Skihytte i Østrig – hytter til 6, 8 eller 10+ personer

Østrig er danskernes absolut favorit-destination, når årets skiferie skal planlægges. De mange smukke skihytter og chaleter er populære – og med god grund.

Vi har skrevet en guide til dig, der drømmer om en hyggelig hytteferie i Alperne. Guiden tager udgangspunkt i antallet af rejsende for at gøre det lettest muligt for dig.

Ved du allerede, hvor mange der skal med på rejsen? Hop til de rigtige hytter:

Rejsebureauer med skirejser til Østrig

RejsebureauAntal destinationer
Alltime Travel10+
Danski8
Nortlander8
Skiferie.dk10+
SKILINK9
Slopestar6
Thinggaard9
Fjällferie10

Der er en skihytte i Østrig for enhver smag

Det store udbud af skihytter i Østrig giver mange muligheder. Nogle er luksuriøse med moderne faciliteter, andre er traditionelle og autentiske. Der er en skihytte for enhver smag (og et hvert budget).

Mange skihytter i Østrig ligger i nærheden af skisportsstederne – og nogle ligger endda på pisten, så du kan stå på ski til og fra hytten.

I kan også vælge en skihytte i Østrig, der ligger i mere fredelige omgivelser i bjergene, hvor I kan nyde roen og naturen.

Nogle hytter tilbyder også faciliteter som sauna og swimmingpool, hvilket kan gøre skiferien endnu mere afslappende.

Generelt set er skihytter i Østrig et populært valg for skiturister, da de tilbyder en unik måde at opleve bjergene og skisportsstederne på, samtidig med at I har jeres egen private base, hvor I kan slappe af og nyde ferien.

Skihytte i Østrig til 10+ personer

Vil du have storfamilien, alle kollegaerne eller hele vennegruppen med på skiferie, så kan I kigge på nogle af de store skihytter og chaleter, der kan huse over 10 personer under samme tag. Herunder har vi fundet to forslag.<

#1 Almhütte Sennerin ved Chalet Almwelt

Chalet Almwelt består af 22 chaleter af otte forskellige typer – og her skal I særligt kigge efter Almhütte Sennerin, hvis I er en stor gruppe. Her kan der bo op til 12 personer under samme tag.

Hytterne ligger i fredfyldte omgivelser – lige ved en idyllisk bjergsø. I området er der en fællesbygning, hvor I kan forkæle smagsløgene i restauranten, slå jer løs i legerummet eller koble af i det store wellnessområde.

Den korte afstand (50 meter) til både skilift og piste gør beliggenheden helt sublim.
Chaletet er 140 kvadratmeter og har 4 soveværelser samt egen sauna. Flere af soveværelserne har balkon, så I kan nyde morgenkaffen og den smukke udsigt.

Skihytte østrig 12 personer

Se flere billeder, og læs mere hos SKILINK

#2 Chalet Classic ved Filzmoos

Der er to chaleter ved Filzmoos i denne type, som har plads til mellem 12 og 18 personer. De ligger 17 kilometer fra Flachau/Wagrain i smukke og rolige omgivelser. Fra boligerne er der dog kun 150 meter til Geierbergliften.

Her er der 220 kvadratmeter fordelt på 2 etager, hvor I blandt andet kan nyde egen sauna, terrasse, fantastisk køkken og stor balkon.

Selvom der er 17 kilometer til Wagrain, kan I også nyde det mindre skiområde, hvor hytterne er placeret. Og når I ikke står på ski, kan I nyde den indendørs swimmingpool.

Skihytte Østrig filzmoos

Se flere billeder, og læs mere hos Fjällferie.

Skihytte i Østrig til 8 personer

Hvis I ikke har brug for de helt store chaleter med plads til over 10 personer, kan I kigge på skihytter i Østrig med plads til 8 personer. Herunder er to forslag:

#1 Alpendorf Dachstein

I kan vælge at bo i Alpendorf Dachstein, hvis I vil have den klassiske alpestemning i en traditionel bjælkehytte. Det traditionelle ydre bliver suppleret af en flot indretning med moderne faciliteter. Hyttelandsbyen har eksempelvis en indendørs pool og sauna-afdeling, som I kan bruge gratis, når I bor i området.

Fra hytterne er der kun 50 meter til den nærmeste pist, hvorfra I hurtigt kommer til den nærmeste skilift.

Skihytte Østrig Dachstein

Se flere billeder, og læs mere hos Alltime Travel

#2 Bergresort Hauser Kaibling

Hvis I gerne vil bo i en rigtig luksus skihytte i Østrig, kan I vælge Hauser Kaibling. Feriehusene varierer i størrelse og kan huse mellem 4 og 10 personer. Husene til 8 personer indeholder 3 soveværelser.

Hver bolig har adgang til balkon, sauna, bjergudsigt og fælles pool. Fra boligerne kan I komme frem til Hauser Kaiblingbahn 8er, som er den nærmeste lift (500 meter).

Boligerne har en moderne indretning, og beliggenheden er blevet vurderet til hele 9,3 ud af 10 stjerner blandt par. Oplagt til dig, der leder efter en luksus skihytte i Østrig.

Skihytte Østrig Chalet

Se flere billeder, og læs mere hos Booking.com

Skihytte i Østrig til 6 personer

Hvis I vil finde indkvartering til mellem 2 og 6 personer, kan det være nødvendigt at finde lejligheder i denne størrelse, da de fleste chaleter og hytter er større. Herunder har vi fundet to forslag.

#1 My Lodge Suites

My Lodge Suites er lejligheder, der kan huse 4, 6 eller 8 personer. Her bor I i moderne omgivelser, og pisten starter lige uden for hoveddøren. Fra de fleste lejligheder kan I træde ud på balkonen og nyde den smukke udsigt over pisterne.

I området ligger der også et luksuriøst wellness-spa, som I for en relativt lav pris kan købe jer adgang til.

Skilejlighed østrig

Se flere billeder, og læs mere hos Skiferie.dk.

#2 Hofgut Apartment Lifestyle

Det sidste forslag, vi har fundet frem til dig, er Hofgut Apartment & Lifestyle Resort. Her finder I lejligheder til mellem 2 og 7 personer.

Lejlighederne er placeret mellem Wagrains to store lifte, og I kan let tage skibussen i begge retninger. Hvis I vil opleve bylivet i Wagrain, tager det cirka 10 minutter at gå til centrum.

På dette resort kan I bo i moderne omgivelser og opleve de mange luksuriøse faciliteter som spa-afdeling, sauna med panoramaudsigt og meget andet.

Og så er kæledyr velkomne, hvis du vil have hund eller kat med på skiferien.

Skilejlighed wagrain

Se flere billeder, og læs mere hos Danski.

Vil du se skihytter i andre lande? Vi har også skrevet guides til skihytter i Norge & skihytter i Sverige.

Menu