Idre Fjäll – Lejligheder og hytter

Forside » Sverige » Idre Fjäll » Lejligheder og hytter

Om Idre Fjäll | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Idre Fjälls byplanlæggere har placeret Idre Fjälls mange hytter og lejligheder helt perfekt. I Idre Fjäll er der garanti for nem adgang til pister og lifter, uanset hvilken hytte eller lejlighed, du booker.

Her er vores anbefalinger af 6 lejligheder og hytter i Idre Fjäll. Vi har selv tjekket afstanden til nærmeste piste og taget billederne.

Idre Ski Apartments

Centrum
Idre Fjäll
790 91 Idre

Idre Fjäll Lejlighed Idre Ski Apartments

Idre Ski Apartments er de måske bedst placerede lejligheder i Idre Fjäll. Disse kompakte 4-personers studiolejligheder ligger midt i hytteområdet, lige ved spisestederne og supermarkedet i centerbygningen. Der er under 100 meter fra lejlighederne til nærmeste piste. Der er gratis parkering lige uden for lejlighederne, og disse lejligheder i Idre Fjäll er derfor et godt valg til kør-selv skiferie for to voksne og to børn.

Læs mere om Idre Ski Apartments hos FJÄLLFERIE, Skiferie.dk eller Alltime Travel.

Hyttelejlighed “Type 9C”

Centrumbyn
Idre Fjäll
790 91 Idre

Idre Fjäll Lejlighed 9C 504

“Type 9C”-lejlighederne er ældre og rustikt indrettede lejligheder med gode placeringer i “Centrumbyn”. Der er kort afstand til både skiløb, indkøb og spisesteder. Selv de dårligst placerede lejligheder har kun cirka 100 meter til nærmeste piste. Nogle af “9C”-lejlighederne er renoveret for nylig, og har nu plads til 6 personer (mod før 8 personer) på de 70 kvadratmeter. Det er muligt at køre helt hen til disse lejligheder, og bilen kan parkeres enten lige ved eller tæt på lejlighederne. En “9C”-lejlighed er et godt valg til en stor familie (eller en lille familie, der gerne vil have god plads). Hvis du selv kan vælge nummer på din “9C”-lejlighed, så vælg nummer 504. Den har Idre Fjälls måske bedste udsigt.

Læs mere om “Type 9C”-lejlighederne hos FJÄLLFERIESkiferie.dk eller Alltime Travel.

Hyttelejlighed “Type 9T”

Centrumbyn
Idre Fjäll
790 91 Idre

Idre Fjäll Lejlighed 9C 9T

“Type 9T”-lejlighederne ligger oven på “9C”-lejlighederne. De er en tand større og har plads til 8 personer (plus evt. yderligere to personer på en sovesofa). Lejlighederne har naturligvis samme gode placering som “9C”-lejlighederne og ligger også tæt på godt skiløb. Der findes også renoverede udgaver af Type 9T-lejlighederne, hvor der kun er plads til 8 overnattende gæster.

Læs mere om “Type 9T”-lejlighederne hos FJÄLLFERIE, Skiferie.dk eller Alltime Travel.

Lejlighed i Söderbyn

Söderbyn
Idre Fjäll
790 91 Idre

Idre Fjäll Lejlighed Söderbyn

Söderbyn ligger i den sydlige del af Idre Fjälls store hytteområde. Her ligger der lejligheder i flere forskellige størrelser. Eksempelvis lejligheder på 56 kvm med plads til 6 personer eller lejligheder på 92 kvm med 10 sengepladser. Lejlighederne har eget køkken med bl.a. opvaskemaskine og køle/fryseskab. Alle lejlighederne ligger tæt på nærmeste piste. Lejlighederne 870C og 870D (56 kvm) og 870B og 870A (92 kvm) ligger ski-in/ski-out til den grønne piste “Dalarnas längsta”.

Læs mere om boliger i Söderbyn på Skiferie.dk og DanskBilferie.dk.

Parhus i Skogsbyn

Idre Fjäll Lejlighed Skogsbyn Parhus

Hvis du er på jagt efter en billig hytte i Idre Fjäll, er et halvt parhus i Skogsbyn den perfekte indkvarteringsmulighed for dig. Hver får du 28 kvm med autentisk svensk skiferiestemning. Et soveværelse med plads til to og yderligere tre sovepladser i stuen, hvor der også er et lille køkken. Her er ingen luksus eller lækre faciliteter, men til gengæld kan ungerne boltre sig i sneen rundt om hytten helt gratis.

Læs mere om parhuse i Skogsbyn på DanskBilferie.dk.

Lejlighed “Aske 12”

Askebyn
Idre Fjäll
790 91 Idre

Idre Fjäll Lejlighed Aske 12

“Aske 12”-lejlighederne ligger i udkanten af Idre Fjälls store hytteområde. Lejlighederne ligger ski-in/ski-out til pisterne og har en flot udsigt over Idres sneklædte fjelde. Disse lejligheder er store og rummelige, og velegnede til to familier eller en mindre gruppe af skiløbere. I lejlighedens 4 soveværelser er der i alt 12 sovepladser. “Aske 12”-lejlighederne er nogle af Idre Fjälls største og mest komfortable lejligheder, men stadig til en god pris.

Læs mere om “Aske 12”-lejlighederne hos Skiferie.dk eller FJÄLLFERIE.

Menu