Hoteller i Schladming

Forside » Østrig » Schladming » Hoteller

Om Schladming | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Under vores skitur til Schladming besøgte vi en række af de mest populære hoteller i Schladming. Her er vores anbefalinger, som forhåbentlig kan hjælpe dig med at finde et godt hotel i Schladming. Alle de Schladming hoteller som vi anbefaler, ligger højest 100 meter fra nærmeste skilift eller piste.

Hotel Planai

Coburgstraße 53
8970 Schladming

Schladming Hotel Planai

Hotel Planai er det nyeste og et af de bedste hoteller i Schladming. Det 4-stjernede hotel ligger i centrum af Schladming by. Hotel Planai ligger bogstaveligt talt kun et kort sneboldkast fra Planai-gondolliften. Hotellets dobbeltværelser og familieværelser er store og har plads til enten 2, 4 eller 6 gæster. Hotellets morgen- og aftenbuffet er rigtig god og varieret, og mindst et niveau eller to over normal østrigsk hotelstandard. Hotellet har egen wellness-afdeling på øverste etage med både boblebad og sauna. Du kan ligge i spaen og se eftermiddagssolen forsvinde bag bjergene mod vest. Der er et stort legerum til mindre børn. Under hotellet ligger der et supermarked og en parkeringskælder i to etager med en max. højde på 2,20 meter. Vi boede 3 nætter på Hotel Planai under vores besøg i Schladming og hotellet er i top 3 blandt de efterhånden mange skihoteller, som vi har boet på. Hotellet er velegnet til børnefamilier eller grupper af venner eller familie, som gerne vil bo komfortabelt under skiferien i Schladming. Hotellet er også et oplagt valg for firmaer, der vil har lyst til at invitere medarbejdere, kunder eller samarbejdspartnere på en forlænget skiweekend i et af Europas største og mest effektive skiområder.

Læs mere om Hotel Planai på Hojmark.dk eller Vinterly.dk.

TUI Blue Pulse Schladming (tidl. Hotel Aqi)

Coburgstraße 54
8970 Schladming

Schladming Hotel TUI Blue Pulse

Hotel Aqi har skiftet navn til “TUI Blue Pulse Schladming”, men er stadig et fremragende hotel med en central placering tæt på Schladming centrum. Hotellet ligger 50 meter fra både Planai-gondolen og det populære afterskisted Hohenhaus Tenne. Der hersker en afslappet stemning på hotellet, men da det er et af Schladmings fineste hoteller, er dette Schladming hotel ikke et oplagt valg til familier med mindre børn. Hotellet har cirka 100 værelser og tilbyder både enkeltværelser, dobbeltværelser og suiter. Flere af dem har balkon eller udsigt direkte til VM-pisten og Schladmings skiområde. Hotelophold på TUI Blue Pulse Schladming inkluderer kvart- eller halvpension. Drikkevarer betales separat. Der er parkeringskælder under hotellet med max. højde på 2,10 meter.

Læs mere om TUI Blue Pulse Schladming på OnlineSki.dk eller Hotels.com.

Hotel Erlebniswelt

Rohrmoosstraße 215
8971 Schladming

Schladming Hotel Erlebniswelt

Hotel Erlebniswelt ligger på det flade, solrige og børnevenlige bjergplateau oppe ved Rohrmoos på Hochwurzen-bjerget. Hotellet ligger langt væk fra centrum af Schladming og er derfor bedst til børnefamilier eller andre, som alligevel ikke ønsker at besøge de mange restauranter og afterskisteder nede i Schladming by. Dette hotel tilbyder værelser og studiolejligheder i forskellige størrelser. De største familierum har plads til 6 personer. På toppen af hotellet er der dampbad og sauna med udsigt over bjergene. Dette hotel er et af de få børnevenlige ski-in/ski-out hoteller i nærheden af Schladming.

Læs mere om Hotel Erlebniswelt på OnlineSki.dk.

Hotel Moser

Reiterkreuzweg 44
8971 Schladming

Schladming Hotel Moser

Hotel Moser er et andet godt og børnevenligt hotel, der – ligesom Hotel Erlebniswelt – ligger lige ved de mange blå begynderbakker på Hochwurzen-bjerget. Hotellet har ski-in/ski-out og en optimal placering for familier og andre, der ønsker at bruge hotellet som base i løbet af dagen. Ophold på Hotel Moser er altid inklusiv halvpension, med mulighed for børnemenu til de yngste gæster. I kan parkere lige ved hotellet, men da hotellet ligger lidt oppe på bjerget, bør I altid tage snekæder med, hvis I kører til Hotel Moser i egen bil.

Læs mere om Hotel Moser på OnlineSki.dk.

JUFA Hotel Schladming

Coburgstraße 253
8970 Schladming

Schladming Hotel JUFA Hotel Schladming

JUFA Hotel Schladming er et billigt og godt hotel i Schladming centrum. Hotellet ligger cirka 100 meter fra Planai-gondolens dalstation, og det er derfor nemt at komme til og fra pisterne. Alle hotellets værelser er moderne og funktionelt indrettede. De største familierum har fire sovepladser. Hotellet er velegnet til børnefamilier eller unge mennesker, der gerne vil bo godt og centralt i Schladming. Morgenmad er inkluderet i prisen, når du bestiller overnatning på dette hotel i Schladming.

Læs mere om JUFA Hotel Schladming på Hotels.com.

Menu