Lejligheder Obertauern

Forside » Østrig » Obertauern » Lejligheder

Om Obertauern | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Under vores besøg i Obertauern var vi rundt og besøge flere af de lejligheder og hoteller, som ligger langs den store vej, som snor sig igennem Obertauern by.

Priserne på lejligheder i Obertauern by er lavere end priserne i eksempelvis Wagrain, Ischgl og Sölden og næsten alle byens lejligheder har ski-in/ski-out.

Her får du vores bud på en håndfuld gode lejligheder i Obertauern, som er værd at kigge nærmere på, hvis du vil på skiferie i Obertauern og foretrækker indkvartering i lejlighed.

Alle de nævnte Obertauern lejligheder er centralt placerede i forhold til skilifter og pister.

Freja Apartments

Wiseneggstraße 11, 5562 Obertauern

Freja Apartments er et mindre moderne lejlighedskompleks, som ligger cirka 100 meter fra nærmeste skilift i den vestlige del af Obertauern.

Freja Apartments er nærmeste nabo til Obertauern Alps-lejlighederne, som vi også anbefaler. Fra Freja Apartments er der cirka 1 kilometer til centrum af Obertauern, men både skilift og piste er inden for gåafstand. Det er ofte muligt at stå på ski næsten helt ned til disse lejligheder. Der er tale om store og næsten nye lejligheder på mellem 58 og 116 kvadratmeter. Alle lejlighederne har balkon eller altan og en god udsigt over bjergene omkring Obertauern. Disse Obertauern-lejligheder er perfekte til familier eller mindre grupper af venner eller kollegaer, som gerne vil bo godt uden at blive flået.

Læs mere om Freja Apartments på Booking.com.

Apparthotel Hubertus

Wiseneggstraße 10, 5562 Obertauern

Apparthotel Hubertus er et nyt og lækkert lejlighedskompleks, som ligger lige ved Grünwaldkopfbahn-liften i den vestlige del af Obertauern.

Apparthotel Hubertus er en af de nyeste indkvarteringsmuligheder i Obertauern. Disse store og moderne Obertauern lejligheder ligger lige over for gondolliften Zehnerkarbahn og kombiliften Grünwaldkopfbahn. Der er 15-20 minutters gang op til nærmeste supermarked i centrum af Obertauern, men der ligger flere restauranter og skiudlejninger lige i nærheden. Lejlighederne varierer i størrelse og har plads til mellem 2 og 8 personer. Flere af lejlighedskomplekserne i denne del af byen, herunder Apparthotel Hubertus, har samme faciliteter som på et godt hotel. Der er eksempelvis wellness-afdeling med bl.a. finsk sauna og dampbad i bygningen. Disse lejligheder er perfekte til familier eller grupper af venner/kollegaer, der ønsker at bo lækkert til en attraktiv pris.

Læs mere om Apparthotel Hubertus på Booking.com.

Obertauern Alps

Wiseneggstraße 9, 5562 Obertauern

Obertauern Alps lejligheder i Obertauern

Lejlighederne Obertauern Alps er moderne indrettet og ligger på Wiseneggstraße 9 i Obertauerns vestlige udkant. Disse Obertauern lejligheder ligger i gåafstand (cirka 250 meter) fra skiliften Grünwaldkopfbahn, men knap en kilometer fra Obertauern centrum. Når der er sne nok, er det muligt at stå på ski næsten helt ned til hoveddøren. Lejlighederne er alle komfortabelt indrettede med gode senge og godt med skabsplads. Der er mulighed for skiopbevaring og parkering i kælderen. Disse lejligheder er nogle af de mest populære i Obertauern, da forholdet mellem pris og kvalitet er attraktivt.

Læs mere om Obertauern Alps på Nortlander.dk.

Steinadler Apartments

Wiseneggstraße 2, 5562 Obertauern

Steinadler Apartments er 35 lækre 4-stjernede lejligheder, som ligger i den vestlige udkant af Obertauern.

Steinadler Apartments er et næsten nybygget lejlighedskompleks med i alt 35 lækre lejligheder. Steinadler Apartments er nabo til Hotel Winter og har derfor også en optimal placering i forhold til lifter og pister. Det er muligt at stå på ski helt ned til lejlighederne og der er kun cirka 100 meter til de nærmeste skilifter. Selve lejlighederne er store og moderne indrettet og har plads til mellem 4 og 8 personer, afhængigt af hvilken lejlighed I vælger at booke. Der er parkeringskælder i bygningen og derudover ligger der en stor parkeringsplads lige ovre på den anden side af vejen. Disse lejligheder ligger 15-20 minutters gang fra Obertauern centrum, men tæt på restauranter, skiudlejning og Obertauerns store skiområde.

Læs mere om Steinadler Apartments på Booking.com.

Hotel Winter (Lejligheder)

Römerstraße 9, 5562 Obertauern

Apparthotel Winter er en del af det populære 3-stjernede Hotel Winter i Obertauern.

Hotel Winter ligger i udkanten af Obertauern, lige ved bunden af Grünwaldkopfbahn. Der er der cirka 100 meter fra hotellets skirum til liften. Når du skal retur til hotellet, kan du stå på ski helt ned til hotellets hoveddør. Hotel Winter tilbyder både hotelværelser og lejligheder. Lejlighederne har varierende størrelse, men er alle af fin stand. Vi boede i deres “Grünwaldkopf”-lejlighed, som har plads til 4 personer i to dobbeltsenge og op til 3 personer på slå-ud senge i stuen. På hotellet er der et mindre wellness-område med tyrkisk bad, sauna og spa. Der er også en hyggelig bar på hotellet. Hotel Winter serverer en lækker morgenmadsbuffet, der koster 13 EUR (cirka 100 danske kroner) pr. person pr. dag. Der er et stykke vej fra Hotel Winter til centrum af Obertauern. Skibussen kører ikke særlig ofte. Hotel Winter har dog alle nødvendigheder (skilift, pister, skiudlejning, mad og drikke) inden for få meters afstand.

Læs mere om Hotel Winter på Booking.com.

Menu