Valmorel

Forside » Frankrig » Valmorel

Panorama Valmorel
Om Valmorel | Pistekort | Vejr og webcams

Rejsebureauer: Hotels.com (kun ophold)

Skiparadis for børn

Det franske skisportssted Valmorel er et lille paradis for de mindste skiløbere. Hvor større franske skisportssteder som Val Thorens og Tignes primært henvender sig til voksne skigæster, så er Valmorel et meget børnevenligt skiområde. Både den bilfrie by og de børnevenlige pister i Valmorel gør skiområdet perfekt til en børneskiferie.

Skiferie Valmorel

Inden du booker vinterens skirejse til Valmorel, så overvej om du og din familie har mulighed for at rejse uden for de store vinterferieuger 7 og 8.

Der er den del penge at spare, hvis I kan tage af sted i eksempelvis uge 5, 6 eller 9 i stedet. Hvis familiens skitur til Valmorel er den første, så vil dine børn desuden nyde godt af, at der er færre mennesker på pisterne i Valmorel, når I rejser i lavsæsonen.

Lejligheder tæt ved pisten

En af de helt store fordele ved Valmorel er, at alle lejligheder er placeret tæt ved pisterne. Dermed undgår du og dine børn det meste bøvl med at komme til og fra bakkerne morgen og eftermiddag.

Hvem sælger skirejser til Valmorel?

Valmorel er et lille skiområde, og det er langtfra alle danske skirejsebureauer, som har skiture til Valmorel på programmet.

Her er en oversigt over de danske skiarrangører, som hvert år sender danske børnefamilier af sted til en uges aktiv familieferie i Valmorel:

Gode råd om booking af Valmorel vinterferien

  • Book tidligt. Udvalget af rejser er begrænset, så hvis du ønsker valgmuligheder, skal du være tidligt ude. Gerne allerede i september eller oktober.
  • Send dine børn på skiskole. Der findes en rigtig god skiskole i Valmorel, som kan give dine børn gode og lærerige oplevelser og sikre, at dine børn bliver gode skiløbere.
  • Hvis du på jagt efter afterski og fest i gaden, så vælg et andet skiområde. Der er ikke meget natteliv i Valmorel.

Besøg Valmorels officielle hjemmeside her

Menu