Lejligheder i Schladming

Forside » Østrig » Schladming » Lejligheder

Om Schladming | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Her er vores anbefalinger af  fem gode hytter og lejligheder i Schladming. Alle vores forslag til indkvartering ligger i gåafstand til nærmeste piste og samtidig er til at betale for almindelige danskere, der gerne vil på skiferie i Schladming og bo i lejlighed eller hytte med eget køkken.

Chalet Hauser Kaibling

Schladming Lejlighed Chalet Hauser Kaibling

Kræsne skiløbere, der gerne vil bo i lejlighed eller hytte nær Schladming, finder næppe en mere luksuriøs indkvarteringsmulighed end Chalet Hauser Kaibling. Disse helt nybyggede hytter ligger direkte ved pisten på Hauser Kaibling-bjerget (det første af de fire bjerge, fra øst).

Chaletlejlighederne har op til 10 sovepladser, og fås i størrelser fra 62 op til 145 kvm. Nogle af hytterne har egen privat pool.

Chalet Hauser Kaibling egner sig bedst til kør-selv gæster,  der da er et stykke fra hytterne ned til nærmeste supermarked i Haus samt restauranter og natteliv i centrum af Schladming by.

Læs mere om Chalet Hauser Kaibling på Hojmark.dk.

Appartement Aktivia

Augasse 775
8970 Schladming

Schladming Lejlighed Appartement Aktiva

Denne lejlighed ligger tæt på Schladming centrum. Fra lejligheden er der cirka 200 meter til nærmeste piste og Planai-gondolliftens dalstation. Lejlighederne er store, moderne og et godt valg til både familier og mindre grupper, der gerne bo i en god lejlighed under skiferien i Schladming. Der kan bo op til 8 personer i hver lejlighed. Der er cirka 150 meter til det populære afterskisted Hohenhaus Tenne. Indkøb kan klares i supermarkedet “Billa” under Hotel Planai blot 150 meter væk. Der er parkeringspladser ved siden af og under disse lejligheder.

Læs mere om Aktivia-lejlighederne på Hotels.com.

Appartements Alpenrock

Rohrmoosstraße 42
8971 Schladming

Schladming Lejlighed Alpenrock

Disse lækre lejligheder ligger i Rohrmoos-området på den nederste del af Hochwurzen-bjerget. Fra lejlighederne er der cirka 100 meter til pisterne og nærmeste skilift. Alpenrock-lejlighederne kan bookes i forskellige størrelser til enten 4, 6 eller 8 personer. Alle lejlighederne er nybyggede og meget rummelige. Denne lejlighed i Schladming er med sin placering tæt på begyndervenlige pister oplagt til børnefamilier og andre, der skal på skiferie for første (eller anden) gang. Lejligheden kan bookes online hos SnowTrex.dk.

Læs mere om Alpenrock-lejlighederne på SnowTrex.dk.

Haus Alpina

Rohrmoosstraße 167
8971 Schladming

Schladming Lejlighed Haus Alpina

Med indkvartering i lejlighed på Haus Alpina kan du klikke skiene på bag ved huset og køre direkte ned til pisten. Lejligheden ligger tæt ved børnebakker og træklifter i Rohrmoos-området, cirka 5 kilometer fra Schladming centrum. Lejlighederne fås i to størrelser, enten 45 kvm. til max. 5 personer eller 55 kvm. til max. 6 personer. Lejlighederne er funktionelt indrettet, men er ikke luksuriøse. Alle lejligheder har eget køkken med køleskab, komfur og mikroovn. Hvis du er på jagt efter en god og billig lejlighed nær Schladming, er Haus Alpina er oplagt valg.

Læs mere om Haus Alpina på Hotels.com.

Lejlighed “Zur Barbara”

Coburgstraße 168
8970 Schladming

Schladming Lejlighed Zur Barbara

“Zur Barbara”-lejlighederne ligger i Schladming by, cirka 250 meter fra centrum, 100 meter fra Planai-gondolen og 50 meter fra nærmeste piste. Hvis du vælger en lejlighed i “Zur Barbara”, bliver din nærmeste nabo det populære afterskisted Hohenhaus Tenne, som heldigvis er godt lydisoleret. Disse Schladming lejligheder fås i størrelser fra 40 til 80 kvm. med plads til mellem 2 og 8 personer. Lejlighederne blevet totalrenoveret i 2013 og fremstår nu som nogle af Schladmings mest luksuriøse lejligheder. Som gæst i en Zur Barbara-lejlighed har du fri adgang til alle faciliteter på “Die Barbara”-hotellet ovre på den modsatte side af vejen, hvor du også kan spise morgen- og aftensmad (mod ekstra betaling). Indkvartering i disse lejligheder kan i denne vintersæson bookes direkte hos Booking.com.

Læs mere om “Zur Barbara”-lejlighederne på Booking.com.

Menu