Cookie- og privatlivspolitik

Om vores brug af cookies

Vi bruger cookies til følgende formål:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine personlige præferencer
  • Trafikmåling ved hjælp af Google Analytics, så vi kan se, hvor mange brugere, der besøger vores hjemmeside
  • Styring af information og annoncer, så vi i højere grad kan give dig relevante informationer og tilbud

Indholdsfortegnelse

1 – Firmaet bag dette website
2 – Om cookies
2.1 – Så længe gemmer vi data
2.2 – Sådan sletter du vores cookies
2.3 – Sådan slipper du for vores cookies
2.4 – Det bruger vi cookies til
2.5 – Annoncører og netværk
3 – Brug af dine personlige oplysninger
3.1 – Hvis du vil i kontakt med os
3.2 – Beskyttelse af dine oplysninger

1 – Hvem er ansvarlig for dette websites brug af cookies?

Dette website drives af:

Munkely Consulting ApS
Munkely 3B
2870 Dyssegård
CVR: 3116 5865
Telefon +45-30255555
E-mail: Kontakt os her

2 – Cookies

Dette website anvender cookies for at understøtte de tre ovenstående formål.

En cookie er en lille fil med tekst, som gemmes i din browser for at kunne genkende dig computer, hver gang du besøger vores hjemmeside.

Vi gemmer ikke personlige oplysninger om dig. Du optræder blot som et anonymt nummer i vores system.

Vores cookies er 100% ufarlige for din computer og din personlige sikkerhed ved brug af internettet.

2.1 Periode for opbevaring af cookies

De cookies, som gemmes på din computere slettes automatisk efter et stykke tid. De fornys hver gang du besøger os igen.

2.2 Sletning af vores cookies

Læs hvordan du sletter vores cookies.

2.3 Kan du undgå cookies?

Ja, du har mulighed for at blokere vores cookies. Læs her hvordan du gør.

2.4 Hvorfor bruger vi cookies?

Vi bruger cookies til:

  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine personlige præferencer
  • Trafikmåling ved hjælp af Google Analytics, så vi kan se, hvor mange brugere, der besøger vores hjemmeside
  • Styring af information og annoncer, så vi i højere grad kan give dig relevante informationer og tilbud

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.5 Annoncører og annoncenetværk

Websitet anvender følgende annoncenetværk:

Google AdWords Display Network

Det er muligt at fravælge, at du indgår i en række annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk. Du kan finde listen her

3. Dine personlige oplysninger

Hvis du i forbindelse med brug af vores hjemmeside udleverer personlige oplysninger (fx. ved henvendelse til os eller i forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev), vil disse oplysninger aldrig blive udleveret til tredjepart, med mindre du har givet os tilladelse til at gøre det.

Vi indsamler desuden aldrig personlige oplysninger, uden at du selv gøres opmærksom på det.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Du har til enhver tid lov til at få oplyst hvilke oplysninger, som vi har registreret om dig. Du kan kontakte os her.

Såfremt du ønsker at gøre indsigelse mod de registrerede data eller ønsker dem slettet, så kan du henvende dig samme sted.

3.2 Sådan passer vi på dine data

Jævnfør persondataloven skal vi opbevare dine data sikkert og fortroligt. Uvedkommende har ikke adgang til den database, hvor din oplysninger er gemt og vi evaluerer løbende vores sikkerhedsforanstaltninger for at undgå, at uvedkommende utilsigtet får andre til personlige oplysninger. Vi kan dog ikke yde en 100% garanti mod, at uvedkommende tiltvinger sig adgang til vores systemer og dine personlige oplysninger afgives derfor på eget ansvar.

Vi gemmer højest personoplysninger i 12 måneder og aldrig længere end nødvendigt i forhold til det formål, som de oprindelig blev indsamlet til.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

Ansvarlig for opbevaring og behandling af dine personlige data ifølge persondataloven er Munkely Consulting ApS, Munkely 3B, 2870 Dyssegård.

Menu