Lejligheder Wagrain

Forside » Østrig » Wagrain » Lejligheder

Om Wagrain | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Her er vores anbefalinger af otte lejligheder i Wagrain. De fleste af disse Wagrain lejligheder har ski-in/ski-out eller ligger tæt på pisten. Enkelte lejligheder ligger dog i Wagrain centrum, tæt på skibus, men langt fra nærmeste piste. Vi har også omtalt to lejligheder i Flachau, da Flachau og Wagrain deler skiområde.

Apparthotel Rubinius

Kirchboden 92
5602 Wagrain

Wagrain Lejlighed Apparthotel Rubinius

Apparthotel Rubinius er et helt nyt lejlighedskompleks med nogle af Wagrains allerbedste lejligheder. Disse moderne ski-in/ski-out lejligheder drives og ejes af Hotel Alpina, som ligger blot 50 meter væk. På hotellet er der swimmingpool, spabad og en hyggelig restaurant, hvor du kan købe halvpension. Du kan stå på ski helt ned til skikælderen under Apparthotel Rubinius. Fra disse lejligheder er der cirka 50 meter op til trækliften “Bergschlepplift”, og du finder ikke lejligheder i Wagrain med en bedre placering i forhold til pister og lifter. Lejlighederne findes i to størrelser. En “lille” lejlighed på 65 kvm. til 4-5 personer. En stor lejlighed på 80 kvm. til 4-8 personer (vi anbefaler max. 6 personer i denne lejlighed). Vi boede selv her under vores besøg i Wagrain, og giver disse lejligheder vores varmeste anbefalinger. Eneste ulempe ved denne Wagrain lejlighed er, at der er langt ned til centrum af Wagrain. Der ligger dog et supermarked 7-8 minutters gang fra Apparthotel Rubinius. Der er gratis parkering lige uden for lejligheden.

Læs mere om Apparthotel Rubinius på Booking.com.

Appartment Crystls

Hofgasse 250
5542 Flachau

Wagrain Lejlighed Crystls Flachau

Appartment Crystls ligger IKKE i Wagrain, men i Flachau på den modsatte side af Griessenkareck-bjerget. Fra disse lejligheder i Flachau er der dog nem adgang til Wagrains og Flachaus fælles skiområde. Pisterne på Flachau-siden er mere børnevenlige, og denne lejlighed i Flachau er derfor et oplagt valg af lejlighed til børnefamilier, der gerne vil holde skiferie i Flachau. Crystls-lejlighederne kan bookes som en samlet pakkerejse med rabat hos OnlineSki.dk eller via Hotels.com.

Læs mere om Appartment Crystls på OnlineSki.dk eller Hotels.com.

Appartment Kristall

Unterberggasse 350
5542 Flachau

Wagrain Lejlighed Apparthotel Kristall Flachau

Appartment Kristall er et andet bud på gode og billige lejligheder i Flachau. Disse lejligheder ligger cirka 200 meter fra Achterjet-gondolens dalstation. Som udgangspunkt er ophold i Kristall-lejlighederne uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad på dette lejlighedshotel. Alle lejligheder har fuldt udstyret køkken, og der ligger flere supermarkeder i Flachau centrum, hvor der kan handles ind til aftensmad. Der er gratis parkering ved lejlighederne, og en Kristall-lejlighed i Flachau er derfor velegnet til kør-selv skiferie, da Flachau samtidig ligger tæt på motorvejen til/fra Danmark. I denne vintersæson er det kun OnlineSki.dk, som sælger skirejser til Flachau med indkvartering i disse lejligheder.

Læs mere om Appartment Kristall på OnlineSki.dk.

