Afbudsrejser Ski – Restpladser Skiferie

Afbudsrejser Ski

Andres ulykke kan være din lykke. I hvert fald når det drejer sig om skiferie. Her kan du se, hvor du kan finde billige skiferie afbudsrejser.

Søger du afbudsrejser til et specifikt land? Tryk på linket herunder for at hoppe til det rigtige afsnit:

Danske rejsebureauer modtager hvert år afbud i sidste øjeblik fra skigæster, som alligevel ikke kan tage afsted.

Hvis du står klar med skitøjet pakket, så kan disse afbudsrejser være din billet til en billig skiferie. På nedenstående liste kan du se direkte links til rejsebureauernes afbudsrejse-lister:

Du kan kun sjældent selv bestemme, hvor din skiferie afbudsrejse går hen, men til gengæld kan du være heldig at få fingre i et godt hotel eller en god skilejlighed til en yderst attraktiv pris.

 Ski Afbudsrejser Østrig 🇦🇹

Her kan du finde afbudsrejser til nogle af danskernes favorit-destinationer i Østrig.

afbudsrejser til Wagrain:

Du kan være heldig at finde en billig afbudsrejse på skiferien til Wagrain hos flere danske rejsebureauer – her er nogle af dem, du kan besøge for at gøre et kup på rejsen.

afbudsrejser til Sölden:

Vil du finde en skiferie afbudsrejse til Sölden? Tjek bureauerne herunder:

afbudsrejser til Saalbach:

Hele ni danske rejsebureauer tilbyder skiferier til Saalbach – og her kan du også gøre en god handel, hvis du finder en afbudsrejse.

afbudsrejser til Ischgl:

Hvis din afbudsrejse skal gå til Ischgl, så tjek tilbud herunder:

afbudsrejser til Zell am see:

Sidst men ikke mindst kan du også finde skiferie afbudsrejser til Zell am See:

Skiferie Afbudsrejser Italien 🇮🇹

I dette afsnit viser vi dig, hvilke rejsebureauer der tilbyder afbudsrejser til fire af de mest populære skiområder i Italien.

Livigno

Find ski-afbudsrejser til Livigno hos:

Canazei

Find ski-afbudsrejser til Canazei hos:

Cervinia

Find ski-afbudsrejser til Cervinia hos:

Passo tonale

Find ski-afbudsrejser til Passo Tonale hos:

Skiferie Restpladser Frankrig 🇫🇷

Mange af de største franske skiromåder tiltrækker en stor andel af danskerne. Der er voldsom efterspørgsel på skirejser til Val Thorens, Alpe d’Huez, Avoriaz, Val d’Isère og Tignes i uge 7 og 8. Du kan dog stadig finde afbudsskirejser.

Val Thorens

Skal din næste skiferie til Val Thorens være en smule billigere? Kig efter skiferie-afbudsrejser hos:

Alpe d’Huez

Find attraktive afbudsrejser til Alpe d’Huez hos:

Avoriaz

Find ski-afbudsrejser til Avoriaz hos:

Val d’Isère

Find attraktive afbudsrejser til Val d’Isère hos:

Tignes

Find restpladser til Tignes hos:

Last Minute Skiferie Norge 🇳🇴

I dette afsnit kan du finde ski-afbudsrejser til populære norske destinationer.

Trysil

Find afbudsrejser til Trysil hos:

Hemsedal

Find afbudsrejser til Hemsedal hos:

Hafjell

Find afbudsrejser til Hafjell hos:

Kvitfjell

Find afbudsrejser til Kvitfjell hos:

Spørgsmål og svar om skirejse restpladser

Hvornår er ski afbudsrejser billigst?

Det er ofte billigst for dig at booke din skiferie afbudsrejse i ugen op til afgang. På dette tidspunkt er skirejsebureauerne mest desperate for at komme af med deres restpladser. Du skal blot være opmærksom på, at du minimerer udvalget af destinationer, lejligheder og hoteller ved at vente til sidste øjeblik.

Hvor finder man en skiferie afbudsrejse i uge 7?

Selv i skolernes vinterferie i uge 7 er det muligt at finde attraktive tilbud på afbudsrejser til populære skiområder som eksempelvis Trysil i Norge, Wagrain i Østrig, Livigno i Italien eller Val Thorens i Frankrig.

