Pistekort Zauchensee

Forside » Østrig » Zauchensee » Pistekort

Om Zauchensee | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Lad dig ikke snyde af Zauchensees pistekort. Skiløbet i Zauchensee er mere udfordrende end vores Zauchensee pistekort nedenfor antyder. Mange af Zauchensees blå pister burde i stedet have en rød farve.

Pistekort Zauchensee

Zauchensee pistekort (Klik på billedet for at se pistekortet i fuld størrelse)

Selve Zauchensee by ligger i 1.350 meters højde. Øverste piste starter nær Gamskogel i 2.113 meters højde og laveste piste slutter nede i Flachauwinkel i 1.016 meters højde.

Største højdeforskel i en samlet nedkørsel fra top til bund er 910 meter fra Rosskopfbahns topstation (1.926 m.o.h.) og ned til Flachauwinkel (1.016 m.o.h.).

Højdeprofil Zauchensee

Højdeprofil for en dags skiløb i Zauchensee og Flachauwinkl

Vi besøgte Zauchensee en solrig lørdag i slutningen af januar og havde forventet både liftkøer og trængsel på pisterne.

Til vores overraskelse var der ledige sæder i lifterne og god plads på pisterne.

Der er forbavsende få turister i Zauchensee, og det er vores indtryk, at det primært er lokale østrigere, som besøger stedet.

Mange af skiløberne i Zauchensee kører stærkt. Selvom langt hovedparten har fuld kontrol over skiene, vil vi dog primært anbefale Zauchensee til voksne skiløbere, der har stået på ski før.

Bortset fra et par mindre områder nede ved Zauchensee, som er målrettet helt små børn, er der ingen oplagte begynderbakker. Mange af de blå pister er smalle transportpister, der zig-zagger sig ned ad bjerget.

Skiltningen af pister har ikke helt samme høje kvalitet som på de allerstørste østrigske skisportssteder, og flere af transportpisterne har umarkerede og farlige skrænter langs siden.

De bedste pister i Zauchensee

Zauchensee bedste pister

Når himlen er blå, er der sol på pisterne fra toppen af gondollifterne vest for Zauchensee og ned mod byen hele formiddagen.

Skiløbere på de vestvendte pister ned mod Flachauwinkl har glæde af eventuelt solskin fra sen formiddag og til lifterne lukker kl. 16.00.

Vores favoritpister efter besøget i Zauchensee er de røde pister 14 og 15 fra Rosskopf ned mod Flauchauwinkel. Her er der mulighed for at give den gas ad brede velpræparerede pister.

Køb af liftkort til Zauchensee

Zauchensee liftkort

Liftkort til Zauchensee og resten af Ski Amadé kan købes ved salgsstederne nær begge gondollifter i centrum af Zauchensee.

I kan også købe liftkort til Zauchensee ved foden af “Highliner 1”-gondolliften, der starter nede ved motorvejen i Flachauwinkl.

Som en ekstra (og normalt gratis) service tilbyder de fleste større hoteller i Zauchensee at købe liftkortet til jer. Spørg blot hotellet på forhånd, eller når I ankommer.

Menu