Hoteller Ischgl

Forside » Østrig » Ischgl » Hoteller

Om Ischgl | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

hotel abendrot

Fimbabahnweg 8
6561 Ischgl

Hotel Abendrot er et yderst velbeliggende hotel i hjertet af Ischgl. Her er kun 50 meter til gågaden og 50 meter til pisten. Det skal samtidig nævnes, at placeringen er lige i smørhullet mellem Silvrettebahn og Bimbabahn, der er to af områdets centrale hovedlifter. Så her får man virkelig den bedst mulige beliggende i Ischgl.

Hotellet har en velbevaret ‘Alpestil’ med rigtig hyggelig atmosfære og moderne indretning i lyse nuancer. Her finder man rummelige og velindrettede værelser med eget badeværelser og balkon. Hotellet har en rigtig hyggelig lounge, hvor man kan hygge med kortspil om aftenen eller nyde en kold øl efter mange timers skiløb. Der er desuden restaurant, hvor der serveres en velsmagende halvpension i form af morgenmad og aftensmad.

Hotel Abendrot er det nyeste skud på stammen af Højmark Rejser egne hoteller i Østrig. Det betyder, at du er sikret en eminent service og forplejning på hotellet, hvor Højmark Rejser sørger ekstra godt for deres gæster.

Læs mere om Hotel Abendrot hos Højmark Rejser.

Hotel Fliana

Fimbabahnweg 8
6561 Ischgl

Ischgl Hotel Fliana

Hotel Fliana ligger super centralt på Fimbabahnweg 8. Det er tæt på umuligt at finde en bedre placering, hvis du ønsker nem adgang til skiområdet i Ischgl. Hotellet ligger 1 minuts gang fra bundstationerne for de to centrale gondollifter, Fimbabahn og Pardatschgrat. Der er mange restauranter og indkøbsmuligheder i området, men dog cirka 10 minutters gang til den centrale Silvrettaplatz, hvor der er mest gang i afterski og natteliv.

Hotel Fliana lever til fulde op til de tildelte 4 stjerner. De luksuriøse værelser er på mellem 35 og 55 kvadratmeter og har op til 4 sovepladser. Hvis du har luft i budgettet, er Hotel Fliana et oplagt valg, når du vil være sikker på, at indkvarteringen er af samme høje standard som Ischgls pister.

Læs mere om Hotel Fliana på hojmark.dk.

Hotel Garni Alpenhof

Florianplatz 4
6561 Ischgl

Ischgl Hotel Alpenhof

Alpenhof er et lækkert 4-stjernet hotel i Ischgl. Dette hotel ligger cirka 100 meter fra den centrale Pardatschgrat-lift, der hurtigt bringer jer op i Ischgls store skiterræn. Om eftermiddagen er det muligt at stå på ski ned til hotellet, bortset fra de sidste 100 meter. Alpenhof er et af Ischgls bedste hoteller og byder på diverse wellness-faciliteter som finsk sauna, dampbad og massage (mod betaling). Der findes både enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser på hotellet. Indkvartering på Hotel Garni Alpenhof inkluderer kvartpension (morgenmad).

Læs mere om Hotel Garni Alpenhof på Nortlander.dk.

Hotel Garni Astoria

Silvrettaplatz 5
6561 Ischgl

Ischgl Hotel Garni Astoria

Det populære Ischgl hotel “Garni Astoria” ligger midt i Ischgl by, tæt ved byens mest populære afterskisted Kühstall og Ischgls heftige natteliv. Lige ved siden af hotellet ligger den store Silvrettabahn, der hurtigt bringer hotellets gæster op i skiterrænet. Hotel Astoria er et ældre, men nyrenoveret hotel, som tilbyder gæsterne 4-stjernet indkvartering i lækre omgivelser. Hotellet har både traditionelle hotelværelser og mindre studiolejligheder med plads til max. 3 personer. Hotellets gæster får serveret morgenmad i hotellets restaurant. Denne indkvarteringsmulighed er oplagt til par eller små grupper.

Læs mere om Garni Astoria på nortlander.dk.

Hotel Madlein

Madleinweg 2
6561 Ischgl

Ischgl Hotel Madlein

Hotel Madlein er kategoriseret som et 4-stjernet hotel, men er det tætteste som Ischgl kommer på et 5-stjernet hotel. Hotellet er luksuriøst indrettet og hvis du interesserer dig for moderne design, er opholdet på hotellet en oplevelse i sig selv. Fra hotellets værelser og det store wellnessområde (pool, spa, fitness, mm.) er der panoramaudsigt over Ischgls bjerge. Selv i snevejr er det muligt at tage en slapper i den store udendørs opvarmede pool. I kælderen ligger den meget kendte og eksklusive natklub Pacha, der periodevis svagt kan forstyrre natteroen i enkelte værelser på de nederste etager. Derudover er den eneste ulempe ved Hotel Madlein den høje pris.

Læs mere om Hotel Madlein på da.hotels.com.

Hotel Persura

Persuraweg 17
6561 Ischgl

Ischgl Hotel Persura

Hotel Persura er et rustikt indrettet 3-stjernet hotel, som ligger i et roligt område cirka 100 meter fra hovedgaden i Ischgl og cirka 250 meter fra Silvrettabahn-liften. Det er normalt muligt at stå på ski næsten helt ned til hotellet. Fra hotellets velindrettede værelser er der en flot udsigt over Ischgl by og bjergene på den modsatte af dalen. Hotellet tilbyder alle de faciliteter som du kan forvente af et 3-stjernet hotel, eksempelvis restaurant med mulighed for halvpension og sauna/skiopbevaring i kælder. Hotellet egner sig bedst til par eller mindre grupper uden børn. Til den kommende sæson er det kun Nortlander, som har Hotel Persura med i skirejsekataloget.

Læs mere om Hotel Persura på Nortlander.dk.

Menu