Hoteller Sölden

Forside » Østrig » Sölden » Hoteller

Om Sölden | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Anbefalinger af gode hoteller i Sölden

Hvis du er på jagt efter et billigt eller godt hotel i Sölden eller Hochsölden, så har vi her gjort forarbejdet for dig. Her er vores anbefalinger af gode og centralt beliggende Sölden hoteller. Alle disse hoteller i Sölden ligger maksimalt fem minutters gang (i skistøvler) fra Sölden centrum eller en af de to centrale kabinelifter, Gaislachkoglbahn eller Giggijochbahn.

Læs også: Anbefalinger af hoteller i Hochsölden

Hotel Alpina

Rettenbachstraße 4
6450 Sölden

Sölden Hotel Alpina

På hjemmesiderne Hotels.com og Booking.com har du mulighed for at booke indkvartering på Hotel Alpina. Hotel Alpina ligger midt i Sölden by, men knap 500 meter fra nærmeste skilift. Du kan med fordel tage skibussen til eller fra pisterne. Skibussen stopper tæt på hotellet.

Der er tale om et godt og hyggeligt hotel i ældre stil, der til fulde lever op til de forventninger som moderne skigæster har til både indkvartering og serviceniveau.

Der er både enkelt- og dobbeltværelser på dette hotel. I rejsens pris indgår halvpension på hotellets gode restaurant.

Læs mere om Hotel Alpina på Hotels.com eller Booking.com.

Hotel Bergland

Dorfstraße 114
6450 Sölden

Sölden Hotel Bergland

Hotel Bergland i Sölden er et af de mest moderne og lækre hoteller i Alperne (hvis vi lige ser bort fra enkelte luksushoteller med værelsespriser, der ikke er til at betale for almindelige lønmodtagere).

Hotel Bergland satser på at udleje hotelværelser til skientusiaster, der ikke blot vil have gode oplevelser på pisten, men også ønsker et mindeværdigt ophold før og efter dagens skiløb.

Indretning af hotelværelserne og de øvrige faciliteter er gennemsyret af moderne design, kvalitetsmaterialer og sublimt håndværk.

Bergland er et centralt beliggende hotel med en placering midt på Söldens hovedstrøg (Dorfstrasse). Hotellet ligger op ad en bjergside, og fra hotellets store og luksuriøse swimmingpool/spa/wellness-område har gæsterne en fantastisk udsigt over Sölden by og bjergene på den modsatte side af dalen.

Læs mere om Hotel Bergland på Hotels.com eller Booking.com.

Hotel Bäckelar Wirt

Dorfstraße 125
6450 Sölden

Hotel Bäckelar Wirt ligger et langt sneboldkast fra Gaislachkoglliften i den sydlige ende af Sölden. Værelserne er alle moderne indrettet, og mange af dem har balkon med udsigt mod bjergene. Hotellet har et godt forhold mellem pris og kvalitet. Skiferie med indkvartering på Hotel Bäckelar Wirt kan bookes kun bookes som kør-selv skiferie via Booking.com og Hotels.com.

Læs mere om Hotel Bäckelar Wirt på Hotels.com eller Booking.com.

Hotel Garni Sunshine Sölden

Dorfstraße 3
6450 Sölden

Sölden Hotel Garni Sunshine

Hotel Garni Sunshine er næsten nyt hotel, som ligger tæt på Giggijochbahn. Hotellet er moderne indrettet, og prisen for et værelse er til at betale. Hotel Garni Sunshine er ikke optimalt til børnefamilier, da der er diskotek i underetagen. Til gengæld er hotellet perfekt til festglade danskere.

Læs mere om Hotel Garni Sunshine på Hotels.com eller Booking.com.

Hotel Grauer Bär

Dorfstraße 172
6450 Sölden

Sölden Hotel Grauer Bar

I et roligt område i udkanten af Sölden ligger Hotel Grauer Bär. Fra hotellet er der cirka 250 meter til den store Gaislachkogl-kabinelift, der dermed er et naturligt udgangspunkt for skiferiens ture op i Söldens højtbeliggende skiterræn.

Hotel Grauer Bär byder på store hotelværelser med balkon (Kategori A, 36 kvm) eller uden balkon (Kategori B, 25 kvm). Fra hotellet er der en flot udsigt til bjergene på den modsatte side af den flod, som løber igennem Sölden by.

Læs mere om Hotel Grauer Bär på Booking.com.

Hotel Liebe Sonne

Dorfstraße 58
6450 Sölden

Sölden Hotel Liebe Sonne

Hotel Liebe Sonne er et moderne og rigtig lækkert hotel tæt ved Giggijochbahn i den nordlige del af Sölden. Stamgæsterne vender tilbage på grund af hotellets mange gode faciliteter (bl.a. swimming pool og en populær restaurant). Hotel Liebe Sonne ligger tæt på centrum og er godt valg for dig, der tager til Sölden for at nyde både skiløb og natteliv.