Haus Gebauer

Grafenbergweg 11
5602 Wagrain

Wagrain Lejlighed Haus Gebauer

Et bud på en god lejlighed i Wagrain by er Haus Gebauer, der ligger 2-3 minutters gang fra centrum af Wagrain. Haus Gebauer består af tre mindre lejligheder og en stor lejlighed, der kan rumme op til 13 personer. Der er tale om lyse og rummelige lejligheder i god stand. Hvis I kører i egen bil, er det et plus, at der er mulighed for parkering lige ved lejligheden. Det er i øjeblikket kun Nortlander og Danski, der tilbyder skirejser til Wagrain med ophold i en af Haus Gebauers lejligheder. Vær opmærksom på, at transport til/fra pisterne foregår med skibus, da der er en lille kilometer fra lejligheden til nærmeste skilift.

Læs mere om Haus Gebauer på Danski.dk.

Haus Obauer

Markt 19
5602 Wagrain

Wagrain Lejlighed Haus Obauer

Haus Obauer er nabo til det populære Hotel Wagrainerhof, og lejlighederne ligger midt i Wagrain centrum, tæt på restauranter, afterski og indkøbsmuligheder. Disse lejligheder i Wagrain centrum er næsten nye og har plads til 6-8 personer. Haus Obauer er et godt valg til mindre grupper eller den store familie. Det er ikke den billigste indkvarteringsmulighed i Wagrain, men forholdet mellem pris og kvalitet er yderst fornuftigt. Der er spa, sauna og parkeringspladser i kælderen. Der er cirka 350 meter til Grafenberg-lifterne, så brug af den gratis skibus bør overvejes. Skiferie med indkvartering på Haus Obauer kan bookes som kør-selv skiferie via Booking.com.

Læs mere om Haus Obauer på Booking.com.

Haus Peregrina

Wagrain Lejlighed Haus Peregrina

Haus Peregrina er et oplagt valg til jer, der foretrækker indkvartering lidt væk fra Wagrains barer og afterskisteder. Lejlighederne har forskellige størrelser med plads til mellem 4 og 7 personer. Disse Wagrain lejligheder er rummelige og med rustik møblering. Der er trådløst internet. Rygning i lejligheden er forbudt, dog er du velkommen til at ryge på lejlighedens altan. Haus Peregrina ejes af de samme folk, som driver Hotel Kirchboden – og som gæst på Haus Peregrina har du gratis adgang til Hotel Kirchbodens swimmingpool og spabad. Du kan også tilkøbe halvpension, som indtages i hotellets restaurant (2 minutters gang fra lejligheden). I øjeblikket et det kun danske Højmark Rejser, som har denne indkvarteringsmulighed med i vinterens rejsekatalog.

Læs mere om Haus Peregrina på Hojmark.dk.

Schlosserhaus

Markt 99
5602 Wagrain

Wagrain Lejlighed Schlosserhaus

Schlosserhaus-lejlighederne ligger langs den store vej, der skærer igennem Wagrain by. Der er tale om moderne og rummelige lejligheder med plads til mellem 4 og 8 personer. Lejlighederne ligger centralt i forhold til restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Dog er der cirka 800 meter til nærmeste skilift (Grafenberg). Wagrains gratis skibus, der kører i pendulfart hele dagen, stopper lige ved Schlosserhaus.

Læs mere om Schlosserhaus på OnlineSki.dk.

Haus Manuela

c/o Schlosserhaus Appartements
Markt 99
5602 Wagrain

Wagrain Lejlighed Manuela

Lige ved siden af Schlosserhaus ligger Haus Manuela. Begge lejlighedskomplekser ejes af samme værtspar. Disse lejligheder blev bygget i 2008 og er lige en tand pænere end lejlighederne i Schlosserhaus. Alle lejlighederne har veludstyrede køkkener med bl.a. opvaskemaskine og er en god lejlighed til jer, der selv ønsker at lave aftensmad under skiferien. Det er gode lejligheder til en familie eller en mindre gruppe på 3-4 personer (og evt. 2 børn). Der er balkan/altan til alle lejligheder. Både Schlosserhaus og Haus Manuela kan bookes direkte via det danske skirejsebureau Onlineski.dk.

Læs mere om Haus Manuela på OnlineSki.dk.

Menu