Hoteller Tignes

Forside » Frankrig » Tignes » Hoteller

Om Tignes | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Vejr og webcams

Hôtel Diva

Avenue de la Grande Motte
73320 Tignes Val Claret

Tignes Hotel Diva

Hôtel Diva er et stort og yderst centralt beliggende hotel midt i Tignes Val Claret. Hotellet er 3-stjernet, men der er tale om 3 store stjerner. Alle 121 værelser er lækkert indrettet i moderne stil og mange har balkon eller fransk altan med flot udsigt over hele Tignes-dalen. Dette Tignes hotel er ideelt for dig, som vil have mulighed for at koble af i komfortable omgivelser, når dagens skiløb er afsluttet. Hôtel Diva har egen restaurant, pub og bar samt en række wellness-faciliteter som sauna, tyrkisk bad og træningslokale. I området omkring hotellet ligger der mange andre spisesteder og et større og velassorteret supermarked. Dette hotel er ikke velegnet til familier med mindre børn, da der er begrænsede aktivitetsmuligheder for børn. Til gengæld er det et godt Tignes Val Claret hotel til par eller mindre grupper, som vil bo godt i et af Europas bedste skiområder til en rimelig pris. Hôtel Diva er i år på skirejseprogrammet hos Nortlander.

Læs mere om Hôtel Diva på nortlander.dk.

Hotel l’Arbina

Promenade Du Tovière
73320 Tignes le Lac

Tignes Hotel L Arbina

Dette 3-stjernede Tignes hotel ligger med udsigt til søen, der har givet den nederste bydel i Tignes le Lac sit navn. Hotellet drives med dansk personale og danske kokke står for at tilberede både morgenmadsbuffet og en lækker 3-retters menu om aftenen. Hotel l’Arbina ligger meget centralt i forhold til både skilifter/pister (50 meter væk) og byliv. Dog findes det mest aktive natteliv i Tignes Val Claret.

Læs mere om Hotel l’Arbina hos Skilink.dk.

Hôtel Le Ski d’Or

Rue du Val Claret
73320 Tignes Val Claret

Tignes Hotel le Ski d Or

Det 4-stjernede Hôtel Le Ski d’Or ligger på Rue du Val Claret, centralt placeret i Tignes og cirka 100 meter fra Tufs-skiliften. Hotellet er moderne og smagfuldt indrettet, og kvalitetsniveauet på dette Tignes Val Claret hotel er en del højere end gennemsnittet i Tignes. Hotelværelserne er nyrenoverede og har alle en flot udsigt mod syd/sydvest. På hotellet findes boblebad, sauna og tyrkisk bad. Der serveres en god morgenbuffet i hotellets egen restaurant. Hotellet kan bookes direkte via Hotels.com. Dette hotel er oplagt til par eller mindre grupper med luft i budgettet. Du bør dog sørge for at booke tidligt (senest omkring sommerferien), da dette hotel er et af de bedste og mest populære hoteller i Tignes, og derfor hurtigt bliver fuldt booket i ugerne omkring jul/nytår og i februar. PS. Du kan aflægge hotellet et virtuelt besøg via dette Google link. http://goo.gl/maps/CBLte

Læs mere om Hôtel Le Ski d’Or på da.hotels.com.

Hôtel de la Vanoise

Rue du Val Claret
73320 Tignes Val Claret

Tignes Hotel de la Vanoise

Hôtel de la Vanoise er IKKE et luksushotel. Du får tag over hovedet og en god seng at sove i. Hotellet er spartansk indrettet, men i øvrigt rent og pænt. De to største fordele ved dette Tignes hotel er den lave pris og at hotellet ligger centralt placeret i forhold til både byliv og skiløb. Der er 1 minuts gang til nærmeste skilift og du kan stå på ski helt ned til hotellet. Hotellet er perfekt til studerende eller større grupper, der har tænkt sig at tilbringe det meste af skiferien på pisterne eller ude i byens natteliv. Der indgår altid halvpension (morgenmad – og aftenmad) ved ophold på dette hotel. Maden serveres i hotellets egen restaurant. Det er et af de billigste hoteller i Tignes Val Claret med en (efter danske forhold) acceptabel standard.

Læs mere om Hôtel de la Vanoise på Booking.com.

Menu