Skiferie Tyskland

Skiferie Tyskland

Book skiferie i Tyskland hos Skiferie.dk | ClickSki.com

Ofte leder du forgæves, hvis du går på jagt efter skiferier til Tyskland i danske skirejsebureauers vinterkataloger.

En skirejse til Tyskland står ikke øverst på danskernes liste over vinterferiefavoritter, men ikke desto mindre så findes der en række tyske skisportssteder, som kan være et besøg værd, hvis du kan leve med kortere og mindre snesikre pister end i eksempelvis Østrig, Italien og Frankrig.

Kan man stå på ski i Tyskland?

Ja.

World Cup’en i alpint skiløb lægger ofte vejen forbi Ofterschwang eller Garmisch Partenkirchen og selvom arrangørerne af de alpine konkurrencer af og til må ty til kunstsne for at undgå grønne og brune pletter på pisterne, så er der også et stort marked for skiturisme i Tyskland.

Forvent ikke skiløb og pister i topklasse, men mindre kan måske også gøre det.

Nærmeste tyske skisportssted

For danskere, og især jyder, er transporten til Tyskland både hurtig og bekvem.

Det er nemt at pakke bilen og tage auto-bahnen på til skiferie i Tyskland.

Kør selv skiferie til Tyskland er da også den skirejseform, som de fleste danske skiløbere vælger, når destinationen er Tyskland.

De fleste tyske skisportssteder kan nås på 10-11 timer, dog med forbehold for vejr- og trafikforhold.

Det nærmeste skisportssted er Sankt Andreasberg i området Oberharz, som byder på 5 kilometers pister, som skigæsterne når via i alt 7 mindre lifter. St. Andreasberg ligger cirka 400 kilometer fra den dansk tyske grænse.

Du kan se og booke hoteller og pensionater i området på Hotels.com.

Hvilke rejsebureauer sælger skirejser til Tyskland?

Hvis du har fravalgt kør-selv-skiferie til Tyskland og i stedet ønsker en pakkerejse med både transport, indkvartering og liftkort, så kan du kigge nærmere på udvalget af skirejser hos Onlineski.dk, der sælger pakkerejser til tyske Berchtesgaden.

Udvalget af hoteller og lejligheder er begrænset, så hvis du ønsker valgmuligheder, så overvej at booke skiferien til Tyskland tidligt.

Flere skiselskaber tilbyder desuden “book tidligt”-rabat, hvilket blot er endnu et incitament til at få styr på vinterferieplanerne, før den første sne falder i Europa.

Menu