser til Val d’Isère med i kataloget og sender hvert år mange tusinde danskere af sted til sneen og solen i Espace Killy.

Arrangører af Val d’Isère skirejser

Her kan du se en oversigt over danske rejsearrangører, som står klar til at sælge dig en Val d’Isère skiferie.

Lejlighed eller hotel i Val d’Isère?

Der findes en række rigtigt gode hoteller i Val d’Isère. Se hvilke vi anbefaler på vores liste med 3 gode hoteller i Val d’Isère.

Ofte er det dog lejligheder i Val d’Isère by, som står øverst på ønskelisten, når danskere skal booke årets vinterferie til Val d’Isère.

Du kan læse mere om tre af de meste populære Val d’Isère lejligheder her.

Er Val d’Isère børnevenligt?

Hvis du har mindre børn og skal have hele familien med på skiferie, så er Val d’Isère ikke et oplagt valg.

Mange af lejlighederne i Val d’Isère ligger et stykke væk fra de nærmeste pister og lifter, og turen til og fra lifterne kan være være lang for korte ben.

Læs i stedet vores anbefalinger i artiklen Gode skisportssteder til børn.

Skibums i Val d’Isère

Hvis du overvejer at tage en hel vintersæson som skibums på et skisportssted i alperne, så er Val d’Isère en god kandidat.

Der er rimelige muligheder for at få ufaglært arbejde og skibumserne har ikke samme dårlig ry som i eksempelvis Tignes og Val Thorens.

Læs flere gode råd i vores artikel Skibums.

Insidertips fra Signe (Nortlanders destinationschef i Val d’Isère)

Pisterne er de bedste i Tignes, men kører man off-piste anbefaler vi helt klart Le Fornet.

Af gode spisesteder kan vi foreslå La Perdrix Blanche, som er en hyggelig kød og fiske restaurant, der ligger ved 2. rundkørsel når man kommer ind i byen, ved busstationen.

De har en udestue, så har man godt med tøj på kan det anbefales at sidde udenfor og se de smukke lys, der er i byen om aftenen.

Udover Perdix Blanche, anbefaler vi også Le Canyon, som ligger 100 m. længere nede end La Perdrix Blanche. Her har de god mad og til nogenlunde priser, hvis man bestiller en menu.

Hvis man er til det mere traditionelle franske køkken, så anbefaler vi La Caserolle, som ligger ved det populære afterskisted Le Petit Danois.

Le Petit Danois har selv god ”fast food”, dvs. gode burgere og wraps, som kan anbefales til de unge. Derudover har de også god morgenmad, de servere mad fra 10-22 hver dag.

I år er der åbnet en lille sushi restaurant præcis ved siden af baren Vspot, som ligger overfor busstationen midt i byen.

Vi anbefaler også en lille bar/restaurant med thai mad og burgere, den hedder 4 seasons og ligger i Bar Alexandra.

Skal man køre ad en fed piste, skal man tage Face ned som noget af det første fra morgenstunden, venter man til eftermiddagen så bliver den meget iset og puklet.

Indkvarteringssteder har vi jo vores eget super hyggelige chalet, som hedder Coca Cola Zero Ski Chalet. Her får man 4 retter til middag inkl. vin, øl og vand samt en lækker morgenmads buffet. Det et hyggeligt lille chalet med plads til ca. 35 gæster.

Er man til lejligheder anbefaler vi Val d’Isere Village som ligger præcist ved snetorvet lige ud til pisten. Det er privatejede lejligheder, som bliver lejet ud og som er meget fine og rigtig hyggeligt samt bedre standard end normale franske lejligheder.

Menu