Hoteller Wagrain

Forside » Østrig » Wagrain » Hoteller

Om Wagrain | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Vi har besøgt Wagrain og udvalgt otte gode hoteller i Wagrain, som er værd at kigge nærmere på, hvis du er på jagt efter et godt eller billigt hotel i Wagrain til din næste skiferie. Disse otte Wagrain hoteller ligger tæt ved pisterne eller tæt på Wagrain centrum.

Heart hotel himmelberg

Markt 91
6502 Wagain

Hvis du leder efter et familievenligt hotel i Wagrain, så er Heart Hotel Himmelberg en god kandidat.

Her kan hele familien få en fantastisk base i hjertet af Wagrain, hvor I kan nyde den lækre halvpension på restauranten og mærke den gode stemning, der præger hotellet.

På hotellet finder du også en wellness-afdeling, hvor du kan slappe af efter en lang dag på pisten.

Læs mere om Heart Hotel Himmelberg på Danski.dk.

Hotel Grafenwirt

Markt 92
5602 Wagrain

hotel wagrainHotel Grafenwirt er også en klassiker blandt de mange danske skiturister, der hvert år valfarter til Wagrain. Dette Wagrain hotel ligger i et dejligt roligt område, hvorfra du kan nå den nærmeste lift ganske hurtigt (5-10 minutters gang).

Hotellet er 3-stjernet og egner sig godt til familier og større grupper – og så er det danskejet. Herudover har Hotel Grafenwirt halvpension, så du kan starte dagen med en god morgenmad.

Læs mere om Sporthotel Wagrain på Thinggaard.dk

Hotel Wagrainerhof

Markt 23
5602 Wagrain

Wagrain Hotel Wagrainerhof

Hotel Wagrainerhof ligger omtrent midt på hovedgaden i Wagrain, og dette hotel egner sig godt til familier eller mindre grupper, der ønsker rene og velindrettede værelser til en overkommelig pris. Hotellet har et mindre fitnessrum samt sauna i kælderen.

Der er ligeledes et legerum til de mindste. Trådløst internet kan tilkøbes. Der er er stykke vej fra dette hotel til Grafenberg-lifterne. Hvis du har børn med på skiferien til Wagrain, så tag skibussen, der stopper tæt ved hotellet.

Læs mere om Hotel Wagrainerhof på Nortlander.dk.

Heart Hotel Widmoos

Widmoosweg 11
5602 Wagrain

Wagrain Hotel Widmoos

Hotel Widmoos ligger langt fra centrum, men er en perfekt base for skiferie med familie eller venner. Pisten “32c” kører direkte forbi hotellet og ned til Flying Mozart-gondolliften. Hotel Widmoos har desuden trækliften “Eggschlepplift” og den blå begynderpiste “43” lige i baghaven.

Hotellet og dets 68 værelser er spartansk, men funktionelt indrettet. Hotelopholdet inkluderer halvpension, og 6 dage om ugen tilbereder hotellets kokke en 3-retters menu. Hvis I indlogerer jer her, får I ægte østrigsk alpestemning til en skarp pris. Hotellet er velegnet til familier med børn og kør-selv gæster, da der er parkeringspladser lige uden for hotellet.

Læs mere om Hotel Widmoos på Danski.dk.

Sporthotel Wagrain

Hofmark 9
5602 Wagrain

Wagrain Hotel Sporthotel Wagrain

Sporthotel Wagrain er også en klassiker blandt de mange danske skiturister, der hvert år valfarter til Wagrain. Dette Wagrain hotel ligger lidt væk fra Wagrain centrum (5-10 minutters gang), men har til gengæld en optimal placering i forhold til lifter og pister.

Hotellet ligger kun 100 meter fra de to Grafenberg gondollifter. Hotellet er 4-stjernet og egner sig godt til familier og større grupper. Hvis der er familiemedlemmer, der ikke har lyst til at stå på ski, kan de i stedet boltre sig i hotellets 1.000 kvadratmeter store wellness-område, der bl.a. byder på swimming pool, spa og dampbad.

Læs mere om Sporthotel Wagrain på Nortlander.dk

Grafenberg Resort

Hofmark 5
5602 Wagrain

Wagrain Hotel Grafenberg Resort

Grafenberg Resort er et topmoderne Wagrain hotel med en ideel placering tæt ved Grafenberg-lifterne og Wagrains store skiområde.

Det er en perfekt indkvarteringsmulighed til mindre grupper eller familier, der er villig til at betale lidt ekstra for en skiferie i lækre omgivelser.

De i alt 57 moderne indrettede værelser (reelt små “lejligheder”) varierer i størrelse og antal sovepladser. Det er muligt at booke to store værelser ved siden af hinanden og dermed indkvartere op til 10 personer sammen. Et enkelt værelse har som udgangspunkt en dobbeltseng og en køjeseng.

Alle værelser har tekøkken (komfur/ovn/microovn/opvaskemaskine/kaffemaskine) og balkon.

Der er masser af aktiviteter og underholdning for børn samt skiskole med danske instruktører.

Læs mere om Grafenberg Resort på Booking.com.

Hotel Alpina

Kirchboden 97
5602 Wagrain

Wagrain Hotel Alpina

Hotel Alpina er et hyggeligt 4-stjernet hotel beliggende i det rolige Kirchboden-område. Hotellet ligger under 100 meter fra nærmeste piste, og når der er sne nok, kan du glide næsten helt ned til hotellets egen skikælder. Værelserne er komfortabelt indrettet, men ikke særligt store. Ophold på Hotel Alpina er normalt inklusiv halvpension.

I hotellets egen restaurant serveres både morgenbuffet og en 4-retters aftenmenu (du vælger selv hovedretten blandt tre muligheder, hvoraf den ene altid er en vegetarret). Der er wellness-faciliteter (swimmingpool, spa og sauna) i kælderen på Hotel Alpina. Der er to wellness-afdelinger, en til gæster med badetøj og en til gæster uden. Husk at vælge den rigtige.

Der er parkeringspladser lige uden for hotellet. Atmosfæren på hotellet er afslappet, og de ansatte er servicemindede. Vi har selv boet her under et af vores besøg i Wagrain og kan varmt anbefale dette hotel til dit næste besøg i Wagrain.

Læs mere om Hotel Alpina på Hotels.com.

Hotel Schattauer

Markt 91
5602 Wagrain

Wagrain Hotel Schattauer

Hotel Schattauer ligger centralt placeret lige i centrum af Wagrain. Fra hotellet er der cirka 500 meter til Grafenberg-liften, så med mindre du er i god fysisk form, bør du overveje at tage skibussen til og fra pisterne. Skibussen kører i fast rutefart og stopper tæt ved hotellet. Hotel Schattauer er et moderne indrettet 4-stjernet hotel med i alt 37 værelser. Hotellet er bedst til par eller mindre grupper uden børn.

Læs mere om Hotel Schattauer på Hotels.com eller Booking.com.

Der findes mange flere hoteller i Wagrain. Ovenstående var et udvalg af håndplukkede muligheder. På Skisport.dk´s oversigt med hoteller i Wagrain kan du finde flere muligheder.

Menu