Lejligheder og Hytter i Trysil

Forside » Norge » Trysil » Lejligheder og hytter

Om Trysil | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Næsten alle lejligheder og hytter i Trysil ligger ski-in/ski-out eller tæt på nærmeste pister. Her får du mine anbefalinger af syv centralt placerede lejligheder og gode hytter i Trysil.

Skitorget lejligheder

Torggata
Trysil Turistsenter
2420 Trysil

Trysil Lejlighed Skitorget

Disse Trysil lejligheder ligger på Skitorget lige midt i centrum af Trysil Turistsenter. En mere central beliggenhed finder du ikke. Skitorget-lejlighederne er store og rene, men møblementet i nogle af lejlighederne er af ældre dato. Fra disse lejligheder er der cirka 75 meter til bundstationen for den centrale “T2 Fjellekspressen”-stolelift, som ligger midt i Trysils skiområde. Hvis du bor i en lejlighed ved Skitorget, har du nem adgang til skiudlejning/sportsbutik, restauranter, afterski-steder og liftkortsalg. Disse lejligheder er et oplagt valg til jer, der gerne vil bo billigt og centralt. Modsat næsten alle andre steder i Trysil, kan der dog være lidt larm i aftentimerne fra den nærliggende pub (men slet ikke på niveau med, hvad du kan opleve i Val Thorens eller tilsvarende festlige destinationer sydpå).

Læs mere om lejlighederne ved Skitorget på Alltime Travel, Skiferie.dk eller NorskRejsebureau.dk.

Trysil Alpin hytter

Alpinvegen
Trysil Turistsenter
2420 Trysil

Trysil Lejlighed Trysil Alpin

Hytterne “Trysil Alpin” ligger blot et langt sneboldkast fra de to store stolelifter i centrum af Trysil Turistsenter. I bor samtidig tæt på Skitorget, hvor I blandt andet finder Trysils skiudlejning, restauranter, skiskole og salg af liftkort. Hytterne er store og velindrettede, men ikke luksuriøse. Der er plads til 6-8 skiløbere i hver hytte. Nogle af hytterne er dobbelthytter og hvis I booker tidligt, kan I ved booking selv vælge præcist hvilken hytte, I ønsker at bo i under jeres skiferie i Trysil. Disse hytter er kun en lille smule dyrere end hytter, som ligger meget dårligere placeret. Hvis I gerne vil billigt på skiferie i Trysil, er Trysil Alpin et godt valg.

Læs mere om Trysil Alpin på NorskRejsebureau.dk

Aasgard Fjelltun lejligheder

Fageråsen
Trysil Høyfjellssenter
2420 Trysil

Trysil Lejlighed Aasgard Fjelltun

Aasgard Fjelltun ligger ved Trysil Høyfjellssenter oppe på Fageråsen. Disse lejligheder er nogle af de nyeste og bedste lejligheder i Trysil. Den mindste lejlighed er 70 kvadratmeter og har plads til 6 personer. Den største lejlighed er på 145 kvadratmeter og har 10 sengepladser. Lejligheden til 6 personer koster cirka 5.000 DKK for en uge i januar og cirka 12.000 DKK i skolernes vinterferie i uge 7. Aasgard Fjelltun ligger lige ud til pisterne og tæt ved Park Inn Trysil Mountain Resort, som har restaurant, skiudlejning, badeland og mange andre faciliteter. Fra lejlighederne er det muligt at køre direkte ned til “F2 Stormyra”-træklifterne, som fører op til børnebakkerne. Disse lejligheder er et oplagt valg for familier eller grupper, der gerne vil bo centralt og komfortabelt i Trysil.

Læs mere om Aasgard Fjelltun på Skiferie.dk eller NorskRejsebureau.dk.

