Skiferie i uge 5: Her kan du finde indkvarteringer til gode priser

Vil du gerne på skiferie i uge 5? Vi har fundet tre rejser til dig, der gerne vil bo godt – uden at ferien koster spidsen af en jetjager.

Der er masser af gode og billige indkvarteringer at vælge imellem, når du rejser på skiferie i uge 5. Herunder finder du tre af dem.

#1 Hotel Fahrenheit Seven i Val Thorens

Område: Val Thorens er Europas højeste ski-by, hvilket sikrer fremragende sneforhold fra november til april. Ved at købe liftkort til “De Tre Dale”, får du adgang til både Val Thorens og de to nabodale, Courchevel og Méribel, hvilket giver masser af spændende skiløb.

Val Thorens uge 5

Indkvartering: Hvad siger du til at bo lige ved pisten i Val Thorens til en overkommelig pris? Det er en mulighed, hvis du vælger at bo på Hotel Fahrenheit Seven på din skiferie i uge 5.

Fra skikælderen er der direkte adgang til pisten og efter 200 meter på transportpisten kan den første lift føre dig ud i det gigantiske skiområde.

Hotellets kælder byder på mere end bare skiopbevaring – her kan I også besøge den skønne wellnessafdeling, hvor der er massage, sauna og jacuzzi.

Hvis børnene har brug for en pause fra skiløbet, kan I tage i det indendørs legeland, der også er på hotellet.

– Se de bedste tilbud
📷 Se flere billeder

#2 Alpen Chalets i Katschberg

Område: Katschberg er et indbydende skiområde med en overflod af røde pister og høj snesikkerhed hele sæsonen. Katschberg giver den ideelle kulisse for en uforglemmelig skiferie i uge 5 – og så er det et dejligt område for familier.

Katschberg uge 5

Indkvartering: Hvis I vælger at indkvartere jer på Alpen Chalets Katschberg, kan I se frem til mange fordele. Først og fremmest kan I bo i et moderne chalet lige ved pisten – men det er ikke det eneste.

Når I bor her, har I kun 200 meter til indkøb, og I kan få leveret frisk brød hver morgen. Alt i alt byder chaletet på en fantastisk ramme for en skiferie i uge 5. I de forskellige chaleter er der plads til mellem 4 og 8 personer.

– Se de bedste tilbud
📷 Se flere billeder

#3 Ugla 982 hytte i Trysil

Område: Trysil er danskernes favorit i Norge og byder på pister til alle niveauer. Skiferie i Trysil er aldrig kedeligt – her har du nemlig adgang til hele fire skiområder og mere end 60 pister i alt.

Trysil skiferie uge 5

Indkvartering: Hvis I vil have norsk hyttestemning i uge 5, så kan I vælge at bo i Ugla-hytterne i Trysil.

Fra hoveddøren er der kun 30 meter til transportløjpen, som fører dig til den blå piste 13. Hytten har en dejlig, lys og moderne indretning og er en skøn base for skiferien til Trysil.

– Se de bedste tilbud
📷 Se flere billeder

Flere gode muligheder for at tage på skiferie i uge 5

Vi har giver dig tre gode bud herover – men det er selvfølgelig ikke sikkert, at de lige falder i din smag. Bare rolig. Der er mange muligheder. Her er et par oplagte destinationer, du kan læse mere om, inden du bestemmer dig:

Hvorfor er det en god ide at tage på skiferie i uge 5?

At vælge at tage på skiferie i uge 5 kan være en god ide af flere grunde:

  • Færre mennesker: Uge 5 er typisk uden for skoleferien i mange lande, hvilket betyder, at der vil være færre mennesker på skisportsstederne. Dette kan resultere i kortere køer ved skilifte, mindre trængsel på pisterne og mere plads i restauranter og caféer.
  • Lavere priser: Da det ikke er højsæson, kan du ofte finde billigere priser på både overnatningssteder og skipas.
  • Gode sneforhold: I uge 5, som typisk falder i slutningen af januar eller begyndelsen af februar, er det midt i vintersæsonen i mange skidestinationer. Dette betyder, at der ofte er gode sneforhold.
  • Dagslys: I uge 5 begynder dagene at blive lidt længere igen efter vintersolhverv, hvilket betyder, at du kan have flere timer med dagslys til at stå på ski.
  • Bedre indkvarteringer: Når der er mindre rift om pladserne, har du mulighed for at booke de bedste indkvarteringer.

Er du ikke sikker på, at det skal være uge 5 alligevel? Tjek vores andre guides til:

Menu