Val d’Isère Pistekort

Forside » Frankrig » Val d'Isère » Pistekort

Om Val d’Isère | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Vejr og webcams

Nyt Val d’Isère pistekort

Val d’Isères moderne lifter og velpræparerede pister er din garanti for en god skiferie. På dette Val d’Isère pistekort kan du få et overblik over alle lifter og nedfarter i skiområdet Espace Killy.

Pistekort Val d'Isère Tignes

Espace Killy pistekort (Klik på billedet for at se pistekortet i fuld størrelse)

Dit Val d’Isère liftkort giver dig ubegrænset adgang til de bedste pister i Val d’Isère og nabobyen Tignes.

Du skal dog stå tidligt op, hvis du på en enkelt skidag ønsker at nå rundt i alle hjørner af dit kort over Val d’Isères pister. I alt har du cirka 300 kilometer pister at boltre dig på. 200 km. blå pister til nybegyndere, 75 km. røde pister til mere erfarne skiløbere og 27 kilometer sorte pister til dig, der ikke kan få det stejlt, smalt og svært nok.

Hele skiområdet omkring Val D (”Val D” er skiområdets kælenavn blandt indforståede) er et af de højestbeliggende skisportssteder i Alperne. Skisæsonen starter derfor normalt allerede i november og løber til omkring 1. maj. Der er endda mulighed for sommerskiløb på gletsjeren i Tignes, når sneen er smeltet på pisterne nær Val d’Isère by.

Dette Val d’Isére pistekort er hentet på den officielle franske hjemmeside. Hvis du har fundet et nyere officielt pistekort for Val d’Isère, så giv os meget gerne besked via vores kontaktformular. Så sørger vi for at få opdateret til det nyeste Espace Killy pistekort, så du og andre Skiferietips.dk læsere altid har adgang til et aktuelt kort over de mange moderne lifter og gode pister i Espace Killy området.

Nye lifter og pister

12. september 2013:

Nyt vedr. Solaise og Tovière

En ny 30-personers kabinelift erstatter både den gamle 48-personers kabine og 4-personers stoleliften op mod Solaise. Kapaciteten i den nye Solaise kabinelift er 3.750 skiløbere i timen og længden er 1.990 meter.

Ovre i Tignes-dalen udskiftes Tovière gondolen med en ny 10-personers gondollift med en længde på 1.820 meter og kapacitet til at bringe 3.000 mennesker sikkert op på bjerget hver time.

Menu