Lejligheder Sölden

Forside » Østrig » Sölden » Lejligheder

Om Sölden | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Her på siden har vi samlet en håndfuld anbefalinger af gode lejligheder i Sölden. Alle lejlighederne ligger tæt på enten Gaislachkogl- eller Giggijochbahn, som giver dig direkte adgang til Söldens skiterræn. Vores liste med Sölden-lejligheder indeholder kun lejligheder, som ligger i gåafstand fra centrum af Sölden.

Appartement Sieglinde

Dorfstraße 100
6450 Sölden

Sölden Lejlighed Sieglinde

Sieglinde-lejlighederne varierer i størrelse (fra dobbeltværelser over mindre studiolejligheder til store lejligheder med 3 værelser og plads til maksimalt 10 personer). Hvis du booker overnatning i en lejlighed i Appartementhaus Sieglinde, bor du cirka 150 meter fra Zentrum Shuttle-liften midt i Sölden by. Fra toppen af denne lift kan du køre direkte ned til den store Gaislachkogl-kabinelift. Der er fladskærms-TV i både værelser og lejligheder, men kun studiolejligheder og lejligheder har køkken. Der er parkeringskælder under lejlighedskomplekset, hvilket også gør Appartmenthaus Sieglinde til et godt valg for kør-selv gæster.

Læs mere om Appartment Sieglinde på Hotels.com og Booking.com.

Appartements Buggl’s

Dorfstraße 67
6450 Sölden

Sölden Lejlighed Buggls

Buggl’s-ferielejlighederne i centrum af Sölden er moderne velindrettede lejligheder i forskellige størrelser. Den mindste lejlighed på 35 kvm. har 2 sovepladser, mens den største lejlighed er på hele 142 kvm. og har plads til 11 overnattende gæster. Du skal enten med en mindre lift eller en skibus for at komme hen til en af to store kabinelifter, alternativt skal du gå i cirka 5 minutter. Disse lejligheder i Sölden ligger godt placeret i forhold til butikker, restauranter og byliv, og er et fint valg til familier eller mindre grupper, som ønsker komfortabel indkvartering til en skarp pris. Indkvartering i Buggl’s-lejlighederne kan bookes via Booking.com.

Læs mere om Appartements Buggl’s på Booking.com.

Ferienhaus Giggijoch

Dorfstraße 40
6450 Sölden

Sölden Lejlighed Ferienhaus Giggijoch

Chalet Giggijoch drives af det danske skirejsebureau Danski og ligger optimalt lige ved den centrale Giggijoch-kabinelift midt i Sölden by. Det er muligt at stå på ski næsten helt ned til bygningen. Dette feriehus består af en række dobbeltværelser og flere hyggelige fælleslokaler. Ferienhaus Giggijoch er dermed ideelt til større grupper på op til 18 personer, som både ønsker privatliv på egne værelser og fælles hygge omkring det store spisebord i det fælles køkken. Der er tale om velindrettede og rene værelser, men der er ikke tale om luksuriøs indkvartering. Prisen er til gengæld er god i forhold til andre indkvarteringsmuligheder i Sölden, som generelt er en dyr by at overnatte i. Det populære afterskisted Giggi Tenne ligger under 100 meter fra Chalet Giggijoch. Der også ligger et stort Spar-supermarked cirka 100 meter fra Chalet Giggijoch.

Læs mere om Ferienhaus Giggijoch på Booking.com.

Haus Anton

Dorfstraße 127
6450 Sölden

Sölden Lejlighed Haus Anton

Haus Anton ligger i den sydlige ende af Sölden, cirka 100 meter syd for den store Gaislachkogl-lift. Haus Anton byder på lækre opredte 2-, 3- og 4-sengs værelser. Hver dag serveres der en solid morgenmadsbuffet i restauranten. Der er flere restauranter og indkøbsmuligheder i nærheden af komplekset. Den gratis skibus stopper lige uden for døren, hvis du ikke ønsker at gå de cirka 1.000 meter ind til Sölden centrum. Det er muligt at stå på ski næsten helt ned til hoveddøren. Denne indkvarteringsmulighed oplagt til jer, der vægter nem adgang til skiløb højere end en placering midt i Söldens natteliv.

Læs mere om Haus Anton på Nortlander.dk.