Findes der en oversigt over afbudsrejser til Østrig?

Øverst på denne side har vi lavet en oversigt med 9 danske skirejsebureauer, der alle sælger afbudsrejser til Østrig fra november måned og fremefter. Da udbuddet af ski restpladser hele tiden ændrer sig, anbefaler vi, at du løbende tjekker de forskellige bureauers liste over tilgængelige last minute skirejser. Gode tilbud bliver løbende lagt online og sælges hurtigt.

Hvilke rejsebureauer har last minute skirejser til Italien?

Hvis du er på jagt efter en afbuds skirejse til Italien, er det en god idé at holde ekstra øje med afbudsrejseoversigterne hos Danski, Nortlander og ikke mindst Slopestar. Disse fire arrangører af skirejser har alle et stort udvalg af hoteller og lejligheder på populære italienske skisportssteder som eksempelvis Livigno, Canazei, Passo Tonale, Cervinia eller Sestriere. Det er ofte nemmest at finde last minute skirejser til Italien, hvis du kan rejse før jul, i januar eller i marts. Der er stor efterspørgsel efter ski afbudsrejser til Italien omkring jul og nytår, i uge 7 og 8 og også i påskeferien (især når påsken ligger tidligt).

Hvor kan jeg booke skiferie restpladser til Frankrig?

Både Danski og Nortlander er fortsat meget stærkt repræsenteret på populære franske skisportssteder som Val Thorens, Alpe d’Huez, Avoriaz, Val d’Isère og Tignes. Hvis du leder efter afbudsskirejser til netop Frankrig kan du derfor med fordel starte din søgen på enten Danskis liste over skiferie restpladser til Frankrig eller Nortlanders liste over skiferie restpladser til Frankrig.

Hvor tidligt kan du købe last minute skiferie?

I praksis findes der ikke nogen fast grænse for, hvor tidligt du kan booke din afbudsrejse skiferie. Skirejsebureauerne sætter typisk alle deres skirejser til salg allerede omkring sommerferien og forsøger derefter at lokke købere til med attraktive “book-tidligt” rabatter og andre gode tilbud. Fra slutningen af november og fremefter opretter en del af rejsearrangørerne dedikerede lister med skiferie restpladser på deres hjemmesider. På disse lister finder du både usolgte skirejser og de afbudsrejser, som opstår, når skigæster er nødt til at aflyse deres vinterferie i sidste øjeblik.

Hvem sælger afbudsrejser til Wagrain?

Wagrain i Østrig er det skisportssted, som i løbet af en vintersæson lægger pister til flest danskeres skiferie. Der er både et stort udbud af og en stor efterspørgsel efter ski afbudsrejser til netop Wagrain. Restpladser til Wagrain vil løbende blive annonceret på afbudsrejseoversigterne hos Danski, Thinggaard, Nortlander, Skilink og Slopestar.

Hvor finder man de billigste skiferie restpladser til Livigno?

Livigno er det italienske skisportssted, som får besøg af flest danske skiturister. Afbudsrejser til Livigno kan fra slutningen af november og frem til sæsonafslutningen i april købes med varierende rabatter. Det er ofte billigst at rejse til Livigno i en af de sidste tre uger af januar. I uge 3, 4 og 5 har italienerne afsluttet deres forlængede nytårsferie og danskerne er endnu ikke begyndt strømme til Livigno i hobetal. Livigno afbudsrejser bliver løbende udbudt til salg hos alle de store danske arrangører af skirejser til Livigno.

Hvem sælger skiferie restpladser til nytår?

Det er i de senere år blevet populært at rejse på skiferie omkring jul og nytår. En del skirejsearrangører har derfor valgt at udvide udbuddet af jule- og nytårsskirejser i de to uger omkring jul og nytår. Ofte kan du allerede fra starten af december være heldig at finde gode tilbud på last minute afbudsrejser til Østrig, Italien eller Frankrig i enten juleugen eller nytårsugen. Du skal blot være opmærksom på, at den sædvanlige skiftedag om lørdagen normalt ændres, når juleaften/nytårsaften falder på en lørdag eller søndag. Hos en del skirejsebureauer kan du også booke en miniskiferie på 3-4 dage, så du har mulighed for at tage på skiferie henover jul eller nytår uden at være væk en hel uge.

