Tignes Pistekort

Forside » Frankrig » Tignes » Pistekort

Om Tignes | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Vejr og webcams

Tignes er ikke charmerende, men skiløbet er sublimt. På vores Tignes pistekort nedenfor kan du se alle lifter og pister i Tignes og det omkringliggende Espace Killy skiområde, som også omfatter nabobyen Val d’Isere.

Pistekort Val d'Isère Tignes

Espace Killy pistekort (Klik på billedet for at se pistekortet i fuld størrelse)

Vores Espace Killy pistekort er hentet fra den officielle franske hjemmeside. Hvis du har fundet et nyt Tignes pistekort, så giv os endelig besked via vores kontaktformular, så vi kan opdatere det officielle pistekort her på hjemmesiden.

På ovenstående kort over pister i Tignes fremgår det også, at en række centralt beliggende pister i Tignes er dækket ind af snekanoner, som kan spytte store mængder kunstsne ud på Tignes pister, når vejrguderne ikke er med skiløberne. En snekanon er dog ikke garanti for godt skiføre.

Høje eller skiftende temperaturer kan derfor også gøre pister med gul markering dårlige.

Åbningstider for pister og lifter i Espace Killy kan ses på den franske hjemmeside. Af det interaktive Tignes pistekort fremgår det også, hvis sneforhold eller dårligt vejr har tvunget skiområdet til midlertidigt at lukke ned for enkelte eller alle pister og lifter i Espace Killy.

Heldigvis har Tignes en god snehistorik og et ry for at have et yderst velfungerende og stabilt netværk af lifter og pister, som du kan nyde vinter efter vinter.

Menu