Verbier

Forside » Skiferie Schweiz » Verbier

Skiferie i Verbier
Om Verbier| Pistekort | Vejr og webcams

Pister: 400 stk| Højde: 1500 – 3330 m.o.h.

Begyndere: | Øvede: | Eksperter: | Off-piste: | Snesikkerhed: | Charme: | Afterski:

Find indkvartering i Verbier her: Booking.com

I det sydvestlige hjørne mellem de Schweiziske alper finder du Verbier. Byen er langt fra hverken den største eller mest kendte skisportsdestination, men det er skiområdet De Fire Dale’s mest glamourøse by.

Skiferie i Verbier er perfekt til dig, der har styr på skiene og vil have en stilet tur med din partner, familie eller vennegruppe. Alpinski, offpist eller langrend – det hele kan prøves på skiferie i Verbier.

Sneforhold og ski i Verbier

Skiområdet i Verbier begrænser sig ikke, men strækker sig til byerne Nendaz, Veysonnaz, Thyron og La Tzoumaz. De erfarne skiløbere vil få skiferie for alle pengene, men nybegyndere og børn kan også være med.
De brede carvingpiste kan nemlig hjælpe med at styrke selvtilliden og lære teknikkerne, og de er velegnede for alle aldre – også børn. Selvom der i alt er 400 piste, er ingen af dem grønne, og voksne nybegyndere eller store børn skal derfor være klar på en lidt stejlere læringskurve. Når de har fået øvet de basale teknikker, vil de nemlig starte på én af de 205 blå piste.

En skiferie i Verbier byder desuden på muligheder for offpist, så du kan komme ud i den smukke natur og prøve kræfter med den vilde og uberørte sne. Området kaldes et mekka for offpist, for med bjergmuligheder som Pigne d’Arolla på 3.800 meter er det nemt at finde gode sneforhold hele sæsonen.

Liftene til de markerede piste går helt op i 3.330 meters højde på Mont Fort, hvorfra du kan køre 2.300 højdemeter ned i dalen. Udsigten på toppen kan gøre det svært at komme i gang, og den stejle nedstigning er da heller ikke for alle. Skal niveauet sænkes lidt, ligger Verbier ved foden af Les Savoleyres, som er spækket med mindre udfordrende blå og røde piste.

Aktiviteter på skirejse i Verbier

Verbier er ikke den største skisportsby, man kan rejse til, og det er muligt at gå rundt til det hele. Men skal du lidt længere, eller begynder benene at blive trætte, er der også skibus, som kan tage dig med til den charmerende sydside med restauranter, barer og natklubber.
Her får du rig mulighed for at tage på afterski og feste løs, hvis dagen skal sluttes af med manér! Er du ikke helt træt endnu, kan du også udnytte ét af de mange sportscentre, hvor du finder klatrevægge, tennisbaner og meget mere.

Man behøver ikke være skientusiast for at nyde en skiferie i Verbier, for foretrækker du et lidt roligere tempo, er der masser at lave. Book en slædetur, hvor du trækkes af enten heste eller huskyer, og nyd de smukke skove omgivet af ro og fred.
Skal der slappes helt af, kan du også besøge én af de mange spaer i området, eller du kan tage forbi ét af museerne i byen.

En skiferie i Verbier er sjovest for dem, der har lidt skikilometer i benene, men det betyder ikke, at andre ikke kan være med!

Find indkvartering i Verbier her: Booking.com

Menu