Lejligheder Val d’Isère

Forside » Frankrig » Val d'Isère » Lejligheder

Om Val d’Isère | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Vejr og webcams

Résidence Alpina Lodge

Rue Principale
73150 Val-d’Isère

Val d Isere Lejlighed Alpina Lodge

Lejlighederne Alpina Lodge er af ældre dato, men billige og rummelige (efter franske forhold). Disse Val d’Isère lejligheder ligger midt på hovedgaden i centrum af Val d’Isère by. Beliggenheden er optimal til dig, der ønsker nem adgang til byens store udbud af butikker, spisesteder, barer og diskoteker. Nærmeste skilift ligger cirka 300 meter væk. Områdets gratis skibusser stopper dog lige uden for lejlighederne, så det er alligevel muligt at komme til og fra pisterne uden større fysiske anstrengelser. Lejlighederne rummer ifølge de officielle angivelser mellem 3 og 9 personer. Hvis I har råd til det, anbefaler vi dog, at I undlader at fylde lejligheden op til sidste soveplads. Ved maksimum belægning vil pladsen føles trang. Der er elevator i bygningen og rimelige parkeringsmuligheder (hvis I vælger at køre til Val d’Isère i egen bil). Alpina Lodge er et godt valg til prisbevidste grupper eller familier, der hellere vil bruge pengene på god mad eller nyt skiudstyr i stedet for luksuriøs indkvartering.

Læs mere om Alpina Lodge på Booking.com.

Résidence La Daille

Rue de la Daille
73150 Val-d’Isère

Val d Isere Lejlighed Residence La Daille

Disse lejligheder ligger i bydelen La Daille, som ligger en lille kilometer fra Val d’Isère by. La Daille er en integreret del af det store Espace Killy-skiområde og hvis du primært tager på skiferie for at stå på ski, er La Daille et oplagt valg. Både hoteller og lejligheder i La Daille er billigere ned i selve Val d’Isère by og der er generelt bedre plads i lifterne og på pisterne i området omkring La Daille. Der er cirka 200 meter fra Résidence La Daille til en af de tre lifter, som fører op til skiterrænet. Lejlighederne er målt i kvadratmetre små, men de fleste af lejlighederne er nyrenoverede og med moderne møblering. Mange af lejlighederne har desuden en lækker sydvestvendt balkon, hvor det er oplagt at sidde med en kold dåseøl eller en varm kop kakao og nyde dagens sidste solstråler. Hvis du gerne vil stå på ski i et af Europas allerbedste skiområder uden at blive flået, så er Résidence La Daille et fint bud på en billig og god lejlighed i La Daille.

Læs mere om Résidence La Daille på snowtrex.dk.

Val d’Isère Village

Val Village
73150 Val-d’Isère

Val d Isere Lejlighed Val d Isere Village

Val d’Isère Village består af en række bygninger med privatejede lejligheder midt i Val d’Isère med skiløb næsten til døren og cirka 100 meter til nærmeste skilift. Lejlighederne varierer i størrelse og indretning, men alle lejligheder har fuldt udstyret køkken med køleskab, ovn og opvaskemaskine. Disse Val d’Isère lejligheder er et yderst populært valg blandt danske skigæster, da de kombinerer optimal beliggenhed, acceptabel komfort og attraktiv pris. Forfatteren til denne artikel har selv flere gange boet i forskellige lejligheder i Val d’Isère Village-bygningerne og en anbefaling er hermed givet videre. Overvej dog at lade være med at fylde lejlighederne til sidste sengeplads, da heller ikke disse franske skilejligheder er specielt store. Skiferie til Val d’Isère med indkvartering i en lejlighed i Val d’Isère Village kan bookes via Sunweb.dk.

Læs mere om Val d’Isère Village på Sunweb.dk.

Menu