Haus Gabriela

Giggijochstraße 3
6450 Sölden

Sölden Lejlighed Haus Gabriela

Haus Gabriela ligger godt i forhold til både lifter, pister, butikker, restauranter og natteliv. Med placeringen på Giggijochstrasse 3 ligger disse hyggelige 3-værelses lejligheder i kort gåafstand fra den centrale Giggijochbahn. Det er ligeledes nemt at komme retur til lejligheden, når dagens skiløb er forbi. Lejlighederne ligger som en del af et familiedrevet pensionat. Hvis I ønsker det, har I mulighed for at tilkøbe og spise morgenmad i Haus Gabriela. Lejlighederne er af ældre dato, men pæne og rene. Haus Gabriela er et oplagt valg til prisbevidste familier eller mindre grupper, som gerne vil på skiferie i Sölden til en fair pris.

Læs mere om Haus Gabriela på Hausgabriela.at.

Haus Romana

Wohlfahrtstraße 14
6450 Sölden

Sölden Lejlighed Haus Romana

Haus Romana ligger i den rolige sydlige del af Sölden by, cirka 150 meters gang fra Gaislachkogl-kabineliften. Lejlighedskomplekset indeholder i alt 6 lejligheder i forskellige størrelser og med 3, 4, 5 eller 6 sovepladser. Lejlighederne er spartansk indrettede, men pæne og velegnede til jer, der vægter skiløb og en glad bankrådgiver højere end lækker indkvartering. Der er trådløst internet i lejlighederne og gode parkeringsmuligheder lige ved huset. Der er cirka 10 minutters gang til byens største supermarked, men bager og andre butikker ligger tættere på.

Læs mere om Haus Romana på Hotels.com eller Booking.com.

Pension Lärchenpark

Waldelestraße 10
6450 Sölden

Sölden Lejlighed Laerchenpark

Dette Sölden pensionat er oplagt til jer, som ønsker at presse mest mulig skiferie ud af et skrabet feriebudget. Lärchenpark ligger på den østlige side af floden, men dog kun knap 200 meter fra nærmeste skilift og skipiste. Værelserne på dette pensionat er meget spartansk indrettede, og selvom flere skirejsebureauer har tildelt Pension Lärchenpark 3 stjerner i deres kataloger, er 2 (store) stjerner nok en mere passende kvalitetsvurdering. Forholdet mellem pris og beliggenhed er dog til 5 stjerner. Morgenmad er inklusiv i prisen.

Læs mere om Pension Lärchenpark på Laerchenpark.at.

Generel info – Lejlighed i Sölden

På ovenstående side har vi lavet en samlet oversigt over gode lejligheder i Sölden.

Alle Sölden lejligheder, som er nævnt på ovenstående oversigt, lever op til følgende krav:

  • Centralt beliggende lejligheder (dvs. lejligheder i Sölden centrum eller tæt ved lifter og pister i Sölden, altså intet behov for skibus og max. 5 minutters gang fra nærmeste skilift og piste)
  • Lejligheder i god kvalitet (mindst 3 stjerner – vi har dog gjort en undtagelse med superbillige Lärchenpark)
  • Lejlighed kan bookes online (enten som en del af en pakkerejse via et dansk skirejsebureau eller direkte via udlejers egen hjemmeside)

Gaislachkogl og Giggijoch-lifterne er de to primære lifter, som fører fra Sölden by og op til selve skiområdet.

Gaislachkogl og Giggijoch liftstationerne ligger i hver sin ende af byen.

På listen finder du både vores anbefalinger af lejligheder tæt på Gaislachkogl-liften og lejligheder tæt på Giggijoch-liften.

Gaislachkogl ligger i den sydlige, mere rolige, ende af Sölden.

Mens Giggijoch-liften ligger en smule mere centralt og tættere på de fleste afterski-steder og diskoteker.

På vores oversigter har vi kun nævnt en Sölden-lejlighed, hvis den ligger på eller nær den centrale hovedgade (Dorfstrasse).

De fleste lejligheder i Sölden ligger i mindre lejlighedskomplekser (på tysk “apartmenthaus”).

Der findes mange gode lejligheder i Sölden, hvilket dog også betyder, at det kan være svært at finde en billig lejlighed i Sölden. Selv de billigste lejligheder i Sölden, som ligger et stykke væk fra centrum og fra de to centrale liftstationer (Gaislachkogl og Giggijoch) er ikke billige målt i forhold til skilejligheder i mindre østrigske skiområder.

Til gengæld har både Danski, Nortlander og Slopetrotter et bredt udvalg af indkvarteringsmuligheder i Sölden, som du kan booke i kombination med enten flytransport, busrejse eller som kør-selv.

Se priser på skirejser til Sölden med indkvartering i lejligheder hos Danski | Nortlander | Slopetrotter

Menu