Hoteller Ischgl

Forside » Østrig » Ischgl » Hoteller

Om Ischgl | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Hotel Sylvia

Prennerweg 9
6561 Ischgl

Sylvia_hotel_ski

Hotel Sylvia er et lækkert 4-stjernet hotel i Ischgl. Hotellet ligger cirka 300 meter fra to af de tre store hovedlifte i området – Pardatschgrat og Fimba. Begge bringer jer hurtigt op i Ischgls store skiterræn. Om eftermiddagen er det let at komme tilbage til hotellet. Hotel Sylviaer et af Ischgls bedste hoteller og byder på diverse wellness-faciliteter som dampbad og sauna. Der findes både enkeltværelser, dobbeltværelser og familieværelser på hotellet. Indkvartering på hotellet inkluderer halvpension.

Læs mere om Hotel Sylvia på Nortlander.dk.

Hotel Garni Astoria

Silvrettaplatz 5
6561 Ischgl

Ischgl Hotel Garni Astoria

Det populære Ischgl hotel “Garni Astoria” ligger midt i Ischgl by, tæt ved byens mest populære afterskisted Kühstall og Ischgls heftige natteliv. Lige ved siden af hotellet ligger den store Silvrettabahn, der hurtigt bringer hotellets gæster op i skiterrænet. Hotel Astoria er et ældre, men nyrenoveret hotel, som tilbyder gæsterne 4-stjernet indkvartering i lækre omgivelser. Hotellet har både traditionelle hotelværelser og mindre studiolejligheder med plads til max. 3 personer. Hotellets gæster får serveret morgenmad i hotellets restaurant. Denne indkvarteringsmulighed er oplagt til par eller små grupper.

Læs mere om Garni Astoria på nortlander.dk.

Hotel Madlein

Madleinweg 2
6561 Ischgl

Ischgl Hotel Madlein

Hotel Madlein er kategoriseret som et 4-stjernet hotel, men er det tætteste som Ischgl kommer på et 5-stjernet hotel. Hotellet er luksuriøst indrettet og hvis du interesserer dig for moderne design, er opholdet på hotellet en oplevelse i sig selv. Fra hotellets værelser og det store wellnessområde (pool, spa, fitness, mm.) er der panoramaudsigt over Ischgls bjerge. Selv i snevejr er det muligt at tage en slapper i den store udendørs opvarmede pool. I kælderen ligger den meget kendte og eksklusive natklub Pacha, der periodevis svagt kan forstyrre natteroen i enkelte værelser på de nederste etager. Derudover er den eneste ulempe ved Hotel Madlein den høje pris.

Læs mere om Hotel Madlein på da.hotels.com.

Hotel Persura

Persuraweg 17
6561 Ischgl

Ischgl Hotel Persura

Hotel Persura er et rustikt indrettet 3-stjernet hotel, som ligger i et roligt område cirka 100 meter fra hovedgaden i Ischgl og cirka 250 meter fra Silvrettabahn-liften. Det er normalt muligt at stå på ski næsten helt ned til hotellet. Fra hotellets velindrettede værelser er der en flot udsigt over Ischgl by og bjergene på den modsatte af dalen. Hotellet tilbyder alle de faciliteter som du kan forvente af et 3-stjernet hotel, eksempelvis restaurant med mulighed for halvpension og sauna/skiopbevaring i kælder. Hotellet egner sig bedst til par eller mindre grupper uden børn. Til den kommende sæson er det kun Nortlander, som har Hotel Persura med i skirejsekataloget.

Læs mere om Hotel Persura på Nortlander.dk.

Menu