Canazei

Forside » Italien » Canazei

Panorama Canazei
Om Canazei | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Vejr og webcams

Rejsebureauer: Danski | Nortlander | Skiferie.dk | SKILINK.dk | Slopestar

Skiferie Canazei

Italienske Canazei er en topsællert, når skiferiehungrende danskere skal booke årets skirejser. En Canazei skiferie byder på et attraktivt miks af godt skiløb, kulinariske oplevelser, lave priser og italiensk gæstfrihed.

Selve Canazei by er en mindre italiensk bjergby, som trods de mange skiturister har formået at bevare en stor del af sin naturlige italienske charme.

Gode pister i Canazei

En af Canazeis helt store fordele er placeringen midt i skiområdet Dolomiti Superski, som med Sella Ronda plateauet knejsende i midten byder på over 600 kilometers velpræparerede pister. Canazei indbyder desuden til heldags ture på over 60 kilometer enten højre eller venstre om Sella Ronda massivet. Turen er lang, men ikke voldsomt krævende rent teknisk, så selv mindre gode skiløbere med god kondi kan deltage.

Gode restauranter i Canazei

Mange skiferiegæster vælger at booke deres skirejse til Italien, fordi de dermed er garanteret mad af god kvalitet. Hvor franske og østrigske skisportssteder ikke just er kendt for gourmet måltider, så sætter de fleste italienske restauranter en ære i at holde Italiens stolte madtraditioner i hævd.

Selv oppe i skiterrænet er det muligt at få et godt måltid mad inklusiv sodavand/fadøl for under 100 kroner pr. snude. Det svarer omtrent til prisen på en slatten pizza i Val Thorens.

Uanset om du vælger at spise på dit eget hotel eller om du bevæger dig ud i byen, er prisen for drikkevarer også lav. Især italienske vine kan købes til yderst rimelige priser.

Skiskole i Canazei

De mange danske skiturister i Canazei har gjort det muligt for flere skirejsebureauer at tilbyde dansk skiskole i Canazei. Dansktalende skilærere kan lære dig og dine børn de rigtige skiteknikker, så turen ned ad pisterne bliver sjovere.

Du kan enten vælge at booke din skiundervisning hjemmefra eller via de lokale danske skiguider.

Canazei

Gode tip til Canazei skirejser

  • Book din rejse tidligt. Udvalget af gode indkvarteringsmuligheder er støre og flere danske rejsebureauer tilbyder “book tidligt” rabat. Så ved at lægge skiferieplanerne tidligt, så kan du få en billig skiferie til Canazei.
  • Vælg et hotel eller en lejlighed i Canazei Centrum. Vejene omkring Canazei er ofte isglatte og stejle, og med andre ord ikke særlig indbydende overfor fodgængere. Så med mindre du er på kør selv ferie til Canazei, så vælg centralt placeret indkvartering og brug energien ude på pisterne og ikke på vandreturen til og fra lifterne.
  • Spis ude i byen. Der er ikke meget at spare ved at lave mad hjemme i lejligheden, så nyd din skiferie og lad de italienske kokke servere aftensmaden.
  • Ofte kører du dagens sidste tur ned ad pisten, som ender oppe i toppen af byen. Vælger du hotel eller lejlighed i den øvre del af byen, så har du lidt mere transport ned til liftstationen om morgenen, men er tættere på afslapning om eftermiddagen.
  • Canazei er børnevenligt, men er ikke et perfekt sted til skiferier med børn. Det er kun et begrænset antal børnevenlige pister i Canazei og de er ikke alle lige tilgængelige for børn.

Skirejser til Canazei

Hvis du gerne vil have nye skiferietips tilsendt hver måned, så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Menu