Champoluc

Forside » Italien » Champoluc

Panorama Champoluc
Om Champoluc | Pistekort | Vejr og webcams

Pister: 180 | Højde: 1.186 – 3.550 m.o.h. (Champoluc by: 1.587 m.o.h.)

Begyndere: | Øvede: | Eksperter: | Off-piste: | Snesikkerhed: | Charme: | Afterski:

Find fantastiske rejser til Champoluc hos: Nortlander | SKILINK | Slopestar

Hvis ud drømmer om at kombinere østrigsk ski og det italienske køkken, skal du overveje en skiferie til Champoluc. Byen ligger for foden af Italiens højeste bjerg Monte Rosa og er en hyggelig bjergby omringet af idylliske landskaber.

En skiferie i Champoluc er særligt velegnet til børnefamilien og gruppen, der også gerne bare vil kunne slappe af på ferien. Den traditionelle bjerglandsby har nemlig mere at byde på, end man skulle tro.

Pister og ski i Champoluc

Det vigtigste for en skiferie er naturligvis mulighederne for skisport. På din skiferie i Champoluc kan du nyde godt af 180 pister.

Langt de fleste, nemlig 123, er røde, og derfor for dem der er fortrolige med deres ski, men en god håndfuld er også velegnede for dig, der er ved at lære dem at kende.

Med 47 blå pister kan ethvert niveau være med, og vil du have større udfordringer, er der også 10 sorte pister i området. Er du frisk på at bevæge dig lidt længere væk, er Champoluc en del af Monterosa Skiområde, som inkluderer 3 dale og en del offpist.

Dét gør Champoluc til en ideel skisportsdestination for dig, der rejser med familien. Mens børnene øver sig, kan de voksne og mere erfarne få fart over feltet. Der er lidt for enhver smag, og de 38 lifter sørger for, man altid kan komme op og prøve en tur mere.

Dét kan du lave på din skiferie i Champoluc

En skiferie i Champoluc vil naturligvis være fokuseret på bjergene, men vil du have lidt afveksling, har den smukke landsby også andet at byde på.

Landsbyen ligger i Ayas-dalen, og det er tiden værd at gå en tur og bare se sig omkring. I denne del af Italien minder arkitekturen og landskabet meget om Østrig, men dét gør den ikke mindre smuk!

Hvis du ikke vil op på pisterne, og langrend ikke lige er dig, er der andet at tage sig til, når vandresporene er lukkede og bjergene utilnærmelige.

Find fantastiske rejser til Champoluc hos: Nortlander | SKILINK | Slopestar

Ud over de mange vidunderlige restauranter i landsbyen, som serverer både italiensk og østrigsk mad, er der også flere spaer, du kan besøge. De fleste er forbundet med hoteller eller resorts, men du kan stadig få adgang, selvom du ikke bor der.

Gå på opdagelse, eller slap af med en god bog, når du bruger tid i de idylliske omgivelser. En skiferie i Champoluc giver en pause fra travlheden hjemme, så nyd det, mens du kan!

Godt at vide om skirejse i Champoluc

Når du tager på skiferie i Champoluc, skal du understrege ski. Landsbyen er ikke særlig stor, og selvom der er andre ting at foretage sig end skiløb, vil de ofte være arrangerede af rejseselskaber. Det betyder, at børn måske kan blive en smule rastløse, hvis de ikke har underholdning med.

Det sagt, så vil de mange kilometers pister byde på rigeligt med underholdning i dagtimerne, og om aftenen vil ingen klage, når roen sænker sig.

Champoluc ligger i Italien, så du skal ikke regne med, at alle kan tale tysk eller engelsk. Men da det er et turistområde, skal du heller ikke være bange for slet ikke at kunne kommunikere med lokalbefolkningen.

På en skiferie i Champoluc bliver farten sat ned, inden den sættes op. Det er ikke et knudepunkt for afterski, selvom der er enkelte barer, og området er mere familievenligt end større skisportsområder. Det er trygge rammer til at lære de små at stå på ski, og området ligger med god afstand til larm fra større skisportsområder.

Om du lejer en hytte eller tager på skihotel, kan du få en velfortjent pause, når du tager en skirejse til Champoluc.

Find fantastiske rejser til Champoluc hos: Nortlander | SKILINK | Slopestar

Menu