Lejligheder Ischgl

Forside » Østrig » Ischgl » Lejligheder

Om Ischgl | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Lejlighed “Adler”

Silvrettaplatz 4
6561 Ischgl

Iscghl Lejlighed Apart Adler

De lækre og centralt beliggende lejligheder i Ischgl “Apart Adler” er indrettet i moderne og meget funktionel stil. Lejlighederne ligger lige ved det store torv midt i Ischgl by og dermed i umiddelbar nærhed af Silvretta-kabineliften og Ischgls fornøjelige natteliv. Adler lejlighederne varierer i størrelse. Fra en lille lejlighed på 25 kvm. (2 sovepladser) til den største lejlighed på 105 kvm. med i alt 8 sovepladser. I lejlighedskomplekset ligger der også en lækker italiensk-inspireret restaurant, hvor det er muligt at spise frokost og aftensmad. Disse lejligheder er et oplagt valg til grupper, der ønsker at bo midt i byen, hvor der er liv i gaden på næsten alle tider af døgnet. Der ligger en natklub i forbindelse med lejlighedskomplekset, så børnefamilier, der ønsker nattero fra 19.30 kan med fordel vælge en anden Ischgl lejlighed eller et andet Ischgl hotel.

Læs mere Apart Adler på Booking.com.

Lejlighed “Chamins”

Bichlweg 8
6561 Ischgl

Ischgl Lejlighed Apart Chamins

Apart Chamins er klassiske skilejligheder i typisk østrigsk alpestil. Disse lschgl lejligheder er funktionelle og billige, men ikke luksuriøse. Lejlighederne ligger på Bichlweg 8 og dermed tæt på et af de rullende fortove, der kører direkte op til Fimbabahn gondolliften i den østlige ende af Ischgl. Apart Chamins ligger 5-10 minutters gang fra den centrale plads i Ischgl, men der er gode restauranter, afterski-steder og indkøbsmuligheder lige i nærheden. Den populære natklub Pacha ligger under 100 meter fra disse lejligheder. Disse lejligheder varierer i størrelse og har plads til maksimalt 7 personer i samme lejlighed. Apart Chamins er et oplagt valg til familier eller grupper, der gerne vil bo godt uden at tømme sparegrisen helt.

Læs mere om Apart Chamins på Booking.com.

Lejlighedspension “Rätikon”

Mühlweg 1
6561 Ischgl

Ischgl Lejlighed Ratikon

Pension Rätikon er et lille hyggeligt pensionat, der ligger i den østlige del af Ischgl. Pensionatet tilbyder værelser med 2 eller 3 sengepladser samt to lejligheder med henholdsvis 4 og 5 sovepladser. Rätikon ligger på Mühlveg 1 og der er cirka 250 meter til den nærmeste skilift (Pardatschgrat gondolen). Både værelser og lejligheder er i fin stand og funktionelt indrettede. Forvent ikke luksus, men glæd dig i stedet over billig indkvartering i Ischgl. Priser på lejligheder og hoteller i Ischgl er generelt høje, og blandt de højeste i Østrig. Pga. afstanden til/fra skiliften er Rätikon umiddelbart bedst til skigæster uden børn.

Læs mere om Apart Rätikon på Slopetrotter.dk.

Lejlighed “Alpenperle”

Dorfstrasse 52
6561 Ischgl

Ischgl Lejlighed Alpenperle

Midt i Ischgl, på Dorfstrasse 52 (lige ved det rullende fortov, der fører op til gondolliften Fimbabahn) ligger der 12 moderne lejligheder i Apartmenthaus Alpenperle. En Alpenperle lejlighed kan enten lejes for en hel uge eller på dagsbasis og er derfor både ideel til dig, der ønsker 7-8 dage på ski og til dig, der blot ønsker en miniferie i Ischgl på 3-4 dage.

Lejligheder i Ischgl er generelt i høj kvalitet og Alpenperle er ingen undtagelse. Der er god plads i lejligheden, rigeligt med skabsplads, et veludstyret køkken med opvaskemaskine og gode senge med madrasser i ordentlig kvalitet. I bygningen er der også gratis skiopbevaring med mulighed for tørring af skistøvler.

Desuden er det et stort plus, at det er nemt at komme til og fra skiområdet, da indgangen til Ischgls “Dorftunnel” med det rullende fortov ligger lige overfor Alpenperle lejlighederne midt i Ischgls centrum.

Hvis du er på kør-selv ferie til Ischgl, så er den underjordiske parkering under bygningen også praktisk. For 4 euro per dag kan du parkere i parkeringskælderen og i tørre omgivelser tømme og fylde bilens bagagerum.

Læs mere om Alpenperle på Booking.com.

Menu