Lejligheder Zauchensee

Forside » Østrig » Zauchensee » Lejligheder

Om Zauchensee | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Der er kun få lejligheder i Zauchensee. Næsten alle områdets skigæster bor i stedet på et af Zauchensees mange gode hoteller.

Hvis du ønsker at bo i en lejlighed i Zauchensee under din skiferie i denne del af Ski Amadé, får du her to forslag til gode lejligheder i Zauchensee og omegn.

Chaletlejligheder “Edelweiss Alm”

c/o Hotel Enzian
Zauchensee 15
5541 Altenmarkt-Zauchensee

Zauchensee Lejlighed Edelweiss Alm

Edelweiss Alm er to helt nye og virkelig lækre chaletlejligheder med plads til maksimalt 12 personer (8-10 personer er dog mere passende). Disse Zauchensee-lejligheder ligger i centrum af Zauchensee, men alligevel med direkte adgang til skiområdet omkring Zauchensee. Der er cirka 50 meter til nærmeste piste og skilift. Gæster på Edelweiss Alm har fri adgang til alle faciliteter på det nærliggende 4-stjernede Hotel Enzian, hvor halvpension også kan tilkøbes. Disse lejligheder er et godt valg til den store familie eller mindre grupper af skigæster, der gerne vil bo godt og centralt midt i Zauchensee. Lejlighederne er bygget af det samme selskab, som ejer skirejsebureauet Højmark Rejser og lejlighederne kan kun bookes gennem dette bureau.

Læs mere om “Edelweiss Alm” på Hojmark.dk.

Lejligheder “Wieslbauer”

Flachauwinklstraße 42
5542 Zauchensee

Zauchensee Lejlighed Weislbauer

Wieslbauer er et nyere lejlighedskompleks, som ligger cirka 200 meter fra “Highliner 1”-gondolen, der før op til Zauchensee/Flachauwinkl-skiområdet. Denne lejlighed ligger IKKE i Zauchensee, men i Flachauwinkl på den modsatte side af bjerget. Der er to forskellige størrelser lejligheder, både en 4-personers lejlighed på 48 kvm. og en 6-personers lejlighed på 65 kvm.. Disse lejligheder har fuldt udstyret køkken, og er et oplagt valg til familier eller andre, der gerne selv vil lave aftensmad under skiferien. Nærmeste supermarked ligger i Flachau cirka 5 km. væk. Wieslbauer-lejlighederne er et oplagt valg til jer, der under jeres besøg i Flachauwinkl/Zauchensee også vil stå på ski i Flachauwinkl/Kleinarl og Flachau/Wagrain/Alpendorf. Lejligheden ligger tæt på motorvejen og med egen bil er det nemt at køre rundt mellem de forskellige områder.

Menu