Hvordan betaler man sidste øjebliks skiferie?

Når du køber din skiferie i sidste øjeblik har du ofte ikke mulighed for at overholde skirejsebureauets normale tidsfrister for betaling af skirejsen. Alle skirejsearrangører har et ultimativt krav om, at din afbuds skirejse skal være 100% betalt før rejsens start.

Hvis du booker mere end 6 uger før afgang, vil du typisk få enten 48 eller 72 timer til at indbetale depositum og restbeløbet skal derefter betales cirka 6 uger før afgang.

Hvis du booker mindre end 6 uger før afgang, skal hele rejsens pris betales på en gang og typisk senest 48 timer efter modtagelse af reservationsbekræftelse.

Hvis du booker mindre end 48 timer før afgang, kan skirejsebureauet ikke altid nå at registere din betaling i deres system og du bør derfor medbringe dokumentation for din betaling – eksempelvis i form af udskrift af kvittering fra din netbank.

Kan du afbestille en afbudsrejse?

Det er normalt ikke muligt at afbestille en skiferie afbudsrejse uden at miste hele det beløb, som du har betalt for din afbudsferie. Hvis du har købt en afbestillingsforsikring i forbindelse med dit køb af restpladsen, har du i tilfælde af sygdom eller andre omstændigheder beskrevet i forsikringspolicen ret til helt eller delvist at få refunderet rejsens pris.

Hvem har de billigste skirejse restpladser?

Lavprisarrangører som Slopestar kæmper en daglig kamp med de største danske skirejsebureauer Danski og Nortlander om at tilbyde de billigste skirejse restpladser, når skiferiesæsonen for alvor starter i midten af december.

Alle branchens aktører vil meget gerne undgå at brænde inde med usolgte skirejser og omkostninger til tomme flysæder eller sengepladser.

Når det drejer sig om afbudsrejser til skiferie er lav pris ofte det bedste argument, når restpladserne skal sælges. Du kan derfor finde billige afbudsrejser hos alle skirejsebureauer fra december og frem til april.

Hvem sælger familieskiferie som afbudsrejse?

Vi anbefaler normalt børnefamilier at booke skiferie tidligt, og gerne allerede omkring eller lige efter sommerferien. På dette tidspunkt er udvalget størst og du kan samtidig få “book-tidligt” rabatter hos mange af skirejsebureauerne.

Hvis du har skolebørn i familien, så lægger det store begrænsninger på dine muligheder for at være impulsiv og udnytte gode last minute tilbud på skirejser. Hvis du vil forsøge at booke en billig familieskiferie som afbudsrejse, så bør du på forhånd udvælge dig dine favoritdestinationer og flere gange dagligt tjekke om der er dukket restpladser eller afbudsrejser op hos de skirejsebureauer, der har destinationen på programmet.

Billigste restpladser til skiferie med børn?

Hvis du er vågen, kan du også finde billige restpladser til børnevenlige skiområder i skolernes vinterferie (uge 7 eller uge 8). I kommer billigere af sted, hvis I holder jer fra de mest populære skiområder som Trysil, Wagrain, Livigno og i stedet vælger mindre kendte destinationer som Maria Alm i Østrig, Passo Tonale i Italien, Valmorel i Frankrig, Berchtesgaden i Tyskland, Beitostølen i Norge eller Lindvallen i Sverige.

Kan du booke afbudsrejse skiferie til gruppe?

Hvis I ønsker at rejse på skiferie som en større gruppe (5 personer eller derover) vil det ofte være svært at finde skirejser, der matcher jeres ønsker til både destination, rejseuge, transportform og indkvartering. Det er ofte enkelte værelser eller enkelte lejligheder, der udbydes som afbudsskirejser i de sidste dage op til afgang. Da I som en større gruppe samtidig har mindre fleksibilitet i forhold til valg af vinterferieuge, taler dette også for at booke tidligt i stedet.

Hvem har restpladser til kør-selv skiferie?

Restpladser til kør-selv skiferie er oftest den type af skiferie afbudsrejser, som er nemmest at finde. Hvis du selv står for transporten, er du ikke afhængig af, om der er ledige pladser i flyet eller bussen, men skal “bare” finde en ledig lejlighed eller et ledigt hotelværelse.

