Skiferie i Tjekkiet uden lommesmerter

Se skirejser til Tjekkiet hos Jeresskirejse.dk | Skiferie.dk

Her på siden har vi samlet række informationer omkring skiferie i Tjekkiet.

Skiområder i Tjekkiet

De fire største og mest snesikre skisportssteder i Tjekkiet ligger alle i Krkonoše-bjergene i den nordlige del af Tjekkiet.

Alle disse fire tjekkiske skiområder er oplagte skirejsemål for danskere, der enten er på jagt efter billige skirejser eller gerne vil prøve noget andet end de traditionelle destinationer i Østrig, Italien, Frankrig, Norge og Sverige.

Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn Skiferie

Også i solskin er det nemt at se, hvorfor Špindlerův Mlýn er Tjekkets mest populære skiområde.

Špindlerův Mlýn er det største og mest populære skisportssted i Tjekkiet. Områdets i alt 25 kilometer pister er velpræparerede og der er de senere år investeret mange millioner i at opgradere liftsystemet til moderne standarder. Špindlerův Mlýn tilbyder gode muligheder for sjovt skiløb for både nybegyndere og mere erfarne skiløbere.

Černá Hora

Černá Hora

På trods af det begrænsede antal pistekilometer er der mulighed for masser af godt skiløb i Černá Hora.

Černá Hora-regionen er også en populær destination blandt både lokale skientusiaster og danske skiløbere, som gerne vil have meget skiløb for pengene. Regionen består af i alt fem mindre skiområder. Janské Lázně og Pec pod Sněžkou er umiddelbart de mest interessante delområder i Černá Hora.

Harrachov

Harrachov by

Harrachovs hyggelige bymiljø kompenserer delvist for skiområdets kun syv pistekilometer.

For nybegyndere og andre, der ikke har brug for mange kilometer pister er det lille tjekkiske skisportssted Harrachov også et besøg værd. De syv kilometer alpinpister betjenes af to stolelifter og én enkelt træklift. Både liftkort, indkvartering, mad og drikke er meget billig i Harrachov.

Rokytnice nad Jizerou

Det fjerde og sidste af de skisportssteder i Tjekkiet, som vi har valgt at omtale her på siden er Rokytnice nad Jizerou. Rokytnice består af en række mindre skiområder, der deler liftkort.

Alle fire destinationer er oplagte rejsemål til en kør-selv skiferie til Tjekkiet.

Hvem sælger skirejser til Tjekkiet?

Følgende danske skirejsebureauer sælger skirejser til Tjekkiet:

Menu