Hoteller Canazei

Forside » Italien » Canazei » Hoteller

Om Canazei | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Vejr og webcams

Albergo Alla Rosa

Via del Faure, 18
38032 Canazei (TN)

Canazei Hotel Alla Rosa

Albergo Alla Rosa ligger på Via del Faure og har dermed en optimal placering tæt ved Canazei centrum. Hotellet ligger tæt på restauranter og indkøbsmuligheder, men det er alligevel muligt at stå på ski næsten helt ned til hotellet. Om morgenen er der skibus fra hotellet og til Pecol-gondolliften, der er den eneste lift fra Canazei til skiterrænet højere oppe. Hotel Alla Rosa er et større 3-stjernet hotel med i alt 49 flot indrettede værelser. Værelserne har en rimelig størrelse og indretningen er klassisk i stilen, men i høj kvalitet. I hotellets kælder er der en lækker wellness-afdeling med swimming pool, sauna og stort boblebad. Hotellets restaurant serverer lækker italiensk mad til absolut rimelige priser. Hvis du ikke er gæst på hotellet, bør du overveje at lægge vejen forbi Alla Rosa for at at få stillet sulten mindst en aften under din skiferie i Canazei.

Læs mere om Hotel Alla Rosa på da.hotels.com.

Albergo Denise

Strèda Dolomites, 183
38032 Canazei (TN)

Canazei Hotel Albergo Denise

Albergo Denise er et populært Canazei hotel blandt de mange skiglade danskere, der hvert vælger at stå på ski på Sella Rondas bjergsider. Hotellet ligger lige i centrum af Canazei, højest 100 meter fra der, hvor skovpisten stopper. Albergo Denise ligger derfor optimalt, hvis du gerne nemt og hurtigt tilbage til dit hotel, når du er færdig med dagens skiløb. Der er cirka 500 meter fra hotellet til Pecol-liften. Den gratis skibus stopper lige uden for hotellet. Værelserne er pæne og rene, men ikke luksuriøse. Hotellets restaurant tilbyder halvpension, dog er aftensmaden mere spændende end morgenmaden. Hotellet har gratis trådløst internet (du bliver dog ikke blæst bagover af hastigheden) og der er parkeringsmuligheder i umiddelbar nærhed af hotellet, hvis I har egen bil med. I år er Alberto Denise på programmet hos Danski.

Læs mere om Albergo Denise på Danski.dk.

Garnì Peter

Strèda de Pareda, 53
38032 Canazei (TN)

Canazei Hotel Garni Peter

Pensionatet “Garni Peter” ligger (modsat Albergo Alla Rosa og Albergo Denise) et stykke fra den skovpiste, der ender nede i byen. Til gengæld ligger Garni Peter kun 3-4 minutters gang fra Pecol-liften, der er din eneste mulighed for at komme op i terrænet om morgenen. Hotellet bærer præg af, at det er nogle år siden, at det sidst er blevet renoveret. Møbleringen er rustik og ikke voldsomt moderne. Alle værelser er dog pæne og rene, og som gæst får du meget for pengene. Hotellet ligger på Canazeis hovedgade og der er flere gode restauranter og mange butikker i området. Det er normalt muligt at parkere lige ved hotellet. Der ligger en afterskibar med solterrasse på hotellet, men generelt er både afterski og natteliv i Canazei afdæmpet, så frygt ikke for nattesøvnen. Skiferie med ophold på Garni Peter kan i denne sæson bookes via danske Højmark Rejser (OBS: Både Garni Peter og Pecol-liften er indtegnet forkert på bykortet på Højmark Rejsers hjemmeside. Vores tekstbeskrivelse af Garni Peter passer dog.)

Læs mere om Garnì Peter på hojmark.dk.

Hotel Diana

Strèda del Ciuch, 6
38032 Canazei (TN)

Canazei Hotel Diana

Normalt omtaler vi kun lejligheder og hoteller, som ligger i umiddelbar nærhed af lifter og pister. Vi gør dog en undtagelse med Hotel Diana, da dette Canazei hotel er et godt og prisvenligt alternativ til de hoteller, der ligger i Canazei centrum. Skibussen stopper tæt ved Hotel Diana og uanset dit valg af hotel i Canazei er du alligevel nødt til at bruge skibus enten før eller efter dagens skiløb, da pisten ned til byen slutter et godt stykke væk fra liften. Hotel Diana har både 2-, 3 – og 4-sengsværelser og generelt er møbleringen og faciliteterne af høj kvalitet. Der er mulighed for halvpension til en attraktiv pris. Især aftensmaden er af høj kvalitet. I øjeblikket er det vist kun danske Onlineski.dk, som har dette Canazei hotel på programmet.

Læs mere om Hotel Diana på onlineski.dk.

Hotel Bellevue

Via Dolomiti, 134
38032 Canazei (TN)

Canazei Hotel Bellevue

Canazei har ikke en egentlig bymidte, men med placeringen på Via Dolomiti 134 ligger Hotel Bellevue tæt på, hvad der bedst kan betegnes som Canazei centrum. Hotellet ligger tæt på afslutningen af skovpisten og cirka 300 meter fra Pecol-liften. Hvis du ønsker det, kan du om morgenen tage skibussen ned til liften. Hotel Bellevue er et ældre, men rent og pænt hotel, der er populært blandt danske skigæster i Canazei. Værelserne er små, men til gengæld funktionelt indrettede. Din skiferie til Canazei med ophold på Hotel Bellevue kan bookes som flyrejse, busrejse eller kør-selv via danske Nortlander.dk.

Læs mere om Hotel Bellevue på nortlander.dk.

La Locanda Degli Artisti (ex “Pension Genzianella”)

Via Roma, 17
38032 Canazei (TN)

Canazei Hotel Locanda Degli Artisti

Det nyrenoverede hotel La Locanda degli Artisti (på dansk “Kunstnernes kro”) er et meget stemningsfuldt og smukt indrettet hotel, der ligger på Via Roma 17 i Canazei. Det er IKKE et ski-in/ski-out hotel, da der er cirka 600 meter fra hotellet til nærmeste skilift og skipiste. Hotellet ligger i den vestlige del af Canazei og dermed lidt væk fra, hvad der bedst kan beregnes som Canazei centrum. Skibussen stopper tæt ved hotellet og kører direkte til Pecol-kabineliften. Værelserne er smagfuldt indrettede og bedre end priserne indikerer. Hotellets halvpension holder et højt kvalitetsniveau, men der er dog restauranter og gode indkøbsmuligheder i nærheden af hotellet.

Læs mere om La Locanda Degli Artisti på Locanda-degli-artisti.com.

Menu