Læs mere om Hotel Liebe Sonne på Booking.com.

Hotel Regina

Dorfstraße 101
6450 Sölden

Sölden Hotel Regina

Hotel Regina er et superlækkert og meget centralt beliggende hotel, som ligger cirka 100 meter fra rulletrappen op til Gaislachkogl-liften. Hotellet og dets værelser er indrettet i tyrolsk alpestil. Der er god morgen- og aftensmad, og meget høflig/opmærksom betjening på både hotellet og i restaurant/bar. Hotel Regina er et oplagt hotel i Sölden til jer, der foretrækker et ubesværet ophold på et godt hotel tæt på liften og lidt væk fra diskotekerne og det støjende natteliv længere nede ad Dorfstrasse.

Læs mere om Hotel Regina på Sunweb.dk eller Booking.com.

Hotel Stefan

Dorfstraße 50
6450 Sölden

Sölden Hotel Stefan

Hotel Stefan er et lækkert 4-stjernet hotel i Sölden med en perfekt placering midt på hovedgaden.

Fra hotellets skikælder er der kun få meter hen til rulletrappen, der fører op til Giggijoch-gondolen.

Hvis du vælger at bo her, har du de allerbedste muligheder for at være blandt de første, der når op til gletsjernes nypræparerede pister.

Hotellet har et næsten nyt og meget lækkert wellnessområde med spa- og fitnessfaciliteter.

Stemningen på hotellet er afslappet, og dette Sölden hotel egner sig bedst til mindre grupper eller par uden børn.

Du kan booke indkvartering på Hotel Stefan hos Booking.com.

Læs mere om Hotel Stefan på Booking.com.

Hotel Tyrol

Dorfstraße 92
6450 Sölden

Sölden Hotel Tyrol

Hotel Tyrol er et meget populært hotel blandt danske skigæster i Sölden. Hotellet er centralt placeret midt på Söldens hovedgade (Dorfstrasse) og er et klassisk østrigsk skihotel med hyggelig alpestemning. Hotellet tilbyder halvpension (morgenmad/aftensmad). Værelserne er pæne og rummelige (ca. 20 kvm). Det er også muligt at booke et “superior”-værelse, som er cirka 10 kvm større end et standardværelse. I et standard hotelværelse på Hotel Tyrol er der en dobbeltseng og mulighed for én ekstra opredning. I et “superior”-værelse er der dobbeltseng samt mulighed for to ekstra opredninger. Der er ikke tale om et luksushotel, men standarden er høj, og forholdet mellem pris og kvalitet er rigtig fint.

Læs mere om Hotel Tyrol på Hotels.com eller Nortlander.dk.

Hotel Tyrolerhof

Dorfstraße 70
6450 Sölden

Sölden Hotel Tyrolerhof
Hotel Tyrolerhof er et af Söldens største og bedste hoteller. Hotellet har en rigtig god placering midt på hovedgaden, cirka 200 meter fra Giggijoch-gondolliften.

På dette 4-stjernede hotel hersker der en afslappet stemning. Hotellet er moderne indrettet, men der er ikke tale om et designhotel. Værelserne er store og komfortable, og der er kun minimal støj fra naboer eller trafik.

Ophold på Hotel Tyrolerhof er altid inklusiv halvpension. Der serveres en stor buffet i restauranten både morgen og aften. Maden er generelt god, omend den særlige østrigske tradition med at hælde eddike ud over mange af grøntsagerne i salatbaren ikke giver ekstra kokkehuer her på redaktionen.

På hotellet er der et stort pool-, wellness- og fitnessområde.

Der er gratis parkering udendørs, og mulighed for parkering i garage mod betaling.

Skiferie med ophold på Hotel Tyrolerhof i Sölden kan bookes hos Slopetrotter (fly, bus eller kør-selv) eller hos Sunweb (kun kør-selv).

Vi har selv boet på Hotel Tyrolerhof i forbindelse med skiløb i Sölden og kan trygt anbefale dig dette hotel.

Læs mere om Hotel Tyrolerhof hos Sunweb.

Hotel Valentin

Dorfstraße 109
6450 Sölden

Hotel Valentin er et lækkert nyrenoveret hotel med 4 stjerner. Hotellet deler parkeringsplads med Gaislachkogl-kabineliften, og du finder næppe en bedre placering, hvis du gerne vil bo tæt på pisterne. Hotellet ligger i den rolige ende af Söldens hovedgade, men der er dog ikke langt til byens mange afterskisteder og diskoteker.

Læs mere om Hotel Valentin på Hotels.com eller Booking.com.

Menu