Hoteller Val d’Isère

Forside » Frankrig » Val d'Isère » Hoteller

Om Val d’Isère | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Vejr og webcams

Hotel Nortlander Victoria Lodge

Val d Isere Hotel Coca Cola Zero Ski Chalet

Nortlander Victoria Lodge (tidligere kendt som “Chalet Bruyere” og “Hotel Coca-Cola Zero Ski Chalet “) har netop gennemgået en større renovering og drives i dag af det danske skirejsebureau Nortlander. Dette 3-stjernede Val d’Isère hotel ligger ved den store Avenue Prariond, der skærer igennem Val d’Isère by. Fra hotellet er der cirka 200 meter til nærmeste piste og 300 meter til nærmeste skilift. Hotellet ligger godt placeret i forhold til restauranter, barer og butikker. Der er cirka 5 minutters gang fra dette hotel og ind til centrum af Val d’Isère. Hotellets værelser er pænt og funktionelt møbleret. En yderligere fordel ved dette hotel er den lækre halvpension, som automatisk følger med et ophold på dette hotel. Om morgenen serveres en solid morgenbuffet. Om aftenen tilbereder hotellets danske kok en lækker 4-retters menu, der serveres i hotellets lille hyggelige restaurant. Hotellet tilbyder dobbeltværelser, suiter og familieværelser med op til 6 sovepladser. Dette hotel er et godt, komfortabelt og prisvenligt hotel for par, familier og mindre grupper. Du kan med fordel booke i god tid, da der er rift om dette hotel i de mest populære uger.

Læs mere om Nortlander Victoria Lodge på nortlander.dk.

Hôtel L’Aigle des Neiges

Place de l’Église
73150 Val-d’Isère

Val d Isere Hotel l Aigle des Neiges 1

Hôtel L’Aigle des Neiges er et stort og moderne 4-stjernet hotel i Val d’Isère centrum. Hotellet ligger kun cirka 100 meter fra Savonette-skilifterne og er derfor et godt hotel til dig, der er komfortabelt anlagt og ønsker nem adgang til Espace Killy-skiområdets mange pistekilometer. Hotellet ligger yderst centralt placeret i forhold til Val d´Isères mange gode restauranter, afterskisteder og indkøbsmuligheder. Alt er indenfor gåafstand. Hotellet har i alt 109 luksuriøse værelser og suiter med op til 4 sovepladser. På hotellet ligger der to restauranter, hvor du kan indtage kvartpension (morgenmad) eller halvpension (morgen- og aftenmad). Hôtel L’Aigle des Neiges er et af de billigste 4-stjernede hoteller i Val d’Isère, men da Val d’Isère generelt er en dyr by at bo i, så forvent at skulle betale mindst 1.500 kroner pr. person pr. overnatning på dette hotel, og endnu mere i de mest populære uger.

Læs mere om L’Aigle des Neiges på da.hotels.com.

Hôtel Ormelune

Rue Noël Machet
73150 Val-d’Isère

Val d Isere Hotel Ormelune 2

Hôtel Ormelune er et nyt trendy designhotel, som hurtigt er blevet populært blandt kvalitetsbevidste danske skigæster. Hotellet ligger på Rue Noël Machet, midt i Val d’Isère. Byens bedste restauranter, afterskisteder og butikker ligger tæt ved hotellet. Hotellets værelser varierer i størrelse (fra 19 til 82 kvm.), men er alle indrettet luksuriøst med moderne design. Den største suite har plads til en familie på 2 voksne og 2 børn. I hotellets restaurant serveres nutidig fransk mad og god vin. Hotellet er mest oplagt til vellønnede par, familier med store børn eller mindre grupper af rejsende. Det er muligt at parkere ved hotellet (mod betaling, 15 EUR pr. dag). Du kan booke skiferie til Val d’Isère med indkvartering på Hôtel Ormelune via det danske skirejsebureau Slopetrotter. Sørg dog for at booke tidligt, da dette hotel hurtigt bliver udsolgt.

Læs mere om Hôtel Ormelune på Danski.dk.

Menu