Hoteller i Trysil

Forside » Norge » Trysil » Hoteller

Om Trysil | Pistekort | Lejligheder | Hoteller | Kør selv info | Billeder | Vejr og webcams

Her er mine anbefalinger af tre hoteller i Trysil. Det første (og bedste) hotel ligger i Trysil Turistsenter. Hotel nummer to på min liste med anbefalede hoteller i Trysil ligger oppe på Fageråsen. Det tredje (og billigste) hotel ligger nede i selve Trysil by.

Radisson Blu Resort Trysil

Hotellvegen 1
Trysil Turistsenter
2420 Trysil

Trysil Hotel Radisson Blu Resort

Radisson Blu Resort Trysil er den perfekte indkvartering for en familie med skiglade børn eller en gruppe af kræsne voksne skiløbere.

Trysil Turistsenters begynderbakker ligger lige i baghaven, og der er ski-in/ski-out til hele Trysil-området.

Radisson Blu Resort Trysil har i alt 900 sengepladser fordelt på et bredt udvalg af dobbeltværelser, familieværelser, suiter og lejligheder.

Det mindste dobbeltværelse på 28 kvadratmeter er perfekt til en lille familie med højest ét barn. Familieværelset på 46 kvadratmeter har plads til to voksne og to børn. Til familier eller grupper bestående af flere end fire personer, anbefaler jeg en af de mange lækre lejligheder på Radisson Blu Resort Trysil. Lejlighederne varierer i størrelse fra cirka 70 kvadratmeter til Dronningesuitens 200 kvadratmeter på 8. sal.

Både hotelværelser og lejligheder er topmoderne og virkelig komfortable.

Der ligger tre restauranter på hotellet. Buffetrestauranten server både morgen- og aftenbuffet. Aftenbuffet inklusiv isvand koster 90 NOK for børn til og med 12 år, 190 NOK for unge (13-17 år) og 370 NOK for en sulten voksen skiløber.Sodavand, øl og vin koster meget ekstra. Kvaliteten af maden er høj, og der er også et stort udvalg af børnevenlige retter, herunder is ad libitum.

Der ligger også en a la carte restaurant, og et pizzeria, hvor I kan købe take-away pizza og pasta, som I kan tage med op i lejligheden.

På hotellet er der også et stort tropisk badeland med 25 grader varmt vand, mange bassiner og ekstra underholdning, eksempelvis en kunstig bølge til wannabe-surfere. Der ligger også et stort trænings- og wellnesscenter i hotellets kælder.

Der er gode parkeringsmuligheder ved hotellet. Der er korttidsparkering lige foran hotellets hoveddør, og parkeringskælder med elevator direkte op til lejligheder og værelser. Max. højde i parkeringskælderen er 2,10 meter (husk at tage højde for eventuel tagboks!). Tæt ved hotellet ligger der flere store parkeringspladser. Elbiler kan lades enten i parkeringskælderen eller ved en af ladestanderne lige oven for hotellet (cirka 100 meters gang).

Hotellet består af i alt seks fløje. Nummeret på dit hotelværelse eller din lejlighed afslører placeringen. Første tal står for etage. Andet tal står for fløj. Fløj 2 og fløj 3 peger mod Trysilfjellet og pisterne. Alle lejlighederne i fløj 2 har altaner med udsigt mod Trysilfjellet. Halvdelen af lejlighederne i fløj 3 har udsigt mod Trysilfjellet. Hvis du booker tidligt og derfor selv har mulighed for at vælge værelse eller lejlighed, anbefaler vi, at du vælger indkvartering i fløj 2 eller 3, som har den bedste placering.

For både hotelværelser og lejligheder har I mulighed for at booke kortere eller længere ophold end de traditionelle 7 overnatninger.

Radisson Blu Resort Trysil er det bedste og mest komfortable valg af indkvartering til jeres skiferie i Trysil – og ikke helt så dyrt som det lyder.

Min familie og jeg har boet her mange gange, og vi vender helt sikkert tilbage.

Læs mere om Radisson Blu Resort Trysil på Skiferie.dkHotels.com eller NorskRejsebureau.dk.

Radisson Blu Mountain Resort & Residences Trysil

Fageråsen
Trysil Høyfjellssenter
2420 Trysil

Trysil Hotel Park Inn Trysil Mountain Resort

Radisson Blu Mountain Resort & Residences Trysil ligger ved Trysil Høyfjellssenter, nord for Trysilfjellet. Hotellet ligger oppe på højfjeldet og har en smuk udsigt til alle sider.

Dette Trysil hotel har egen børnelift ved siden af hotellet og direkte adgang til hele Trysils skiområde.

Radisson Blu Mountain Resort er en af de få indkvarteringsmuligheder i denne del af Trysil, som tilbyder 100% ski-in/ski-out.

Hotellet har i alt 369 værelser og er luksuriøst på en afslappet måde.

Dette hotel er en anelse billigere ned Radisson Blu hotellet, der ligger på den modsatte side af Trysilfjellet.

De mindste værelser er 19 kvadratmeter store og de største suiter er på 70 kvadratmeter med plads til højest 6 gæster.

Faciliteterne på hotellet er virkelig gode. Der er to restauranter, en bar, træningsrum og et stort pool- og wellnessområde. Som prikken over I’et er der flere store udendørs spabade, hvor du kan sidde og nyde solskin, snevejr eller nordlys.

Til familieskiferie i Trysil vil jeg anbefale Radisson Blu Resort Trysil (i Trysil Turistsenter) frem for dette hotel. Hvis I derimod er et par eller en gruppe voksne, der ønsker at bo oppe på højfjeldet i den smukkeste og mest barske natur, er Radisson Blu Mountain Resort & Residences Trysil et godt valg af hotel.

Læs mere om Radisson Blu Mountain Resort & Residences Trysil på Skiferie.dkNorskRejsebureau.dk eller Hotels.com.

Trysil Hotell

Storvegen 24
Trysil centrum
2420 Trysil

Trysil Hotell

Trysil Hotell ligger nede ved hovedgaden i centrum af Trysil by.

Dette hotel er billigere end de to Radisson Blu-hoteller oppe ved det alpine skiområde. Til gengæld er du afhængig af egen bil eller skibus, når du skal til og fra Trysils præparerede pister.

Hotellet tilbyder rummelige hotelværelser med gode senge. Der ligger et stort COOP-supermarked og flere gode spisesteder i kort gåafstand fra Trysil Hotell.

Ølelskere med penge på lommen vil sætte stor pris på de mange fristende tilbud fra hotellets eget mikrobyggeri.

Hotellet er oplagt til par, gerne vil holde vinterferie i Trysil og bo i rolige og komfortable omgivelser nede i Trysil by. Dette Trysil-hotel er også en god base for langrendsløbere, der kører til Trysil i egen bil. Der er gratis parkering til hotellets gæster lige uden for hotellet.

Læs mere om Trysil Hotell på Hotels.com eller Booking.com.

Menu