Bakkebygrenda hytter

Bakkebygrenda
Trysil Turistsenter
2420 Trysil

Trysil Lejlighed Bakkebygrenda

Hytteområdet Bakkebygrenda ligger langs den grønne piste “19”, som fører direkte ned til de to stolelifter i centrum af Trysil Turistsenter. Der er tale om nyere hytter med god plads til enten 8 eller 14 personer. Hytterne ligger i et smukt terræn på sydsiden af Trysilfjellet, men stadig tæt på skiudlejning, restauranter og det centrale Skitorget midt i Trysil Turistsenter. Der er parkeringspladser nær hytterne (sørg for at have snekæder med i bilen). Disse hytter er nogle af de billigste hytter i Trysil blandt de hytter, som ligger tæt på lifter, pister og øvrige faciliteter. Disse Trysil hytter er et godt valg til den store familie eller grupper, der gerne vil bo centralt til en god pris.

Læs mere om Bakkebygrenda-hytterne på NorskRejsebureau.dk.

Trysilfjellet Arena Lejligheder

Ole G. Vegen 1
Trysil Turistsenter

2420 Trysil

Trysil Lejlighed Trysilfjellet Arena

Trysilfjellet Arena Lejlighedshotel er et næsten nyt lejlighedskompleks i Trysil Turistsenter. Lejlighederne er lækre og meget funktionelt indrettede, men der er ikke meget gammeldags norsk vinterhygge over dem. Der er cirka 300 meter fra lejligheden op til børnebakkerne i bunden af Trysil Turistsenter. Når I er færdige med dagens skiløb, kan I krydse en asfalteret vej og stå på ski noget af vejen ned til lejligheden. Alternativt er det muligt at køre i bil direkte fra disse lejligheder og op til en af de mange parkeringspladser ved lifterne. Hvis I har børn med på skiferie, så overvej i stedet en lejlighed på Radisson Blu Resort Trysil, som er vores absolutte favorit til familieferie i Trysil. Til unge eller voksne, der vil bo godt og billigt (men ikke super centralt) er Trysilfjellet Arena dog et fint valg.

Læs mere om Trysilfjellet Arena lejlighederne på Skiferie.dk eller NorskRejsebureau.dk.

Velkomstgaarden lejligheder

Velkomstvegen 10
Trysil Turistsenter
2420 Trysil

Trysil Lejlighed Velkomstgaarden

Disse lejligheder ligger, som navnet indikerer, lige ved det store Velkomstcenter i centrum af Trysil Turistsenter. I Velkomstcenteret ligger SkiStars reception med indtjekning til hytter og lejligheder og salg af liftkort. Der ligger også et Pizzeria i stueetagen og et supermarked i underetagen. Velkomstgaarden-lejlighederne har plads til mellem 4 og 8 personer, og der er gode parkeringsmuligheder på begge sider af bygningen. Skiskolens indhegnede område til absolut nybegyndere ligger tæt på disse lejligheder. Ifølge Skiferie.dk er der 300 meter til nærmeste lift. Det er korrekt. Heldigvis er der højest 100 meter til nærmeste præparerede piste.

Læs mere om Velkomstgaarden på Skiferie.dk eller NorskRejsebureau.dk.

The Lodge Trysil

Trysil Turistsenter
2420 Trysil

Trysil Lejlighed The Lodge Trysil

The Lodge Trysil er et nyt eksklusivt lejlighedskompleks, som lukkede dørene op for de første skigæster i december 2019.  Lejlighederne varierer i størrelse fra 56 til 126 kvm. De mindste lejligheder har 4 sengepladser. De største lejligheder på øverste etage har plads til 8 overnattende gæster.

The Lodge Trysil ligger ved siden af det populære Radisson Blu Resort i Trysil Turistsenter, og I kan derfor nemt benytte jer af både restauranter og badeland i Radisson-bygningen. Der er parkeringsmuligheder både under og ved siden af “The Lodge Trysil”.

Læs mere om The Lodge Trysil på Skiferie.dk.

Fandt du ikke hvad du søgte? Trysil har et af Norges største udbud af indkvarteringssteder, og du finder flere hytter og lejligheder udbudt til udlejning end noget andet sted i Norge. Ovenstående håndplukkede udvalg er en lille del af dem. Du kan på følgende to links på Skisport.dk finde mange flere lejligheder og hytter i Trysil.

Menu