Ischgl Pistekort

Forside » Østrig » Ischgl » Pistekort

Om Ischgl | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Kort over pister i Ischgl

Ischgl ligger ofte helt i top, når danske skientusiaster skal vælge skirejsemål. På vores Ischgl pistekort nedenfor kan du se alle områdets pister og lifter.

Pistekort Ischgl

Ischgl pistekort (Klik på billedet for at se pistekortet i fuld størrelse)

Her finder du indkvartering lige ved liften eller pisten:
Hotel Abendrot, 50 meter fra pisten, midt mellem Silvrettabahn og Fimbabahn
Apartments Cima, direkte ud til pisten
– Luksuslejligheder Residenz Post, skiløb næsten til døren

Liftsystemerne i Ischgl er yderst velfungerende. Liftkapaciteten er høj og hvis du tager på skiferie i Ischgl uden for den absolutte højsæson, så er der meget få liftkøer og god plads ude på Ischgls pister.

Som du kan se på pistekortet over Ischgl, så er der nem adgang fra selve Ischgl by og op til pisterne i selve skiterrænet. De 3 centrale kabinelifter Silvrettabahn, Pardatschbahn og Fimbabahn bringer dig hurtigt og sikkert fra Ischgl centrum og op til det centrale område omkring Idalp, hvorfra dagens skiløb ofte starter.

Hvis du bor lidt væk fra skilifterne i centrum, så giver dit liftkort dig gratis adgang til at benytte skiområdets skibusser, der kører fast rutefart i Ischgl-området i hele vintersæsonen.

De fleste pister ligger højt og det meste af skiløbet foregår mellem 2.300 og 2.700 meter over havets overflade. Det giver høj snesikkerhed og gode sneforhold selv i sæsoner, hvor lavereliggende østrigske skisportssteder melder om grønne og brune nuancer på pisterne.

Fra toppen af Palinkopf (som du bl.a. kan nå med stoleliften D1 Palinkopfbahn) har du mulighed for at tage den lange røde piste 80 ned til tax-free området Samnaun i Schweitz, hvor der kan shoppes toldfrie varer, hvis ellers din skirygsæk er stor nok. Fra Palinkopf og ned mod Samnaun er der desuden gode off-piste muligheder, hvis ellers sneen tillader det.

Det sidste stykke piste i selve Samnaun og frem til kabineliften hælder dog kun meget svagt, så skistavene skal bruges flittigt for at sikre fremdrift.

Du kommer retur til Ischgl via den spektakulære kabinelift L1 med plads til 180 mennesker i to etager.

Ischgl Samnaun Kabinelift

Meget af skiløbet i Ischgl foregår i skygge, da kun få af pisterne er orienteret mod syd og dermed solen. Fordelen er til gengæld, at sneen forbliver god i længere tid efter seneste snefald. Derudover er næsten halvdelen af pisterne er indenfor snekanonernes rækkevidde, så hvis vejrguderne ikke er med os skiløbere, så er der hjælp at hente fra moderne teknik.

Ischgl er ikke en oplagt destination for nybegyndere, da de fleste af pisterne kræver et vist niveau af skikundskaber for, at nedturen bliver en fornøjelig oplevelse. Desuden er især det sidste stykke ned mod byen ofte opkørt og meget befærdet sidst på dagen.

Ischgl deler liftkortområde med mindre kendte Galtür samt byerne Kappl og See længere inde i dalen. Samnaun i Schweitz hænger direkte sammen med skiområdet i Ischgl.

Vi bestræber os på altid at have den nyeste udgave af det officielle Ischgl pistekort liggende her på siden. Hvis du har fundet et opdateret pistekort over Ischgl før os, så send os meget gerne et tip via vores kontaktformular. Så sørger vi for at opdatere vores kort, så du og andre læsere altid har adgang til et aktuelt pistekort.

Menu