Kan det betale sig at købe skiferie på afbud?

Hvis du kun tænker i kroner og ører, så er der ofte penge at spare ved at købe skirejser som last minute tilbud. Priserne sættes løbende ned i de sidste uger og dage op til afgang.

Når du køber din skiferie som en afbudsrejse skal du dog være opmærksom på, at dine muligheder for frit at kunne vælge skiområde og indkvartering begrænses kraftigt.

De mest attraktive hoteller og lejligheder begynder at melde optaget allerede i forsommeren, når danskerne begynder at arrangere den kommende vinters skiferie. Enkelte af indkvarteringsmulighederne kommer på markedet igen, når skigæster bliver tvunget til at melde afbud i sidste øjeblik. Men mange af de last minute tilbud, som du kan vælge imellem er reelt destinationer, lejligheder og hoteller, som andre ikke ønskede at betale fuld pris for.

Derudover mister du fornøjelsen ved i lang tid at kunne gå og glæde dig til den kommende vinters skiferie. Glæden bliver mere håndgribelig, når rejsen er booket og du derfor kender både destination og afrejsetidspunkt.

I hvilken uge er der flest ski afbudsrejser?

I absolut forstand er der flest skiferie afbudsrejser i uge 7 (skolernes vinterferie). I denne uge er der klart flest danskere, som booker skiferie og derfor også flest, som bliver nødt til at aflyse rejsen i sidste øjeblik.

Hvis du selv er på jagt efter en afbudsrejse i vinterferien, er det dog ikke i uge 7, at det er nemmest at spare penge på afbudsrejsen til Alperne eller nordpå til Norge eller Sverige.

Efterspørgslen efter gode tilbud på skiferier er stor i vinterferieugen og derfor bliver de udbudte skirejser afsat hurtigt og ofte uden markante rabatter.

Hvis din feriekalender tillader det, så vil vi anbefale dig at lede efter afbudsrejser i uge 2, uge 3, uge 4 eller uge 5, hvor udbuddet er fint og efterspørgslen begrænset. Samtidig er der ofte fin sne og god plads på pisterne i januar.

Kan jeg få tilsendt afbudsrejser på skiferie via e-mail?

Flere af de større danske skirejsebureauer bruger meget aktivt deres elektroniske nyhedsbreve til at afsætte skiferie afbudsrejser til skiglade danskere. I løbet af sæsonen kan du i din indbakke løbende modtage attraktive tilbud på skirejser, og nogle gange også tilbud, der ikke fremgår af de enkelte selskabers hjemmesider.

Du kan tilmelde dig skirejsebureauernes nyhedsbreve på deres respektive hjemmesider. Typisk kan du finde en tilmeldingsboks nederst til højre.

Findes der en Facebook side med skiferie restpladser?

Der findes i skrivende stund ikke en dansk Facebook-side, som udelukkende skriver opslag omkring skiferie restpladser og afbudsrejser. Vi anbefaler dig i stedet at følge med på vores egen Facebook-side (Facebook.com/skiferietips), hvor vi dog primært omtaler ekstraordinært gode tilbud og på de enkelte skirejsebureauers egne Facebook-sider.

Afbudsrejser Ski – Fem gode råd

  • Bed din arbejdsgiver om ferie uden for højsæsonen
  • Orientér dig i god tid før afgang om hvilke skirejsebureauer, der udbyder afbudsrejser
  • Sørg for at have styr på både skitræning og skiudstyr, så du er klar til at rejse med kort varsel
  • Tilmeld dig nyhedsbreve hos de forskellige skirejsebureauer
  • Klik “Synes godt om” på Skiferietips.dk’s Facebook side, så du ikke går glip af de tilbud på sidste øjebliks skirejser, som vi jævnligt annoncerer via vores profiler på de sociale medier.

Se skiferie afbudsrejser og restpladser her

Se aktuelle tilbud, restpladser og afbudsrejser hos Nortlander | Danski | SkiLink | Slopestar | SNE & SNÖ

Hvis du gerne vil have nye skiferietips tilsendt hver måned, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her. Du deltager samtidig automatisk i vores løbende lodtrækninger om gavekort til skirejser og skiudstyr.

Menu